Джон Бон Джоуви се натресе на медения месец на сина си

Тримата бяха забелязани на брега на Сардиния
7
Джон Бон Джоуви се натресе на медения месец на сина си
Снимка: Getty Images

Джон Бон Джоуви определено търси начини отново да се почувства млад, като този път реши да придружи младоженците Джейк Бонджови и Мили Боби Браун на ваканцията им в Италия.

Рокаджията беше забелязан да се наслаждава на горещото слънце на Ботуша, почивайки си в Сардиния заедно със сина и снаха си. Бон Джоуви беше уловен от камерите да седи на дървен шезлонг, полугол и готов да хване малко тен. Той носеше тъмносини шорти и черна шапка с козирка, комбинирани със слънчеви очила.

От своя страна, Джейк носеше изцяло бял тоалет, съставен от тениска и шорти, а съпругата му избра бял бански от две части, покрит с дълга жълта риза.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: джон бон джоуви
Още от Звезди
Бременната принцеса Раджва изненада с кадър съпруга си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
даренчее преди 1 ден
Много си натресена,дядовото!Ама много!Да си жива и здрава!:))))))
4
15
 
3
 
! Отговори
Жан Мишел Кравар преди 2 дни
Сигурно го е натресъл и на булката! Те там извратеняците отвъд океана са така! Кръвосмешението им е втора природа, че една снаха ли няма да оправи стария Джон!
3
11
 
6
 
! Отговори
Сигурно по Стара преди 2 дни
Юдеиска Традиция - Първи е Пробвал - Булката!
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Натресе".?? Кой е синът му и кой е Бон Джоуви? Бон Джоуви е легенда, талантище. Храни бездомни в ресторанта си! Готин, добър, земен! А синът му е известен като синът на Бон Фжоуви, с нищо друго. Младоженците на ръце да го носят и краката да му целуват за това, че е благоволил изобщо да им се "натресе" на медения месец.
1
11
 
5
 
! Отговори
Хейт преди 2 дни
Той да се беше натресъл 2-3 пъти на концерт в България, когато го канеха и още можеше да пее. Ама тогава се правеше на интересен за разлика от другите рок легенди.