Аня Пенчева и Кирил Ефремов ще водят Балканско парти на морето

Концертите ще бъдат в Бургас и Варна
7
Аня Пенчева и Кирил Ефремов ще водят Балканско парти на морето

"Балканско парти" предстои на 20 и на 21 юли на сцените на Летните театри в Бургас и Варна.

В две поредни вечери ще пеят Фики и Тони Стораро, както и гръцките звезди Триандафилос и Стан Антипариотис. Сръбският изпълнител Емир Джулович пък ще представи на живо своите песни, станали златни хитове през последните години.
 
„Балканските партита ще представят неповторимо разнообразие, колорит и мелодичност на балканската музика. Гостите на концертите ще се насладят на истински празник на звуците с едни от най-ярките и любими изпълнители. Те ще се превърнат наистина в един неспирен празник. Музикалното пътешествие, събрано в две вечери, ще зареди всички присъстващи с незабравими емоции, дух и енергия. Имаме амбицията тези концерти да се провеждат всяка година, като представят най-доброто от балканската музика“, споделя продуцента Кирил Кирилов.
 
Фики Стораро ще се качи на сцената на летния театър в Бургас на 20-ти юли заедно с гръцкия си колега Триандафилос, който стана една от най-обичаните гръцки звезди в България след тоталния му хит „По-по-по“. Песента се радва и на хитова родна кавър версия в изпълнение на Галена и Азис и не слиза от челните музикални класации.
 
За феновете на сръбската музика пък ще се погрижи Емир Джулович, който пристига у нас с чисто нови песни. В момента дуета му със Сандра Африка „Skote moj“ е хит №1 в цяла бивша Югославия, песента има над 5 млн. прегледа в YouTube. Парчето е кавър на големия хит на Глория и Азис – „Не сме безгрешни“. Джулович ще пее и 21 юли на партито във Варна, където Гърция ще е представена от младия, но вече нашумял Стан Антипариотис, в компанията на Човека глас Тони Стораро. На концертите ще има три оркестъра и над 150 музиканти, които ще се качат на сцената с изпълнителите. На мястото на събитието ще бъде осигурен и мокър бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки.
 
Водещи на концертите във Варна и Бургас ще са популярните български актьори Аня Пенчева и Кирил Ефремов, които също са подготвили редица изненади за публиката в летните театри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Звезди
Ванеса Хъджинс стана майка за първи път
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Селска държава
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ми те ако искат мое и да са наибът
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пенчева беше мацка едно време..
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дано няма симпатизантки на Възраждане, които в следствие на партийната политика да се психира населението жените само се цупат и отглеждат не добри деца.
3
0
 
4
 
! Отговори
Жопарде преди 2 дни
Да ти го набабаня
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Трябваше някои над 90 години да изберат.
1
0
 
4
 
! Отговори
Ббб преди 2 дни
След като младите не слушат друго, време е и старите да се актуализират..