Верижна катастрофа на "Тракия"

Няма сериозно пострадали
29 юни 2024 19:40, Стела Стоянова
7
Верижна катастрофа на "Тракия"
Снимка БГНЕС, архив

Верижна катастрофа между три автомобила е станала на автомагистрала "Тракия", преди отбивката за Пловдив. За това сигнализират шофьори в социалните мрежи.

"Катастрофа 118 км посока Бургас. Движението не е спряно", пише Бойка Илиева. Ударените коли са в скоростната лента. Според Анелия Домовчийска, която спряла, за да предложи помощ, няма сериозно пострадали.

"Момчето от третата кола беше страшно изплашено, на благодаря на Бог, че го запази. Дадохме им вода, чакаха линейка", пише жената. По думите ѝ група мотористи и турски тир били първите, които спрели да помогнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Страната
81 пожара потушени през последното денонощие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А "момчето" кат е натискало газта в "скоростната" лемта не го е било страх и се е кеффило, нал тъй? Тъъ пунгррии сммотани
4
3
 
11
 
! Отговори
Веднъж на тракия преди 2 дни
Една мутра с чисто нов джип бмв се правеше на състезател подмина ме с 300 и след малко го Гредам се нашил у мантинелата влезнала му като к р през средата на бмвто като у пи 4 ка.Викам а сега да се видиш колко голема мутра си.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
На магистрала (поне нашите) няма "скоростна лента". Има лента за движение, изпреварваща лента и аварийна такава. Само че тук е прието бързаците постоянно да се движат със 180 в изпреварващата и оттам и инциденти.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
На 3 метра един от друг караха, налии?
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Защото карат със 170 и в последния момент решават да се отделят за разклона за Пловдив. Редовно се случва