Кукушкин би шута на Гришо на US Open

Димитров отпадна след петсетов мач от играещия за Казахстан руснак
Обновена: 3 сеп 2015 07:21 | 3 сеп 2015 07:20, Камелия Цветанова
78
Кукушкин би шута на Гришо на US Open
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна във втория кръг на US Open.

Той бе изхвърлен от играещия за Казахстан руснак Михаил Кукушкин, който стигна до успеха след 6:3, 7:6(2), 2:6, 4:6, 6:4.

Противникът на нашето момче се намира на 56-ото място в световната ранглиста.

Кукушкин игра доста стабилно на моменти, но Григор изобщо не приличаше на себе си през по-голяма част от мача.

Срещата продължи 3 часа и 42 минути.

В следващия кръг Кукушкин ще се изправи срещу настоящия шампион Марин Чилич.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
6
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
Стига с тия псевдо клишета за ада и българите бе комплексар, има успешни българи във всякакви сфери от живота. Относно темата, Григор играе безобразно слабо в поредица от мачове и повечето изказват с право своето възмущение. Ако това е новото начало какво ли ще последва нататък?
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришо се превърна по-скоро в машина за пари, отколкото в някакъв голям тенисист. Наскоро излезе една класация, в която се вижда че е спечелил 7.8 милиона долара от рекламни договори. Добре, че има визия и хо харесват жените, иначе като тенис е много зле. Случайно влезе в десетката, сега върви усилено някъде след топ 50, което му е реалното класиране. Да е жив и здрав, и да си харчи парите със здраве.
19
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 9 години
до 30Възхищавам се на хора, които гледат и продължават да гледат очевидно падащи от звездопада звИзди.Следенето на подобни предизвиква излишни ядове. Григор трябва да почне да рекламира някое лекарство за гастрит, язва, нервно напрежение. Ще му се получи!
18
0
 
8
 
! Отговори
дедуктор преди 9 години
Това е конспирация. Курник в превод на български е баница с пилешко, кукушка - кукувица. Възката е очевидна, Гришо е поръчан от бившата.
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде стига с тоя Гришо бе. Талант бил ,потенциал имал ,не знам си кво имал.Ами какъв тенесист с претенции си ,че да направиш в един мач с някой на 56 място в ранглистата има няма 70 непредизвикани грешки.Хората ,които разбират от тенис знаят какво означава "непредизвикана грешка".За тези ,които не знаят това е целия корт да ти е свободен ,а ти да изкараш топката един метър в аут.Догодина по това време ако е още в топ 50 да вика ура
16
12
 
6
 
! Отговори
НЦИОМ преди 9 години
Анкета : Кой е по слаб ?Гласувайте с Like за Григор Димитров с UnLike за Националния ни отбор по футбол
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До УаУтой няма вина, единствено има такава. става ясно защо му би шута - разбрала е, че Гришовата слава е в миналото.. не, че това я прави стока, но..
14
2
 
15
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
непостоянството е национална черта на българина...навремето имахме един Петър Пакпадналов...а сега Гришо Първикръгов...нещата не се променят...стабилни сме в това отношение...
13
14
 
7
 
! Отговори
Тошко преди 9 години
Четейки коментарите си припомням онзи виц за българите в Ада.. Само пред българския казан нямало пазач защото само докато се подаде някой да излезе другите го дърпали обратно. Жалки хора сте.
12
4
 
19
 
! Отговори
Apokalipsis преди 9 години
***, спри се , посрами цялата държава, спорта не е за всеки.Иначе на рекламите дето ги дават по телевизията, самочувствието до небето... Пръдль.о.
11
3
 
11
 
! Отговори
Apokalipsis преди 9 години
Гришко, възможно най-скоро да си се прибира в Хасково и там да подмята някоя друга топка с хлапетата от началното училище.
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не исках да съм лош пророк, но пак познах до къде ще стигне "нашето момче". Тука пишеше преди време ***, че ги канят с Цвети по турнирите за да им се подиграват.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришо Втория кръг - новия му прякор
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато българите постигнем някакъв успех, започваме да си мислим, че сме най-великите и че вече всички ще ни лягат, само защото веднъж сме постигнали някаква цел. Мислим си, че вече всичко ни се полага по дефолт. И "резултатите" не закъсняват. В крайна сметка си пропиляваме потенциала по най-глупавия начин. Божинов и Григор са най-ярките доказателства.Когато Божинов беше юноша, се сочеше за най-големия потенциал наред с Рууни и Роналдо. А сега къде са те, къде е той. Ама то малко акъл се иск
7
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква я мислехме, каква стана. Преди година и половина си мислех, че по това време ще е в топ 5 с ппотенциал за топ 3.Мислех си, че той ще е по-различен от божиновци и перковци тип "Кобрата", но уви.Българинът си е българин, какъвто и потенциал да има. Тъкмо вземе да се развива както трябва и става (мъжка) кифла и се главозамайва.Яд ме е, защото момчето имаше потенциал да се развие още.Ама карай и топ 20 не е зле за нашите възможности на малка и бедна България.Да е жив и здрав!
6
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното голямо българско разочарование. Човекът с огромния потенциал постепенно започва да се превръща в залязващ посредствен тенисист. Или типично по български - всяко чудо за 3 дни.
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След тоя мач ,трябва да си мнооооого голям оптимист и да се надяваш Гришо да се върне в топ 10.Няма нищо лошо да си и 25 в света и това си е голям успех за мъжкия ни тенис.Но до тук с изхвърлянията - всяка жаба да си знае гьола.
4
9
 
10
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Ще се оправи Гришо,трябва му малко време!
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безнадежден случай!
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След края на турнира ще е около 25-то място...Не може в турнир от големия шлем да губиш от непоставени в схемата и да искаш да прогресираш и вървиш напред.Просто няма как да стане.Само полуфинала на Уимбълдън миналата година му е донесъл почти половината от точките които има сега! Понеже ще има силни съперници още в ранните кръгове вече в силните турнири, много трудно ще се върне в двайсетицата дори...