"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин

Водач на листата е Станислав Стоянов, журналистът е втори
Обновена: 16 апр 2024 11:46 | 16 апр 2024 11:43, Красимир Ангелов
528
"Възраждане" атакува европарламента с Петър Волгин
Снимка: БГНЕС

Журналистът Петър Волгин влиза в листата на "Възраждане" за изборите за европарламент. Той е на второ място сред кандидатите на партията.

"Възраждане" представи кандидатите си за депутати в Европейския парламент на специална пресконференция в БТА. Водач на листата е народният представител Станислав Стоянов.

Още по темата
По време на пресконференцията лидерът на партията Костадин Костадинов не пропусна да критикува служебният кабинет, който по думите му е правителство на Бойко Борисов.

"Второ – това правителство пряко се командва от американското правителство", каза още Костадинов.

Както е известно, служебният премиер Димитър Главчев предложи Даниел Митов да заеме поста на Стефан Димитров във външното министерство късно вечерта в понеделник.

"Днес ще внесем предложение за изслушване на служебния премиер Димитър Главчев, защото това представлява грубо вмешателство във вътрешните работи на България", заяви Костадинов.

"Всичко, което се случи, е след реакция на заместник-държавния секретар, който беше на т.нар. Кримска платформа в София. По повод твърдо мекото изявление на българския външен министър. На тях са им нужни ястреби, които непрекъснато да насъскват българското общество срещу Русия", коментира той.

Очевидно е, че дипломат от кариерата като Димитров не е приемлив на американското посолство, смята Костадинов. Фактът, че Бойко Борисов вчера си позволи да заповяда смяната на министъра, е достатъчно ясен, каза още той.

Според "Възраждане" президента Румен Радев не трябва да пописва указа за смяна на външният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от Избори 2024
"Синя България" с амбиции за парламента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
483
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Евродепутатите няма да разбират Волгин. Той е учил само руски, латински и старобългарски.
482
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доволен съм. Един дезинформатор по-малко в БГ. Халал да са му евраците. Ще бъде клоун за сеир там. И на руски ли ще се изказва? Той знае ли езици въобще? Ще е Бареков N 2, за мезе на отегчените кибици.
481
0
 
2
 
! Отговори
Безценно... преди 1 седмица
Статията с най-много коментари,без да броим изтритите "неполиткоретни" :)Жълтопа8етната $0р0$ня бълва огън и жупел,с пяна на устенцата пищи за нЕкви розови евроатланшитски ценности и демокраДция.Същите тия розови демокраДци бяха отгледани в саксийки и щедро грантово мотивирани от чичко $0р0$ бивши комунистически отрочета,комсомолчета и дружинни ръководителки на партията майка БКП.Относно Волгин - и тогава не си мълчеше и сега пак е извън мейнстрийма :)
480
4
 
3
 
! Отговори
Учете история преди 1 седмица
"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
479
5
 
3
 
! Отговори
Накратко преди 1 седмица
Абе тия като и най-вече тоя нали мразят Европа защо въобще издигат кандидати.
478
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
имайки предвид какви са пп/дс, може тактика да е била да се отчаем от тях и да докарат вгъзраждането, но разберете, че едните не са алтернатива на другите, играят си с 2-те ви мозъчни клетки
477
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колкото в европарламента слушаха Джамбаза и Слабаков толкова ще слушат и Волгин. Ще говори пред празна зала, защото там депутатите не си губят времето с разни маргинали като този руски слуга.
476
9
 
5
 
! Отговори
Ставри преди 1 седмица
И този се уреди за 15 000 евро заплата плюс добавките. Поне няма да го слушаме ден през ден по националното радио да облъчва народа с русофилските си позиции.
475
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За какво им е на Възраждане да ходят в ЕП- те не харесват тоя ЕС, следователно нямат работа там!
474
6
 
7
 
! Отговори
Не няма! преди 1 седмица
До Ще им се стъжни.........На Волгин ще му сложат намордник от 25 000 еврака месечно, той ще лае пак за пред публиката, ама някак приглушено, опитомено, хрисимо, по Европейски....Ех, колко пъти сме го гледали вече този "филм"!
473
5
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 седмица
Всред дима и мъглата от високопарните думи и борбата за "справедливост" тоя изкачи стълбичката - От 'Политически НЕкоректно" към "Икономически изгодно"!
472
8
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
Абе тия магистрални жрици не бяха ли против ЕС и НАТО? Тогава за къде се натиска този ***? Аааа, да за сладка служба с голяма заплата от "гнилият запад". Но както казва всеки фен на Възраждане преди да налапа на някой *** сабята: парите нямат мирис и вкус.
471
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
KBИЧEHE на либеpacто-ceдеpacти - СИМФОНИЯ ЗА УШИТЕ!
470
7
 
18
 
! Отговори
Ще им се стъжни преди 1 седмица
Браво на Волгин. В следващия Европарламент консервативните сили ще са силни и на евроджендърите,зелените талибани и троцкистите ще им се стъжни.
469
9
 
6
 
! Отговори
До ТВ преди 1 седмица
Защото се правят на Найджъл Фараж от ОК. Той така оптави обединеното кралство, че имигрантите от 200 000 станаха на 700 000 годишно, но по-хубавото е че са цветни мързели. И там цените на всичко скочиха покрай пандемията, но заплатите почти не. Ще ги видим и тези като вземат и те малко власт - ИТН-2, отказват се, защото искат да управляват като в Северна Корея.
468
2
 
4
 
! Отговори
Бедата е преди 1 седмица
Че много прости хора се смятате за умни.
467
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Възраждане ще са втора политическа сила, дай Боже първа. ПП утекоха в канала и дано никога повече не влязат в парламента, продажници! Прислужници на Боко тиквата!
466
11
 
18
 
! Отговори
Шебек преди 1 седмица
ПП се разпада , познайте кой ще е втори, ако не и първи.....
465
12
 
10
 
! Отговори
цирк Московский преди 1 седмица
Цирковите артисти са на манежа. Моля, аплодирайте главният ни КЛОУН Пепи Волгин. Дано Пепи не измести Цончо от сърцето на Вожда.
464
16
 
12
 
! Отговори
Килип Фиркоров преди 1 седмица
Ветър Полгин или на кратко Пипилота Виктуалия Транспаранта-Дългото Чорапче. Основният ми фаворит след председателя на Донецката народна република *** Душилин.