Бащата на "Радка-пиратка" се ожени на юбилея си

Съпругата е запалена рибарка
4 юли 2024 21:40, Стела Стоянова
19
Бащата на "Радка-пиратка" се ожени на юбилея си
Снимка БГНЕС, архив

Бащата на „Радка Пиратка“, попфолк динозавърът Тошко Тодоров, отново се ожени, докато е в юбилейната си 60-годишнина. Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион.

Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им.

Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Вчера двамата са сключили граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта имало стилен купон с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно. 3 юли е рожденият ден на Мима, пише "Телеграф".

Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават. Споделят само, че ще бъде на едно много красиво и романтично местенце, далече от папарашки погледи и фотоапарати.

Скоро след сватбата Тошко влиза в студио, за да започне записите на новите си песни. Дали сред тях ще има и такава, посветена на хубавото Миме, феновете му предстои да научат. Едва ли е нужно да се отбелязва, че вдъхновител за възраждане на интереса му към музиката е новата му любима. Според техни общи познати, откакто е с Мима, Тошко лети напред и нагоре на крилете на любовта.

Ветеранът на родната сцена кипи от енергия и направо го сърбят ръцете за нови творчески проекти и участия. Преди няколко дни той участва на събор в Смолско, където изпя няколко песни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Звезди
Суки Уотърхаус показа дъщеря си на корицата на списание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 2 дни
Култова песен. Когато бях войник в 1ви граничен отряд_Видин много я слушахме. Веднъж, докато бях в ареста пихме с пощаджията цяла вечер и я слупахме на касетофончето на което сутринта той пускаше химна. на сутринта забравил да смени касетата и радка засвири на развода вместо химна. отгърмяха го на най-забутаната застава клетия ;)
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Този е за затвора, заедно с групата чалгаджии от 90-те, които оскверниха фолка и в песните си издигнаха в култ платената любов и коврълъка. "обещаха ми палати и ме фърляха по кревааати"...
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
тоя не е нито бащата, нито майката на тази песен.. Оригинала се казва "оди Марица" и е от ромския фолклор...
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
RADKA PIRATKA SUPER VERSIA(00001) е най близка до оригинала
12
0
 
0
 
! Отговори
даи-дай... преди 2 дни
Instrumentala criminala turceasca в тубата
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Хубавите, златни времена на България- Тигре тигре, Радка Пиратка,Кондьо-Живота е пари,100 мерцесеса...хораата бяха с мозък в главата , пари имаше,жените имаха стойност в момента бг е С-в-и нарник
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще сменат ратка пиратка с дай рибо
9
1
 
1
 
! Отговори
Браво Тошко преди 2 дни
Поздравления !
8
0
 
2
 
! Отговори
. преди 2 дни
Пропуснах нещо много важно - би било прекрасно, ако дамата бъде с прическа на боб на това невероятно пътешествие.
7
4
 
3
 
! Отговори
. преди 2 дни
"Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават." Ние читателите на Медията също не искаме да го издават. Не ни интересува. Нека се разходят до Украйна, Палестина, Ливан, Ирак, Сирия - топ екзотични дестинации. Там пиратките са на почит и със сигурност на младоженците много ще им хареса.
6
1
 
9
 
! Отговори
Мисир джурнал преди 2 дни
Днес"а копаете смело дъното
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Снимка на вонящи обувки?
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Честито, миналата седмица намерих едно CD с над сто ретро чалги от 90-те години. И ги има и трите "Радки". Бях ги позабравил. "Да дойде Радка кючюк пиратка"...Еееее Макарена...
3
13
 
8
 
! Отговори
??? преди 2 дни
Този никой не го знае кой е, нито е чувал за него, ама държат да ни информират, че някакъв попикан пенционер се е оженил. Сега идва и нормалния въпрос - за кога се жени? Па Господ я му е отредил още 5 години живот, я не.
2
2
 
3
 
! Отговори
GSXR преди 2 дни
Юбилей се празнува на 50 години.. И това ми било журналисти.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
A нa "ryмeнa naлaтka"?