40 нови болни от COVID-19 за последните 24 часа

Няма починали, положителните тестове са 7,5%
59
40 нови болни от COVID-19 за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

40 ас новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, сочат данните на Единния информационен портал.

Положителните тестове са 7,5% от направените 535 теста, което.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница са настанени 373 души, от които 43 са в интензивно отделение. Няма новопостъпили за лечение в болница през последните 24 часа.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в дания пак 6 починали. Абе да не би нещо тези ваксини да излезе, че са фалшименто?
38
0
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 1 година
Този човек е работил в института "Пастьор". А института по вирусология в Ухан съществува още преди да се е родил той!
37
2
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Добре,бре драги русофили- в Сърбия се работи с руска ваксина. Идете и се ваксинирайте там . Границата се минава само с лична карта. Какъв ви е проблемът.Всъщност в Сърбия се работи с всички ваксини.
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От познатите ми, точно антиваксърите станаха и поддръжници на Путин във войната. СлучаЕно?
35
1
 
3
 
! Отговори
Виж 21 преди 1 година
Виж 21 и повече не дрънкай!
34
3
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
Ей, кухаряк, що намесваш пак русофилите при ковидпропагандата...С този опънат мозък, който имаш, се надяваш някой да се върже на простотиите ли? Придворен слуга си ти, нищо повече.
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
иРНК ваксините са най-безопасните и ефективни ваксини досега, изобщо, обаче антиваксърите продължават тиражиране на лъжите, спуснати от Кремъл. Тук там все още някой плахо се опитва да пробутва и реклама на Спутник. Що ли така? Има ли още вярващи?
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак са трили яко коментари. И кого триете всъщност- триете тези, дето ви посещават сайта и ви трупат трафик, тях триете. Да си режеш клона , на който седиш. На вас тука единственото успешно ви е форумът. Заради тоя форум сайтът ви има посещаемост, не заради публикациите, по които "работите". Ако триете тези, дето пишат тук- те ще спрат да посещават сайта. Нали така, цензори :)
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавам ваксинирани, които съжаляват, че са се наболи. Всеки ден живеят в страх да не получат я емболия, я някой тромб да се откъсне. Ами ваксъри, изгледайте филмчето - ,,suddenly died" , за да видите какви кръвни съсиреци причниява т.н. божествен еликсир.
30
2
 
12
 
! Отговори
Да е ясно! преди 1 година
Показанията за болница при ковид са двустранна пневмония с ниска сатурация, бъбречна, чернодробна, сърдечна или друга органна недостатъчност, инфаркт, инсулт или друга тромбоза.
29
10
 
14
 
! Отговори
До 42 преди 1 година
Вкарай малко мисъл в драсканиците си. Как да признавам грешка, след като съм здрав, неваксиниран, с чиста кръв? Какви грешки, кви пет лева? Сгрешиха тези, дето се ваксинираха. Сега живеят във вечен страх, особено нераждалите млади жени - ще имат ли деца, ако имат- здрави ли ще са?
28
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да питам нещо-те всичките са постъпили в болница, понеже се закашляли малко? Как ги преброихте 40? Ужас, братче.
27
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
антиваксърите никога няма да признаят, че са грешали :D
26
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз се ваксинирах за първи път февруари 2021. Вече съм с 4 файзера. Децата ми са с х 3 ваксини, файзер и модерна. Всички се заразихме, всички бяхме с болка в гърлото и главоболие между 1 и 3 дни. Никой не е приемал лекарства, не се е налагало. От неваксинираните ми роднини, почти всички се заразиха, половината лежаха в болниците , 4 починаха, 6 души са с постковид - кой диабет, кой кръвно направи, кой инсулт......Това са фактите!
25
4
 
12
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Руската ваксина е откраднатата астра зенека 1:1. Доста калпава излезе.
24
10
 
18
 
! Отговори
До 34 преди 1 година
Изобщо не е доказано, че ваксината е спасила хора, това ви е в главите само и си мислите, че се преболедували нещо си по-леко. Останалите хора, които нямат ваксина как оцеляха? Да не би да са извънземни?
23
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България няма регистриран случай някой да е починал от ваксината. В някои държави има по няколко човека. В същото време стотици хиляди или милиони останаха живи благодарение на ваксините срещу Ковид-19.
22
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво става с овцeте от стадото на 12 овчари, още ли се страхуват да се ваксинират?
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако България има 6 милиона граждани, от които 2 милиона са в чужбина и за примера нека са всичките в държава с 6 милиона население, то какви са процентите на ваксинираните. В България са ваксинирани 2 милиона, както и тези 2 милиона в чужбина. В тази чужда държава нека са ваксинирани. 4 милиона. Реалните проценти са: България 50%, чуждата държава, 67%. Официалните са България 33%, чуждата държава 100%.
20
11
 
14
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Мафията продължава да лъже хората, че измисленият вирус е причина за техните болести. Продължават и да точат пари от касата, продължават да прикриват лекарските си грешки. Аре сприн с тези 12 овчари, че си смешна вече.