Катастрофа на пътя Разград-Шумен

Пострадалите са откарани в болница
Обновена: 1 юли 2024 21:12 | 1 юли 2024 21:12, Инна Ангелова
3
Катастрофа на пътя Разград-Шумен
Снимка: БГНЕС

Две коли са се ударили на пътя Разград-Шумен. На мястото на инцидента движението се осъществява двупосочно в една лента.

На излизане от Разград, в близост до бензиностанция кола с румънска регистрация отнема предимството на автомобил с разградска регистрация. Той се е движел по главния път в посока Шумен.

От колата с румънска регистрация има трима пострадали, както и водачът на другия автомобил. Всички са откарани в болница, като предстои да стане ясно тяхното състояние, съобщи за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.

Тя посочи, че на място веднага са пристигнали екипи на Спешна помощ, "Пътна полиция" и пожарната.

В района на катастрофата движението се регулира от екипи на "Пътна полиция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Страната
Трима пловдивчани припаднаха в жегите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Drumi преди 2 дни
До ннЕ ко толко пък като минат през града, като не са си настроили гпс-а е така, но там са 4 светофара и караш само направо, не е кой знае ква драма, не е като да са ги прекарали прец центъра на париж братче ...
2
0
 
0
 
! Отговори
нн преди 2 дни
GPS-а кара румънците да карат през Разград. Виждал съм то с очите как се балтавят в центъра, пред блока. Точно на мястото на катастрофата румъцеца си е казал, излязох от батака.
1
1
 
3
 
! Отговори
Румънски нагляри преди 2 дни
Най после да пострадат румънските нагляри, които карат като безсмъртни. Много са нагли и нахални и да питам, защо не карат така в Румъния, както си го позволяват в България? Защото там явно им съдират кожите от глоби, а тук в България те са пренебрежимо малки за тях.