25 нови болни от COVID-19, няма починали за последните 24 часа

24 са настанени в интензивни отделения
75
25 нови болни от COVID-19, няма починали за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Данните на Единния информационен портал сочат, че новите болни от коронавирус за последните 24 часа са 25 души.

Направени са 789 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3.1 процента.

Няма починали.

В болница са настанени 187 души, от които 24 са в интензивно отделение.

Излекувани през последното денонощие са 2 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лирика има само 2 показания- епилепсия и невропатна болка. И е много добър.
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2009 Пфайзер плати 2.5 милиарда глоба за пускане на пазара на неработещи медикаменти и подкупване на длъжнотни лица. Вервайте в науката.
67
2
 
2
 
! Отговори
Потребител наПфайзер преди 1 година
2012 г. лекар ми предписа лекарството на Пфайзер "Лирика". Науката го препоръчвала. Било много напредничаво и модерно. Науката била много напреднала вече в разработките. Цената му беше около 150 лв за месец. В последствие се оказа, че лекарството изобщо не работи.
66
2
 
2
 
! Отговори
2009 г. преди 1 година
Пфайзер" незаконно е рекламирала четири свои медикамента, твърдейки, че те помагат при заболявания, за които препаратите не са тествани и нямат съответното одобрение от регулаторните органи. Става въпрос за болкоуспокояващото средство "Bextra", невролептика "Geodon", антибиотика "Zyvox" и лекарството против епилепсия "Lyrica".Фармацевтичният гигант е обвинен още в даване на подкупи на органи на здравеопазването, за да бъдат поощрявани да предписват а пациентите медикаменти, произведени именно от тази фирма.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2009 г. Пфайзер ще заплати на Нигерия 75 млн. долара като компенсации заради неуспешните изпитания в страната на антибиотика "Trovan", в резултат на което са починали 11 деца.
64
2
 
3
 
! Отговори
До 62 преди 1 година
От медицина може и да не разбирам, ама разбирам кога ме лъжат. Всъщност, медицината няма нищо общо с ковид 19, защото такова животно няма.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При нас заразените са колкото починалите в Гърция.
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Израелското Министерство на здравеопазванео беше създало група във фейсбук няколко месеца след началото на ваксинацията. Целта й беше да събират данни за вредните реакции от ваксините от хората. Но след като за около седмица се получиха над 50 000 сигнала от хората за много тежки странични действия и много смъртни случая, групата бързо беше закрита. Но аз имах време да видя подадените сигнали и случаие бяха много сериозни.
61
3
 
2
 
! Отговори
До 50 преди 1 година
Глупакът си е ***. Като си неграмотен и не разбираш бъкел от медицина, по-добре си мълчи.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 59. Коя дума стоеше зад звездичките на коментара ти по мой адрес. Би ли я написал по друг начин, така че машината са те може да я скрие. А дали ще бягам и кога ще бягам ще решавам аз.
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 56. Конспираторчо, а как разпозна дали съм мъж или жена. Да не те е заразил конспиративният вирус, т-ъ-п--а-н-а-р безподобен!? Вирусите са в основата дори и на биологичната еволюция, нали с го забърсвал някъде и това с ограничената си глава сплесканяко. Но ти няма от какво да се безпокоиш, всяка зараза от какъвто и да е вирус ще те направи малко по-умен.
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми те последните 20 коментара са твои и са платена пропаганда. *** да таковаш супата. Аре бягай и не замърсявай виртуала с бълвочите си.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 56. Твоето безпределно и неограничено невежество по въпроса за Коко 19 е единственото най-кухо нещо в последните 20 коментара тук, конспираторчо.
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А и трябва да си ми благодарна, щото до преди да ти отговоря, си говореше сама. Много си зле, на доизживяване си както виждам. Никой не те брои за нищо нито теб, нито постовете ти.
55
3
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 1 година
Коко ти е кухата тиква, майче. Преименувахте грипа на ковид и се възползвахте от страхливите кихащи, които между другото ограбихте. Оставихте да починат на стълбите сериозно болни хора, които не ви носеха бонуси и пътеки. Мафия сте и ще си платите. Престъпниците са за затвора!
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 54. Коко 19 го има. И това е реално съществуващ вирус. Можеш да му свалиш в текстов вид генома както от националния институт по вирусология в Китай, така и от лаборатории в САЩ - публикациите са публични. А за грешките на PCR тестовете и тяхното усъвършенстване можеш да прочетеш публичната информация по този въпрос от Южна Корея. Нали знаеш, че Южна Корея е основен производител на тези тестове в световен мащаб?
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоооу, я се спрете бе пропаганда, къв ковид, кви пет лева? КОВИД 19 БЕШЕ ГОЛЯМА ИЗМАМА, НИКОГА НЕ ГО Е ИМАЛО, ИМАШЕ КРАДЦИ НА ПАРИ ОТ КАСАТА, ИМАШЕ ДАЛАВЕРИ С ФАЛШИВИ ТЕСТОВЕ, ИМАШЕ ПОДАРЕНИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ЗА ВАКСИНИ, КОИТО ПОСЛЕ ХВЪРЛИХМЕ! 10% СА ВАКСИНИРАНИ; 20 % СИ КУПИХА СЕРТИФИКАТИ. СВЪРШИ ВИ МАНДРАТА, ПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ!
52
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 51. Добре, нека ваксинираните са 70 на сто, както казваш. Но виждаш също, че и резултатите не закъсняват - най-много няколко починали на ден и най-много до 3, 4 процента положителни тестове. Проблемът Коко 19 вече започва да става незначителен и въобще престава да бъде проблем. За мен това се дължи както на големия брой ваксинирани, така и на големия брой преболедували. Пандемията си отива, шапка на тояга.
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 47. Да, има болести, за които от десетилетия не може да се създаде ваксина. Но от този факт не следва, че Коко 19 е от тези упорити и непознаващи се на ваксиниране болести. Така че внушенията, които правиш с коментара си са некоректни. Трудностите тука са като при грипа - вечната изменчивост на самия вирус. Но на този проблем има решение - непрекъснатото актуализиране на ваксината, както това се прави при ваксината за грип.
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Над 2 милиона са ваксинираните на територията на България пълнолетни български граждани. Не е известно колко са ваксинираните сред близо трите милиона български граждани живеещи в чужбина. Не се знае какъв е процента на ваксинираните в България и на живеещите в чужбина български граждани. Тези 39%, за които се говори, очевидно не са вярно, защото не отчитат колко са българските граждани в чужбина. По груби сметки около 70% са ваксинираните пълнолетни живеещи в България.