Най-добрите велурени ботуши за есента

Тази година черните кожени ботуши вече не са толкова актуални
20 окт 2024 11:45, Дарена Найденова
0
Най-добрите велурени ботуши за есента
Снимка: iStock

Всяка година, като по часовник, когато листата започнат да променят цвета си, черните кожени ботуши се завръщат. Сякаш като закъснял бумеранг, който хвърляме в началото на пролетта, те винаги намират място в гардеробите ни и се превръщат в основния избран от нас модел. Въпреки че са удобни за носене, класически и пасват на всеки тоалет, тази година сме решени да оставим черните кожени ботуши настрана, за да стъпим в нещо малко по-модерно и актуално за 2024 година.

Дами и господа, представяме ви велурените ботуши!

Въпреки че смятаме, че нито един есенен гардероб не е завършен без традиционните черни ботуши, е време да излезем от зоната си на комфорт. Кожените модели винаги ще имат място в сърцето ни, но честно казано, велурените чифтове изглеждат като много по-добро попадение за тази година.

Готови ли сте за промяна? От ботуши до коляното до чифтове, вдъхновени от каубойската мода, велурените ботуши са безпроблемната замяна, от която имате нужда тази есен.

Най-добрите велурени ботуши за есента

С дължина до коляното

Всеки би могъл да се възползва от притежаването на високи до коляното ботуши. Качественият модел удължава възможността да носите някои от летните си любими дрехи, включително бермуди и миниполи. Високите до коляното ботуши са невъзпетият герой на есента, помагайки ни да създаваме най-добрите визии за променливото време. Опитайте се да комбинирате велурени ботуши до коляното с минипола, пуловер и велурено палто.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: влурни ботуши
Още от За да се разбираме
Как да поддържате мозъка в кондиция?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари