—јў обещаха подкрепа на »зраел срещу »ран

»зраел затвори въздушното си пространство
ќбновена: 14 апр 2024 08:15 | 14 апр 2024 00:11,  расимир јнгелов
100
—јў обещаха подкрепа на »зраел срещу »ран
—нимка: Bloomberg TV Bulgaria

"—јў ще подкреп€т народа на »зраел", за€ви говорител€т на —ъвета за национална сигурност на —јў ≈йдриън ”отсън.

»з€влението дойде минути след като »ран предприе атака с дронове срещу »зраел, предаде ј‘ѕ.

ќще по темата
"“ази атака веро€тно ще се развие в продължение на н€колко часа. —јў ще подкреп€т народа на »зраел и ще подкреп€т неговата защита срещу тези заплахи от »ран", добави ”отсън, цитирана от Ѕ√Ќ≈—.

јмерикански€т президент ƒжо Ѕайдън получава своевременна информаци€ от екипа си по националната сигурност и е в посто€нна връзка с израелски представители, както и партньори и съюзници на —јў, за€ви още ”отсън.

«аради атаката тази вечер »зраел затвори въздушното си пространство. ќтменени са всички полети от и до страната.

»рак също об€ви, че затвар€ въздушното си пространство и преустанов€ва цели€ въздушен трафик, след като съседен »ран предприе нападение с дрон срещу »зраел, предаде ј‘ѕ.

"¬ъздушното пространство на »рак е затворено и въздушни€т трафик е спр€н", за€ви транспортни€т министър –азак ал-—аадауи пред държавната информационна агенци€ INA. —лужбата за гражданска авиаци€ за€ви, че затвар€нето ще продължи от 23:30 ч. (20:30 г. по √ринуич) до 5:30 ч. (02:30 г. по √ринуич).

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


100
ќще по темата: »ран—јў»зраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
85
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
тука само заработващи копейки коментират, другите си гледат кефа
84
0
 
0
 
! ќтговори
ƒо ћдаа преди 1 месец
а руси€ агресор ли са според теб?
83
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
«асега не се налага подкрепа. »зраелците се оправ€т сами.
82
2
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко обещаваш това не означава да се ожениш! —јў имат много други булки по света! ѕримерно като Ѕългари€.
81
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јко имам такива при€тели врагове не ми тр€бват
80
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
в обещани€та н€мат равни, те обещаваха и на ”кри€ и на нас ни обещаха самолети
79
1
 
7
 
! ќтговори
ћхмм преди 1 месец
ѕази, Ѕоже, —јў и ¬еликобритани€ да те подкреп€т! ƒокато те имат изгода и интереси! ѕосле, кучета те €ли!
78
1
 
12
 
! ќтговори
сиромах преди 1 месец
»нтересно е ,защо —јў винаги подкреп€т войнствуващите държави?Ќ€кой от подкреп€щите »зраел може ли да опише колко като територи€ е окупирал »зраел в сравнение с първоначалната определена с резолюци€ на ќќЌ!«ащо не е изпълнена и другата част от тази резолюци€,а именно създаване на палестинска държава и как така никой не роптае за заселването с евреи и строителството на селища за т€х в тези територии!јман от двойни стандарти,затова има и ще има войни!
77
2
 
12
 
! ќтговори
ѕалестинец преди 1 месец
—ветът има още дълго време да пати и да види мнооооого зло от юдео-ционистите, които са върли националисти, и повече от фашисти. Ћудостта на "богоизбраните" *** никога не е мир€свала!
76
2
 
11
 
! ќтговори
ћдаа преди 1 месец
«наем, че —јў са агресори и подкреп€т агресори. Ќищо ново!
75
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕрез соц-а, четейки новините на човек му изглеждаше така - три военни сили - Ќј“ќ, ¬аршавски договор и »зраел /самосто€телно/.
74
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬сичко се развива по сценарий, така както предричаха отделни анализатори, на които искаха да им запушат устите. ј накра€ то беше €сно и на малките деца. »ран напада »зраел, американците ги поемат отдолу, ”крайна остава ангижимент на "нашите партьори от ≈—", а  итай (с руската мечка зад гърба си),точи ножа на “айван. » това всичко, докато ние тук се занимаваме с пачки, пуделчета, наркоманчета, контрабандисти, ала-балисти, и се караме кой е по-по-най, докато държавата ни отива по д€волите.....
73
1
 
14
 
! ќтговори
“ук там преди 1 месец
ќбещал е бай ƒрън, ама после взел че забравил. јма той е на възраст и му е простено.
72
0
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—ега и на слепите става €сно защо беше това кръвопролитие над √аза.÷елта беше не ’избула а »ран.«ащо предстои да видим.Ќа времето се оформ€ше една много богата светска ƒържава в лицето на »ран с шахиншаха ћохамад –еза ѕахлави. ато “ехеран съперничеше по бл€сък на ѕариж.ќт ѕариж изкараха от един френски бардак а€толаха ’омейни,натовариха го на самолет и го пратиха да прави исл€мска революци€ връщайки страната в средновековието.ѕредстои да видим дали н€кой наследник на шахиншаха ще оглави »ран.
71
1
 
20
 
! ќтговори
 ръговрата на живота преди 1 месец
—јў ще подкреп€т »зраел по същи€ начин както подкреп€Ў≈ и ”крайна като ѕ–ќƒј¬ј оръжие на "сводолюбиви€" израелски народ и н€ма да се спре докато »зраел има пари. ѕосле р€зко ў≈ «јЅј¬» ƒќ—“ј¬ »“≈, когато израелскит парички намале€т а израелски€ министър ще се провикне по медиите "ƒј¬ј…“≈ ѕ–ќ Ћ≈“»“≈ –ј ≈“»..." ама тогава пък —јў вече ще съчувства и помага на "свободолюбиви€" тайвански народ и ще урежда за т€х продажби на свое оръжие. » »зраел ще го изздууха, както го изддуухва в момента ”кроланди€
70
3
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√ледам по “елеграм и във ‘ейса,ужас е над »зраел.ѕерсите -»ран направих€ военните бази на ч@***футите на мармалад .—лед като ирански хакери удариха първо израелската ѕ¬ќ и блокираха ∆елезни€ купол ,над 800 дрона изстрел€ни от »ран,’избула,хусите и —ири€ довършиха ѕ¬ќто на »зраел ,за да дойде основни€ удар от крилати хиперзвукови ракети. Ќатан€ху май с политиката си ще приключи »зраел .
69
3
 
8
 
! ќтговори
√ал€ от EmbassyTO преди 1 месец
 акво сега? сионистите - убийци н€ма да могат да откраднат още зем€ и да избиват невинни , под прикритието на заветната цел. ƒобре, че фащ ги подкреп€
68
3
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќбещаха,ама байƒрън каза,че —јў н€ма в бикакъв случай да участват в напазение над »ран от страна на »зраел.— една дума и кашерни€ краварник се отдръпва от ционисткото змийско гнездо .—ветът найстина се промен€.
67
2
 
5
 
! ќтговори
българина преди 1 месец
с фаб 1500 дали ще издържи израелската ***
66
1
 
9
 
! ќтговори
јйде бе преди 1 месец
Ѕай ƒън е обещал вазелин и памперси.

—понсорирани публикации