Две жертви при тежка катастрофа край Монтана

Още трима са с опасност за живота
28 юни 2024 11:43, Александър Попов
9
Две жертви при тежка катастрофа край Монтана
Снимка: БГНЕС

Двама души загинаха, а трима са ранени при тежка катастрофа край Монтана. Пътният инцидент е станал вчера, към 17:30 часа, на пътя за Чипровци, в района на разклона за "Балова шума", съобщава БНР.

Кола, управлявана от 50-годишен жител на село Георги Дамяново, движеща се в посока от Монтана за Превала, навлязла в насрещната лента и ударила челно друга кола, управлявана от 51-годишен жител на село Говежда. Вследствие на удара почива шофьорът от Георги Дамяново.

На задната седалка е пътувало 5-годишно дете с майка си и жител на Говежда. Тримата са с тежки травми и са транспортирани до болницата в Монтана, с опасност за живота. Шофьорът на другата кола е с травми по долните крайници, който също е в болница с опасност за живота. Пътникът на предната седалка, на 37 години от Монтана, е почнал в болницата в резултат от травмите от катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: катастрофа
Още от Страната
Засилено полицейско присъствие в Бургас заради "Джулай Морнинг"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Нико преди 8 часа
Много жалко момпето на 37 фодини ми беше много добър приятел бог да го прости няма да спрът тия убиства по пътищата и това е затова като си над 50 всяка година или на 6 меаеца трябва да минаваш медицински преглед да се види дали си компетентен да шофираш и дано намалеят тия катастеофи мантова не вярвам да стане за съжаление !!!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До: Samo minavamСмел4ага си, чак от Свищов да тръгнеш из пътищата на Мордор..От Свищов тръгвам само с БТР или фадрома баце..?!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Рязък спаТ на IQ-то в БГ-то..последните няколко...десетилетия ?! Много просто племе ейй...!
4
0
 
5
 
! Отговори
Хана Монтана преди 2 дни
Още БМВта - трябват и камери и глоби.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Защо между селата се кара така - като за последно ? Като си за малко разстояние, правилата не важат? Насрещното вече е позволено ?
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Надупкан, умира зад волата, блъска се в кола, където всичко са без колани и става мазало.
1
2
 
21
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 дни
Нещо става. Страшно е, вчера са прибрах от Свищов и на три пъти, искаха да ме очистят, два камиона и една кола, с безумни маневри и изпреварване. Предлагам, на ловните топки, да се купят още 100 BM вута