Петък 13 – какво ви очаква според зодията на този фатален ден

Дали пък денят няма да се окаже късметлийски за вас
13 сеп 2024 17:52, Теодора Драгоева
4
Петък 13 – какво ви очаква според зодията на този фатален ден
Снимка: iStock

Петък 13-и има лоша репутация. Според филмите на ужасите, приказките и легендите, както и поп културата, това е ден на лош късмет. Обаче това не непременно е вярно, освен ако не сте суеверни. В действителност това събитие е духовно благословено и божествено.

Този 13 септември 2024 г. се пада в петък. Нека се потопим в преданието за предстоящия петък 13-и и какво можете да очаквате според вашия зодиакален знак.

Духовното значение на петък 13-и

Венера, планетата на любовта, управлява петък 13-и. Следователно любовта, красотата, изяществото, удоволствието и лекотата са наши. Венерианската привлекателност и чар осигуряват желаните резултати. Това явление се е свързвало някога и с празнуване на божествената женска енергия в много древни култури и традиции.

Въпреки това, патриархалните и религиозни идеи са превърнали всяко поклонение на фигури на богини в табу. Следователно, петък 13-и е възприет за отрицателен, докато в действителност това е ден, в който да проявим желанията на сърцето си, да извикаме желания и да подхранваме себе си и близките си.

Астрологията на петък, 13 септември 2024 г.

Петък 13-и, както казахме, се свързва с планетата на влюбените Венера. Затова естествено искаме да се съсредоточим върху транзита на Венера за точна прогноза.

Този петък 13-и, Венера е във Везни. Това е отличен транзит. Венера е у дома си в този знак, дарявайки ни с усилена, любяща енергия. Това е пиково време за проявление, дори извън обхвата на типичния петък 13-и.

Венера ще бъде в съвпад или смесване на енергии с астероида Лилит, за да отведе нещата още по-далеч. Лилит е известна като тъмния, табуиран женски архетип. Не може да бъде по-идеално петък 13-и да е в ден на съвпад на Венера-Лилит. 13 септември ще ни предложи зрял потенциал да изследваме нашата сенчеста страна и без да извиняваме своята привлекателност, чувственост и себеизразяване.

Какво да очаква всяка зодия на петък 13-и, септември 2024, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: петък 13
Още от За да се разбираме
4 зодии ще променят живота си по време на Плутон в Козирог
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 дни
Точно преди 50 години.
3
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 дни
На този ден е роден Христо Иванов, ДА България. Беше пак петък 13.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На този ден,петък-13-ти не слизайте от дивана.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Като всеки друг ден, страшно напрежение, буца все едно имам в гърлото