При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи

Оръжията им ще бъдат унищожени преди да са изстреляни
29 авг 2024 09:18, Нели Христова
681
При ядрена война между САЩ и Русия... Америка губи
Снимка: Pixabay/WikiImages

Ако избухне ядрена война между САЩ и Русия, САЩ ще я загубят. Това заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

"На САЩ ще бъде нанесен съкрушителен удар, който ще унищожи ядрените им сили още преди да бъдат изстреляни", на мнение е експертът.

Според Ритер наскоро Руската федерация е обновила арсенала си. Сега тя разполага с хиперзвукови ракети, които могат да достигнат бреговете на Съединените щати за няколко минути и да унищожат ракетните силози на Америка.

САЩ са в много лоша позиция, тъй като ядрените сили на Вашингтон са много остарели и няма да могат да устоят на потенциален противник.

Руският външен министър Сергей Лавров наскоро обяви, че Русия работи за усъвършенстване на своята доктрина за използването на ядрени оръжия на фона на постоянните изявления във Вашингтон за възможно избухване на Трета световна война.

Военната доктрина на страната са разписани четири условия Русия да използва ядрено оръжие. По-специално, Руската федерация може да използва ядрено оръжие, ако има надеждни данни за изстрелване на балистични ракети, атакуващи територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


681
Още по темата: ядрена войнаСАЩРусия
Още от САЩ
Феновете на Тейлър Суифт ще подкрепят Камала Харис
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
557
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
557 реалностата е че фашизираните като теб просят. Кой от Сорос, кой от пентагона, кой от гейовете даже. Резултата е че банки в сащ фалираха. А дълга продължава да расте.
556
4
 
3
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
До 556. Няма смисъл да се хабиш да интегрираш полиран мозък, той си остава в блатото. А, ако го попиташ колко години България се подготвяше за членство в ЕС, няма как да ти отговори.
555
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
556 няма какво да се обясняваш . Посочил съм кое какво е.Реалността е е че Русия побеждава нато в размирната територия. Крайна не нито в ес нито в нато и няма и да бъде, защото е част от Русия. Единственото което можеше да проработи беше предложението на Меркел преди години лъм Путин за свободна търговска зона от Лисабон до Владивосток. Обаче американците се уплашиха от такъв вариант. Особено след като Русия победи САЩ в Сирия.
554
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 555 Шоуто продължава с още и още руски фейкове и опорки.
553
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонименж 553 Буташ колкото се може още и още "сигнални думички" , но само показваш отчаянието на изпуснатия контрол върху твърденията ти. Тръгна от "преврата" за да ти показам че извършителите на преврата са руснаците чрез Янукович, и оттам нататък само със засилка надолу към пропастта. То не бяха обърквации какво е асоциирана страна и какво е страна член, то не бяха обърквации какво е "в полезрението", то не бяха обърквации какво е НАТО и какво е ЕС, а сега вече слезе на ниво обикновен спам
552
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Крайна е част от Русия. Ако мислиш че евреина е президент и майчиният му е украински, значи просто си за отстрел.
551
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 552 "крайна е част от русия" Ако мислиш, че като ставаш проводник на руския фашизъм си "помагаш" нещо си се объркал.
550
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
551 май ти зачочна да се отричаш от "евроатлантическите ценности" НПОто ще те глоби. Изобщо как ви наемат такива маалоуми?
549
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
547 крайна е част от русия, както казах по долу в началото на тази година бандерите се сетиха че стоят договорите от 91-92 подписани в Минск за общите погранични войски и метереологията. Русия даже почти не се бори със самата себе си а чисти терористите на запада. Нещо като нашите мутри с тая разлика че там им пробутаха фашистки "демократични" шествия и нацистки теории. Тук номера не мина и ви забраниха луковият марш, обаче се пробвате през футболните агитки.
548
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 549 Хахахха. А сега започна да бъркаш ЕС с НАТО. Пълна трагедия.
547
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 548 "както ти казах изобщо не важиш." Муахаха. Няма никакво значение ТИ какво "казваш". Документите са налице. Налице е и цялата предистория на националното предателство на Янукович. Никъде не съм написал че Украйна била "в ЕС". Ти не правиш разлика между "асоцииране" и "членство" а тръгнал да казва кой какво.
546
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
546 изобщо не е в полезрението ти казах. Турция най малко има конфликт с Гърция относно Кипър. В устава на тези организации е записано че не може да се влиза с такъв конфликт. А той е създаден от нато. Сащ подкрепят режима на черните полковници в гърция и след това турция взема половин Кипър. В резултат Гърция излиза от нато но после Сащ използват пак Турция за да я вкарат обратно.
545
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
545 както ти казах изобщо не важиш. Крайна до 2014 е в ОНД а ти ми дрънкаш че била в ЕС от 2012. И изобщо не е имало референдум по въпроса даже за ЕС но е имало за запазване на СССР под друга форма и хората са казали да. Имаше и референдум в Холандия и холандците казаха Не на украйна. Това говори достатъчно.
544
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ох, Божке. Те една Украйна не можаха да вземат със стогодишните си танкове и невероятните самолети, дето уж нищо не ги ловеше, САЩ щели да загубят от тях. Ще загубят, ама ако прехвърлят пеша през Аляска изобилното пушечно месо, с което рашките разполагат, което винаги е било най-голямата им сила кекеке
543
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 541 "Такова има и Турция от половин век" Сам се прецака, защото няма как "да имаш такова" и едновременно "да не е в полезрението". Все едно да ми кажеш, че "не е в ползезрението на Турция присъединяване към ЕС".
542
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 541 "както ти казах изобщо не е в полезрението." Не е в полезрението, а е било готово за подпписване през 2011г Знаеш ли КОЛКО ГОДИНИ са необходими, за да се стигне до такова споразумение? Най-малко ДЕСЕТ.
541
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
През това време Великобритания излезе от ЕС. Путин е виновен. Обявете война на Великобритания и я върнете обратно в ЕС, за да му е гадно на Путин. Соросташки опорки да видиш.
540
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Европейският съюз, НАТО и СЗО са болест, а създателите на тази болест са американските и английските евреи!
539
0
 
2
 
! Отговори
Русия преди 2 седмици
Анадолцити тука масуву пропагандират за ареста на Дуров ф "свободния свят" като нещу уау и благословено. А Дуров никога не беше арестуван в Русия.
538
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
537 както ти казах изобщо не е в полезрението. Такова има и Турция от половин век. България пусна монета за асоциирсне на западните балксни. Влязоха ли западните - не. Путин е виновен, нали така? Дежурния хващай опорките и се махай.