Засилено полицейско присъствие в Бургас заради "Джулай Морнинг"

Сред празнуващите ще има и цивилни полицаи
28 юни 2024 11:50, Красимир Ангелов
16
Засилено полицейско присъствие в Бургас заради "Джулай Морнинг"
Снимка: БГНЕС

Засилено полицейско присъствие ще има на плажа в Бургас на събитието за посрещането на първото юлско утро - "Джулай Морнинг", казаха за БТА от Областната дирекция на МВР в града.

Освен униформени, ще има и цивилни полицаи.

Заради традицията по посрещането на изгрева в първия ден на юли, вечерта на 30 юни се очакват стотици да се съберат на морския бряг. Специални мерки за сигурност са взети и от страна на Общината. Мероприятието ще се охранява от служители на обществения ред, осигурени са лекари и спасители.

Всяка година на 30 юни срещу 1 юли много хора се събират, за да посрещнат заедно слънцето, което изгрява над морето. Както всяка година, ще бъде осигурена дежурна медицинска помощ, водни спасители, охрана.

Осигурен е и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън вечерта на плажа, казаха за БТА от Общината.

Програмата за "Джулай морнинг - 2024"  ще започне на 30 юни от 20:00 часа и ще продължи до сутринта. На открита сцена песни на групата P.I.F. ще изпълнят  Владо Михайлов от група Sleng, както и Марияна Добрева от група "Силует". Бандата "Керана и космонавтите" ще гостува за първи път на "Джулай Морнинг" в Бургас. Това лято Rewind се завръщат за Джулая в морския град с нови авторски песни. В тазгодишното издание на събитието ще има и три бургаски групи - Emon Box, "Махайра" и Scarlet.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: БургасДжулай Морнинг
Още от Страната
Млад мъж почина след падане с тротинетка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
НЯМА преди 1 ден
ДА СЕ СВЪРШАТ ГЛУПАВИ ХОРА И КРЪГЛИ КАМЪНИ
11
4
 
1
 
! Отговори
Отегчен преди 2 дни
Това е изумителна тъпня. И да, възникнала в България. Нямам представа, но ако се отбелязва на друго място е мижава история.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 4 Морето можеш да го слушаш през останалите 364 дни в годината
9
1
 
2
 
! Отговори
Родната полиция преди 2 дни
Тъй като слънцето изгрява от изток, ше се следи за вампири, космонавти, изтребители и други руски агенти.
8
1
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 дни
Нощта на 30.06 и сутринта на 01.07 явно се очаква да е като Вартоломеевата нощ . Явно на номенклатурите им " хлопа дъската " , а на фуражките и останалите участници и фанатици им се привиждат извънземни пришълци с които ще се бият . Изглежда , че наистина е вярна религиозната и фашистката приказка , че " Боя от Рая е произлязъл ! " .
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Свиквайте, така ще са ви всички празници вече. Питайте ги в Германия дали имат дори традиционен християнски празник без полиция. Вкарахме си екстремисти и ще си ги гледаме докато си правят квото си искат.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И там ли са кацнали снайперисти? Ай,стига, бе!
5
3
 
9
 
! Отговори
До 1 и 3 преди 2 дни
Преди да пишете глynocтu, седнете прочетете нещо, поинтересувайте се що за празник е това, къде и кога е възникнал. Ще се учудите, когато разберете истината. И кой е казал, че там се събират само наркомани? За сведение на неориентираните, на много места в България се прави Джулай, не само на брега на морето. Приятелски компании се събират да отбележат празника. Поинтересувайте се на какво е посветен и не се излагайте.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Защо трябва да "пеят" тези? Не може ли да слушаме морето?
3
10
 
6
 
! Отговори
Да преди 2 дни
Стига с тези чужди глупости и простотии.
2
3
 
8
 
! Отговори
Ббб преди 2 дни
Огън на плажа.. А Пожарна няма да има
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Искам полицията да ги изсипе тия наркоманз там ама знам че нищо няма да направят