Двама починали от COVID-19, 51 са новите случаи

Общо заразените са 966 души
Обновена: 21 апр 2020 08:19 | 21 апр 2020 08:07, Александър Попов
232
Двама починали от COVID-19, 51 са новите случаи
Снимка: БГНЕС

Броят на заразените с коронавирус у нас вече е 966, новите случаи са общо 51. 

Те са констатирани в областите София (22 случая), Плевен (19 случая), Бургас (5 случая), Кюстендил (2 случая), Смолян (1 случай), Сливен (1 случай) и Хасково (1 случай).

Най-много заразени до момента има в София – 556 души.

Четирима нови са заразени от медицинския персонал и общият им брой става 80.

Излекувани са 18 души.

Още по темата

Починали са двама души, единият на 71 г. с диабет и един във ВМА след сърдечна недостатъчност и сърдечно заболяване. Общият брой вече е 44.

В болница са 268 души, 34 са в интензивно отделени.

София остава най-голямото огнище.

Новите случаи са констатирани в областите София (22 случая), Плевен (19 случая), Бургас (5 случая), Кюстендил (2 случая), Смолян (1 случай), Сливен (1 случай) и Хасково (1 случай).

От всички 966 заразени с COVID-19 – 501 са мъже, а 465 жени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие неграмотни ли сте?? 90% от новите случаи са са от София и Плевен. За София всички си знаем, а в Плевен има огнище от един цех. Как по точно пътуващите софиянци са допринесли за тези случаи в цеха??? Ей, *** знае да плюе, но не и да мисли.
109
3
 
3
 
! Отговори
От Сидни до Додо преди 4 години
За мое щастие и ваше съжаление не лъжа - питайте пак сестра си.
108
1
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
На Бат Лъчо синчеца тестван ли е за наркотици!!!???Агент Уейн Бримбридж!ЦРУ!!!
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сутрин като казват бройките заразени трябва да е - в София има 12(примерно) случая, 5 от които от Филиповци, а не-2 в Пирогов, 2 във ВМА. Не ни интересува в кои болници са ги закарали
106
14
 
2
 
! Отговори
До до Берлин преди 4 години
От МВР-то съм. Бихте ли ми дали адресите на фризьорските салони и магазини за дрехи дето не са затворени - да ги навестим.
105
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е ***, който уби Милен Цветков къде е купонясвал. Някои заведения дали работят само за така наречения"елит" с напудрените с бело носове?
104
4
 
8
 
! Отговори
До Берлин преди 4 години
Браво, *** да се пострижеш! Ние тука нямаме проблем, нашите малки магазинчета не са и затваряли, фризьорските салони също, даже и магазинчетата за парцалки и парфюмчета. Само кафетата не работят и ресторантите. Така, че радвай се, че и ти си вече като в България!
103
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в Плевен като има 5 случая на куп веднага съобщават в кое предприятие конкретно са, а в София, ако случаите са от малата си мълчат или казват- това е от разходките по Цветница. Въвеждат ни в заблуждение. Щом са локарлизирали огнища в махалите редно е да казват колко от новите бройки са от там
102
6
 
8
 
! Отговори
От Берлин преди 4 години
Търговската улица отвори - днес съм на шопинг.
101
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питам се Левски и Ботев щяха ли да са съгласни с вашата трактовка за свободата, а именно да имате правото да заразявате и убивате хората по-възрастни от вас или по-бедни и не добре нахранени и болнави. Дали революционерите ни щяха да жертват предците и бедния народ за едо голямо плюскане?
100
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не обиждайте генерала.Много сте нищожни,сравнени с него.
99
5
 
5
 
! Отговори
До 116 преди 4 години
То по твоята логика направо нямаме нужда от здравеопазване! Който има имунитет оцелява, който няма добър да мре! Май се върнахме в каменната ера, тогава определено е действал тоя закон.
98
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прмера от напускането на София преди Великден е показателен заманталитета и интелекта на Бай ***...Затова и мерките трябва се настроят според тези му "качества"...А сегашните мерки са смешни на фона на случващото се в САЩ,Англия, Германия, Франция, Турция и др...Стягай си мерките с време Годжи...
97
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката Годжи и Бай Шиле .Баси тандема .
96
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цените на горивата по бензиностанциите няма ли да падне малко, 2014та цената на нефта беше 70$ и газта беше 75 ст. , сега цената на нефта е 25$ газта е 83 ст
95
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви мерки ще охлабваш бе Годжи. Ти не си ги стягал, че да гиотхлабваш. Вируса направя барел петрол 1$, а той ще отваря парковете... Това мерки ли са?Стягай си мерките с време, а не после да ревеш, че болниците сапълни...
94
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вирусите трябва да бъдат унищожени!!!!А няма по-голям вирус от Анархията,която посяха едни фашизоидни ени.чари!!!!От нея загинаха не десетки а стотици хиляди,Факт!!!!Затова,те трябва да бъдат изгорени живи и заразата ще спре да се разспространява!!!!Така са постъпили комунистите и България ,бързо е прогресирала!!!!
93
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитите на щабарите-бюрократи да надхитрят вируса ще завършат с пълен провал.Никой от тях не мисли за здравето на българите. Тяхната цел е да не се допусне да лъсне страшната истина, че здравната система е разбита, неподготвена дори за такава псевдоемидемия, в нея господства корупция, боричкат се всякакви лобита, наливат се всяка година милиарди, повечето от които се крадат.Хора, разберете, че всичко опира до имунитета ви. Имате ли го ще оцелеете. Разбит ли е, шансовете ви намаляват.
92
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи *** заповед на Ананиев... 6 седмици ви се говори да си стоите вкъщи. Обикаляй България посред нощите, после другите ти виновни.
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9В Плевен по Великден беше мъртвило. Мизия се намира в индустрияланта зона,не в града,и шивачките с вируса са от село Буковлък т.е. от скандинавието,не са влизали в града.