Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му"
Обновена: 28 авг 2023 19:37 | 28 авг 2023 19:00, Йоана Цонева
149
Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец със… странни гащи
Снимка: БГНЕС

"И, факт е, че той е патологичен лъжец. Не спира да лъже и това е." Тоза заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

"Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче, беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков."

"Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона", допълва шоуменът.

 "Оня ден каза, че това, което е било проблем на предишния му кабинет, парите за пътищата, пак ще е най-голям проблем на сегашния кабинет. Киро, абе ти не помниш повече от три минути. Нали ти каза, че инхаус процедурите са най-голямата корупционна схема в държавата. Нали ти каза, че има четири бебета в строителните фирми, които смучат и цоцат от държавата. И сега ти, Киро, чрез Продължаваме Промяната, имаш цялата власт, с любезното съдействие на, уж най-големите ти врагове, ГЕРБ и ДПС. И ти Киро сега, чрез твоя министър на регионалното развитие не само, че възстанови инхаус процедурите и плати на хора, които не са свършили никаква работа, ами им плати и с 30% повече. Я кажи сега кой храни тези четири гладни бебета?! И имаш наглостта да лъжеш и да твърдиш, че някой друг ти е виновен. Точно за твоя случай, в Плевен има една поговорка, която ще ти кажа културно, защото си от жълтите павета, за да ме разбереш. Поговорката гласи : “Кой ми дефекира в долното бельо?!”

Такъв си ти, Киро. Лъжец. Патологичен лъжец със… странни гащи.

Виж какво – можех да бъда и по-любезен, но ти толкова много лъга за мен и за Капитан Андреево, и как съм ти се обадил да те питам къде е моят милиард, и какви ли не още гнусотии, че чак филм направи за мен пълен с лъжи, за да го използваш в предизборната си кампания, че наистина ми е трудно да бъда любезен, затова наричам нещата с истинските им имена", пише още в поста.

"И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи “модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
21
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Не съм фен на Слави,но в случая е прав.Про100 Киро е най-големият лъжец и измамник в българската политика след 1990 г.Хиляди му повярваха и подкрепиха и накрая Про100то се изгаври с тях и изпра ББ.Президентът го определи много точно-Шарлатанин.
71
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На баба Славуца ѝ падна пломбата на кътника, сецна я лумбагото в кръста и ѝ излезе херпес на зад...ни...ка - е, че това търпи ли се? Проявете малко разбиране, бе хора! Двайсет години се напъва усърдно да опростачи поне две поколения - и УСПЯ! На КО...М..УН...ЯГИТЕ им трябваха 74 години, а баба Славуца ги надмина само за 24 години!
70
16
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 8 месеца
Има ли още гласуващи за ПП/ДБ, които надминаха дори ГЕРБ в лъжите и измамите!
69
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БРАВО,СЛАВИИИИИ !!!!!!!!!!
68
16
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 8 месеца
Искам да отнема задната девственост на Киро Гриндъра, ама някой май вече ме е изпреварил!
67
5
 
20
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 8 месеца
Славчо ,ти си изпята песен ,тебе те видяхме! Не ти дадоха да откраднеш едни 4 млд. и сега плюеш ПП.да не говорим че пръв пристана на Боко !
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хлъц, хлъц, хлъц ...и накрая пръц. Това е хуморът на Слави и сценаристите.
65
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Следващия път, когато ИТН спечели и вземат мандата за трети път, Слави ще е Премиер!
64
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Я да видим кой лъже? Петков каза, че Борисов винаги може да му се обади ако има въпроси, а не, че не му вдига телефона. Разликата е огромна. Но така Славчо и неговите слуги манипулират хората - и в шоуто и в политиката.
63
7
 
23
 
! Отговори
милионера преди 8 месеца
Слави натрупа милиони правейки музика за бедни хора. Това е България. В чужбина ще рови по кофите с музиката си. И да - да се види в огледалото. Загубил е човешки образ.
62
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Славчо, като си почнал с гостуванията, разкажи и за резидента какво е казал, дали ще се занимава с политика, ще става ли резидент? А за Кирчо голяма любов сте само за него говориш, но на хората не им дреме за вашите отношения.
61
14
 
7
 
! Отговори
Чудя се преди 8 месеца
Вчера петков се оплака в медиите , че шефа му е сьрдит - бойко борисов и не му вдига телефонаЧудя се на наглостта му да дьржи сметка на шефа си иска ли да разговаря с него или не
60
2
 
12
 
! Отговори
Смех преди 8 месеца
До Анонимен 60 "кажи му истината в очите" Кое, във Фейсбук ли е "в очите".
59
3
 
17
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
До Анонимен 58 А тая професонална рузка оплаквачка защо не направи ДВА ПЪТИ правителство, за да "не се движим към пропастта"? Опаааа, сетих се, защото целта беше авторитаризъм на Радев. Тоя НИКОГА не е искал да "не се движим към пропастта". Няма защо дори да се обяснява, че е по-добре коалиция с отвращение, отколкото диктатура на рузкия чорап.
58
3
 
17
 
! Отговори
Кръстю преди 8 месеца
В интервюто Слави му се лензеше и подмазваше, нарече го достоен българин, всъщност той каза, че потребител на добавката е и Опра/не рекламно лице/, има го в ютуб гледайте
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 46 Да, движим се напред, но към пропастта, подлизурко ПеПеевски.
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На снимката Тутанкамон ли е?
55
0
 
9
 
! Отговори
До Браво преди 8 месеца
Когато Радефф го доведи не мислеше така!
54
8
 
5
 
! Отговори
А Нещо за Това преди 8 месеца
че от 1 Януари 2024 ви вадят на Борсата за Ток и към Борсовата Цена днес спрямо текущата фиксирана дето Плащате - Тока Скара 2но!! Убавото е, че само след 4ри месеца ще сте на свещи, щото не може да си плащате тока и в Интернет няма да можете да пишете дори - с Клавиатурните Протестъри - се Свършва - края му се види!!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Странни или сранни?