≈— ще наложи допълнителни санкции срещу »ран

ћишел: ƒоставките на ѕ¬ќ системи за ”крайна са въпрос на дни и седмици
18 апр 2024 09:45, ≈лка ¬асилева
46
≈— ще наложи допълнителни санкции срещу »ран
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

"≈— ще предприеме допълнителни санкции срещу »ран". “ова се казва в заключени€та на лидерите от срещата им на върха в Ѕрюксел  по повод събити€та в Ѕлизки€ изток. “е приеха и заключени€ за ”крайна и отношени€та с “урци€, предаде кореспондентът на ЅЌ–.

ќще по темата
„ќсъдихме атаката на »ран и се съгласихме да наложим санкции", каза пред журналисти председател€т на ≈вропейски€ съвет Ўарл ћишел. Ќа въпрос какви точно ще бъдат те той отговори: "»де€та е да поставим на прицел фирмите, които произвеждат дронове и ракети. Ќо разчитаме на —ъвета на ≈— да ни осигури повече информаци€".

Ћидерите израз€ват силна подкрепа за Ћиван, остават ангажирани към държавата, в това число и за укрепването на нейните въоръжени сили, се казва в заключени€та. ћишел по€сни, че ще се работи срещу »ран в т€сно сътрудничество с партньорите от региона.

"»ран е заплаха не само за »зраел, но и за стабилността на цели€ регион. » това стана много €сно, когато реши да предприеме атаката срещу »зраел преди н€колко дни. «атова ангажиментът със страните от региона е от фундаментално значение. “р€бва да изолираме »ран. ўе наложим санкции и ще действаме в т€сно сътрудничество с партньорите", за€ви ћишел.

“ой каза, че доставките на ѕ¬ќ системи за ”крайна са въпрос не на месеци, а на дни и седмици. “ой определи руската намеса в ≈— като предизвикателство  за всички демократични институции и за€ви, че тр€бва повече сътрудничество за борба с не€ на ниво ≈— и между страните-членки.

ƒнес лидерите ще разискват икономически теми, сред които конкурентоспособност, вътрешен пазар, стратегически дневен ред.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


46
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
39
1
 
1
 
! ќтговори
»сл€мисти=нацисти преди 1 месец
»зраел върши само това е право пред Ѕога и съгласно международно право, помага дори на враговете си като лъжливо нар.ѕалестинци - джихадисти -продали на д€вола за ќќЌ подкупи исл€мски арабски терористи (масови убийци, извратени изнасилвачи педофили окупатори клеветници, нагли лъжци и др.)исл€мски престъпници срещу човечеството заслужаващи смъртни наказани€ за вс€ко зло и невинна жертва, а »зраел не е извършил нито едно умишлено убийство на цивилен още по-малко геноцид който исл€мистите вършат!
38
1
 
1
 
! ќтговори
»ран върши геноцид преди 1 месец
Ќе са достатъчни вече само санкции, отдавна »рански€ терор. режим и свързани с него терор. групи като обединените в престъпната организаци€ на арабски джихадисти ѕалестинска автономи€ съюз на много исл€мски терор.групи- ќќѕ ’амас ƒжихад »ƒ»Ћ ’избола јл айда и др.все повече военно престъпници срещу човечеството с всички съучастници на »ран като Ћиван, —ири€, “урци€, …емен, –уси€ и др.заслужават също международен съд и поне затвор, даже смъртни наказани€ за вс€ка терор. атака, ракета и жертва
37
1
 
1
 
! ќтговори
ѕро-»ран=терористи преди 1 месец
 ъде б€ха досега? ƒосега ќќЌ и ≈— съучастваха в исл€мски€ терор и престъплени€ срещу човечеството на с финансиране с милиарди на исл€мските терористични групи на джихадистки режими като »рански€ ѕалестински€ “урски€ и др. чрез финансиране на програма за €дрено оръжие, ракети, дронове за масови унищожение на хил€ди милиони невинни евреи христи€ни кюрди, използвани чрез ѕалестински терор.групи ’амас ƒжихад »ƒ»Ћ —ирийски јл айда, Ћиванска ’избула, …еменски хути
36
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ито ѕетрочели: «ападът налага санкции на »ран, но не и на »зраел, който унищожава населението на ѕалестина.
35
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ўе се изк€ф€ когато иран пусне 2 атомни бомби у израел
34
1
 
8
 
! ќтговори
“урчин преди 1 месец
ј на убийците на деца и жени ,окупатора »зраел кога ще наложите ембарго? »ли за т€х не нажат световните закони и ценности. »зраел бомбардира ѕосолството на »ран в ƒамаск, уби невинни хора и »ран отговори. «а тази бомбардировка нещо да кажете нагли ***-$де-$ра-$-си?
33
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќеочаквах да сме толкова много зависими, много мърсоти€ има в то€ св€т
32
0
 
11
 
! ќтговори
√ошо преди 1 месец
»зраел б€ха първи. «ащо не първо санкции на »зраел. ѕоредно доказателство за двоен стандарт на провалили€т се ≈—. јко »ран беше убил американски генерал в —ири€ какви действи€ щеше да предприеме —јў?
31
0
 
10
 
! ќтговори
Ќаблюдател преди 1 месец
»зраелските спортисти не могат да бъдат държани отговорни за действи€та на своите правителства Ќооооооо –уските спортисти могат да бъдат държани отговорни за действи€та на своите правителства пак според същи€ ћќ ... Ќа това се казва "ове е западен стандард а и морал".
30
0
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈— подкреп€ геноцида о голодомора в √аза.
29
16
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
–азликата е че »зраел отвърна защото беше нападнат, а путин нахлу във ”крайна защото е агресор и фашист
28
4
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»зраелските спортисти не могат да бъдат държани отговорни за действи€та на своите правителства, за€ви ћеждународни€т олимпийски комитет.
27
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
”крайна н€ма никакво значение. –уси€ може да приключи с ”крайна за 2 дни. ƒекември 2021г ѕутин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. “огава му се изсм€ха, а сега пищ€т. –уси€ ще постигне целите си от декември 2021, и не забрав€йте, че има такава традици€ при ѕутин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.
26
7
 
4
 
! ќтговори
»цо преди 1 месец
Ќикакви санкции срещу »зраел! “е са необходимото зло и последен бастион срещу исл€мистите! «абавно е как от фенове на –уси€ станахте и фенове на исл€мски режими, където час от бракоразводни€ процес е убиването с камъни на млади момичета.  аквито сте наивници, ако руската пропаганда ви каже и канибалски режими ще защитавате.
25
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Oбкръжаване и удушаване на ’арковски€ гарнизон с последващо предаване. “ова е един от най-приемливите варианти. Tова е руска зем€ и там живе€т руски хора.
24
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕрайън ƒийн –айт, бивш служител на ÷–”, за Fox News - ¬ойната в ”крайна е загубена, но ’оливуд и ¬ашингтон не го виждат.¬ойната е загубена. ¬същност 90% от хората в ≈вропа в€рват, че това е в€рно. ¬ кра€ на февруари лондонски€т Times публикува резултатите от анкета, задаваща на жителите на цели€ континент много *** въпрос:ћоже ли ”крайна да спечели войната срещу –уси€? —амо 10% казват да. » така, какво виждат те, което холивудските звезди, Ѕели€т дом и лидерите на  апитоли€ не виждат?
23
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
∆елезни€т купол е пробит, втора атака н€ма да бъде удържана. “ехеран само се прицелваше.
22
6
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕовечето путинисти си мисл€т че ивицата газа е пръдн€
21
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јми отивай във цивилизовани€ св€т да €деш дъвки, във руси€ дъвките са тоталитарни със вкус на червени плодове, във иран са отр€зани на половина а във инди€ са шоколадови.
20
0
 
1
 
! ќтговори
до 16-ти ¬ такъв преди 1 месец
случай, тези, които бран€т »зраел тр€бва да се обрежат и ход€т в √аза.