Повишен брой заразени с COVID в Белгия

Вирусолози твърдят, че ваксините не действат
3 юли 2024 21:53, Инна Ангелова
31
Повишен брой заразени с COVID в Белгия
Снимка: Pixabay

В Белгия отчитат повишение на случаите на заразени с COVID. Информацията е на местните медии, цитира БТА. До средата на миналия месец около 15% от тестовете са дали положителен резултат. За сравнение - два месеца по-рано процентът заразени е бил под 2%.

Според национални вирусолози повишението в броя на заболелите не е изненада по три причини - студеното за този сезон време, разпространението на много заразна разновидност на вируса и това, че досегашните ваксини в случая не са от полза.

За момента не се отчита повишаване на броя на приетите в болница и се препоръчва заразените да не излизат или да носят маски.

Лятото в Беглия е по-хладно от обичайното, а температурите в последната седмица рядко достигат до 20 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: заразаваксиниCOVID
Още от Коронавирус
Ваксините срещу COVID довели до увеличаване на смъртността?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Статистиката за преди 1 ден
Ковид 19 у нас е ΠЪΛHΑ ΠΟΡHΟΓΡΑΦИЯ!!!(ФАКТ) От осем седмици, броят на заболелите от Ковид не пада под 126-130(цифрите са непроменени) и хората в интензивното - все са 20-24 човека(как пък и те не бяха променени). Апропо, официалният сайт даващ информажия са Ковид у нас, от 01.07.2024 год. вече е неактивен!(факт)!!! съобщението гласи, че информация щяла да бъде давана вече един път седмично!(ФАКТ)!!??? И сега Кво? Как ще живеем без Ковид 19???
22
0
 
4
 
! Отговори
Кунчо-Буустера преди 1 ден
Как така не действали ваксините?!?! Действат си и то много добре! Аз съм "жив" пример!
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"То и когато дойде чумата пак същата песен ще пеете. Чумата ще коси наред..." - Ковид кога е косил наред? Дори с всички измислени случаи, в които хора умират от катастрофа, а ги пишат Ковид бяха към 5 млн. годишно. От цигари и алкохол взети заедно умират повече хора. Защо няма мерки срещу цигарите и алкохола? А и да сравняваш болест след появата на която са изм_рели около една трета от европейците с такава, от която са измрели 1/2000 е показателно за липса на сиво вещество в главата...
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ама няма нищо. Бийте си бустера без значение дали помага или не. Важното е разни там да правят парички, а вашето здраве е без значение. Даже трябва да се намаля населението на планетата, така че благодарение на ваксинките ще спасите човечеството хахаха
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това не са ваксини а експериментални препарати които са вредни за здравето. Просто не е за вярвани колко зли хора управляват света.
18
3
 
18
 
! Отговори
Пророк Антиваксарий преди 2 дни
Адски мъки чакат любителите на дяволските инжекции!
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ауу, тия белгийци много изостанали, то ковидо свърши.:))
16
3
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 дни
Гласоподавателите на изгрялата партия "Величие" са преобладаващо висшисти, в активна икономическа възраст и от областни градове.Това е електоралният портрет, който се чертае от данните на "Галъп интернешънъл".
15
0
 
8
 
! Отговори
φί преди 2 дни
Да продължат да се бодат! Къде спят 😁
14
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Експертите от селската кръчма, учили до четвърти клас и гласуващи за Ивелинчу Историческия зоопарк, пак се изказвате компетентно.
13
2
 
22
 
! Отговори
Урсула преди 2 дни
Всички евроатлантици дружно на ръцичичка в кабинета да си сложат бустър от Пфайзер!
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ваксините никога не са действали, но заради международен заговор да бъдат направени задължителни, сертификати и т.н. глупости Пфайзър спечели десетки милиарди долари народни пари за продажбата на безполезна водичка.
11
1
 
15
 
! Отговори
Били преди 2 дни
До Чичко бил "До кога да чакам предишните ваксини да ме убият?" ------------ Ако беше точно определен срок нямаше да е интересно. Виж сега какъв съспенс има - не знаеш дали утре ще се събудиш, не знаеш дали няма всеки момент да колабираш от климатичните промени, не знаеш дали няма да ти открият един турбо рак дето да те закооопа за седмица-две... хихихи.. но само едно мога да ти кажа - няма да чакаш дълго и 100% ще е изненада.
10
0
 
7
 
! Отговори
затворете ЕС преди 2 дни
Ще заразат и бг като падне Шенгена не може да ги спрат.
9
0
 
2
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 2 дни
Шъ съ опръвят
8
0
 
9
 
! Отговори
До долния преди 2 дни
тик-так,тик-так.....хи хи хи
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
На практика, добре че бе доктор Путин -лечителят да спре тези ковид психопати ,че досега щяха да побъркат хората. Все още има плахи опити, един вид опипват почвата.
6
37
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До няма да мине номера То и когато дойде чумата пак същата песен ще пеете. Чумата ще коси наред, вие ще си повтаряте мантрите "няма да мине номера", "лъжлива пандемия", "фашистки мерки" и така докато накрая се скриете и вие в гроба. И тогава ще стане изведнъж тихо, много тихо. Щото сега крякате като кокошки, снасящи на полога. Щото смятате, че сте хванали Господ за шлифера и сте недосегаеми за болестите и сте вечни и безсмъртни!
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тия верно ли признаха, че експерименталнта генна терапия не помога срещу кромид?
4
2
 
25
 
! Отговори
Фермер преди 2 дни
Не отчитам повишение сред танзанийските кози и папаята.