След окупацията на Турция в Сирия: Нови атентати в ЕС?

Заплахата на Ердоган е добре премерен ход
11 окт 2019 22:40, Нели Христова
52

"Отваряме портите и пращаме 3,6 милиона бежанци към вас", с тези думи Ердоган заплаши Европа. Но ще го направи ли?

"Това е закана, не заплаха, Ердоган говореше на "ти" с ЕС. Истината е, че бежанците няма как да наброяват 3.6 милиона" каза в студиото на Bulgaria ON AIR Славчо Велков, депутат от БСП.

По думите му някои бежанци били на свободен режим, някои придобили статут, с който могат да гласуват. Това по-скоро бил добре премерен политически ход, който съдържал закана в себе си.

"Второто му послание е, че ще прави зона за сигурност - межди 13 и 15 хил. кв. метра. В нея не могат не 3.6 милиона, а и 1 милион бежанци да бъдат събрани. Ще бъдем свидители на много интересни събития", коментира още той.

Според него само за 1 ден и половина около 70 хил. души са напуснали родните си места в Сирия, ако продължават нещата с това темпо, можело да стигнат и 1 милион души. 

От думите му стана ясно, че Иран няма да се остави интересите ѝ да бъдат накърнени, както и, че вече сме свидетели на активизиране на терористичната дейност в Европа.

"Мисля, че за съжаление ще видим нови атентати на Стария континент", подчерта Велков.

"В този момент ескалира напрежението, а засега Русия реагира както ЕС и САЩ - казва, че не бива да има жертви и не е правомерно случващото се", подчерта оща събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде сиктир гит на баира , със насила славянизирани от Византия не общувам
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре че Византия ви даде религия и език иначе Угурското племе щеше да говри още на угурски езикЗасрами се бе Дърво без корени
11
5
 
8
 
! Отговори
ЯракИчинЕрдоан преди 4 години
До освобождениеНяма нужда аскерът да идва в България. Всички хорахане рома по всяко време можете да замините в Майка Индия.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уроци по външна политика всички дранкат САЩ,ЕС,Русия никой не желае жертви и война.България пак чака някой да и помага да звъни по телефона на Брюксел.Войската на бг е в чалготеката.
9
16
 
2
 
! Отговори
Освобожденито преди 4 години
Ердоган да прати после войската да освободи Османските си турци в България както вас ви освободиха Руснаци , нас кога ще ни освобождават
8
5
 
8
 
! Отговори
Greta VS GROB преди 4 години
Гласуваш за Тиквата значи гласуваш за:мутри, мафиоти, скинхедс, ромеите, наци, *** природа, мръсен въздух,*** вода.ГЛАСУВАЙ СРЕЩУ ГРОБ ТУК И СЕГА!!!https://youtu.be/bWvFcR7UtAI
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А като въоражаваха тези терористи нямаше рев
6
2
 
3
 
! Отговори
Ха преди 4 години
зака̀наЗначение на думата заканамн. закани, ж. Изразена с думи или жест заплаха. Отправям закана.Синоними на думата закана(същ.) заплаха, сплашване.Някои хора първо да се научат да говорят правилно.
5
3
 
11
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Славчооо,чавка ти е изпила акъла, Салвчо.Атентатите на ИД (забранена във Русия ;-)) вече са ежедневие. Вече викаш да станат по 3-4 на ден? Най ми е смешно комунисти като почнат да реват за друговерското нашествие във Европа. А бе аланкоолу, кой доведе арабски и негритянски студенти във Българя? Ми вие, дрОгари коминисти-интернационалисти! Вие, левичарчета омотани! Днес управляващите във Европа вършат това, което вие започнахте!!!
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много риване много суполи за терористи!
3
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички гледат етническото прочистване на диктатора Ердоган в чужда държава !Това което направи Путин в Крим със зелените човечета, това прави неговия приятел Ердоган в Сирия - инвазия в чужда държава и произвеждане на бежанци за дестабилизиране на Европа.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
2
6
 
8
 
! Отговори
ЯракИчинЕрдоан преди 4 години
Няма ли някой снайперист да свитне турския Хитлер най-накрая?
1
12
 
8
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
България на 6 морета ..Идвайте в новите Бийкови заводи поне 500 хиляди