Венера навлезе във Везни – любовният живот на зодиите се подрежда

Открийте какво означава този планетарен транзит за вашия знак
29 авг 2024 22:00, Теодора Драгоева
1
Венера навлезе във Везни – любовният живот на зодиите се подрежда
Снимка: iStock

През по-голямата част от август Венера ни вдъхновяваше да изразяваме обичта си, да общуваме с другите и да поддържаме личния си стил, като залагаме на обмислени детайли и служим на близките си. Но от четвъртък, 29 август, начинът, по който подхождаме към взаимоотношенията, красотата и печалбите, е напът да придобие по-хармоничен, романтичен тон, благодарение на влизането на Венера във Везни.

От 4 август Венера беше в Дева, променливият земен знак, в който се смята, че планетата на любовта е в своето „падане“ – тоест предизвикателен период за взаимоотношенията, красотата и ценностите.

Но с преместването си във Везни, планетата, наречена на богинята на любовта, ще възвърне пълната си сила, като се има предвид, че е управител на този въздушен знак (заедно с Телец). На свой ред ще забележите, че връзките – особено партньорствата – от всякакъв вид ще започнат да процъфтяват и може да сте още по-наясно с вашите артистични импулси.

Какво да очаквате от Венера във Везни през 2024 г.:

Въпреки че Венера се движи през Везни всяка година, всички планети се движат с различна скорост през зодиака, така че срещите на ориентираната към взаимоотношения планета с други небесни тела се променят от година на година. Няколко неща, които трябва да знаете: През 2024 г., точно след преминаването си във Везни, Венера ще формира хармонизиращ тригон към трансформиращия Плутон във Водолей, което засилва интензивността в отношенията, усилва съществуващите чувства и може би дори подхранва увлечението или „лазерното фокусиране“ върху други въпроси на Венера като личен стил, възможност за правене на пари или творческо начинание.

На 15 септември Венера се синхронизира с щастливия Юпитер в съседния въздушен знак Близнаци, което прави една от най-полезните планетарни синхронизации, когато става въпрос за любов и изобилие. Очаквайте прилив на оптимистична, социална, романтична и мозъчна енергия.

И точно преди да се премести в Скорпион в неделя, 22 септември, Венера е в квадратура срещу Плутон, който е ретрограден и току-що ще се е върнал обратно в друг кардинален знак, трудолюбив, прагматичен Козирог. Този транзит може да засили нуждата ни да се свързваме с любимите хора на още по-дълбоко, по-смислено ниво, но за разлика от тригона, този квадрат може да предизвика напрежение и да ни изправи лице в лице със сенчестата страна на нашите връзки.

А как Венера във Везни ще повлияе на вашия зодиакален знак четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Венера във Везни
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Ши пада преди 2 седмици
Либоф