Путин: Украйна ни потърси за мир два пъти

Но сами отхвърлили собствените си инициативи
25 окт 2024 13:10, Нели Христова
69
Путин: Украйна ни потърси за мир два пъти
Снимка: БГНЕС

Украйна вече два пъти се обърна към Русия с предложения с посредничеството на Турция, но тя веднага отхвърли собствените си инициативи. Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю с Олга Скабеева за предаването "60 минути" на телевизионния канал "Россия-1".

"Нашите турски партньори вече неведнъж са се обръщали към нас с предложение за някои инициативи, както казаха, от украинска страна", каза руският президент.

"Но когато се съгласихме, се оказа, че украинската страна вече е успяла да се откаже. Това се случи два пъти",  сподели руският лидер.

"В края на краищата трябва да разберем дали са готови или не, за какво са готови", посочи Путин. "Това изисква, ами просто време за подробно разглеждане на тези предложения, които дойдоха от турска страна", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от Русия
Путин: 2000 украинци са обкръжени в Курск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Интереси преди 16 минути
Нали някой трябва да храни военната промишленост на американския империализъм.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 34 минути
Около 2000 души от въоръжените сили на Украйна са блокирани в района на Курск, руската армия започна да елиминира тази групировка - ПутинМъртъв копър 18+
54
2
 
0
 
! Отговори
Смех... преди 55 минути
..ше стигнат У Лисабон--- на Хуиовден !
53
6
 
1
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 57 минути
Украйна вече има приносителя на ядрено оръжия --- самолети и балистични ракети!ДО 2-3 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ...!
52
3
 
1
 
! Отговори
ЗЛЕ Е ДЖУДЖАКА... преди 1 час
...КАРА ЧАК ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА АЗИЯ , ЗАГУБЕНЯЦИ ДА СЕ БИЯТ ЗА НЕГО......АМИ, ДА ХОДИ ДА СЕ МОЛИ ПАК НА БАЙ ДАНО ДА МУ ГО КРЕПИ , КАТО ПРЕЗ ВСВ...ХАХАХАААА .....
51
3
 
1
 
! Отговори
Смех... преди 1 час
А, СЕГА УКРАЙНА ВИ ТЪРСИСАМО ЗА ДА ВИ БИЕ И ПАЛИ С " ПАЛЯНИЦИ"...ХАХАХА...ЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИ И ТЪРСИТЕ РАЗНИ ВЪШЛИВИ КОРЕЙЦИ ДА СЕ БИЯТ ВМЕСТО ВАС....ХАХАХА
50
3
 
11
 
! Отговори
Слава на Русия-Путин преди 1 час
Бавно но славно Украйна върви към пълна капитулация и гибел.Запада и САЩ са на принципа до последния жив украинец! Жалко че наркомана е винаги надрусан и не го осъзнава!
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Нали щяхте да стигате до Лисабон за 3 дена Джудж, ко стана ся, обърка ли се нещо в сметките си, или си просто един пореден заблуден раш няк с величието си :))
48
7
 
2
 
! Отговори
върколака путин преди 1 час
иска още и още кръв
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Разбира се, понеже тези, които са зад войната и я финансират (САЩ, Великобритания и ЕС), не биха им позволили. От 2013 г. някъде те така 'развиха' Украйна, че мира не е в тяхните планове - отгледаха си националисти, обучиха ги и ги насъскаха срещу Русия. Както са казвали много пъти, ще използват Украйна за да 'изтощят' руските ресурси...Най-потърпевша от войната разбира се е самата Украйна, ако така продължава държавата постепенно ще бъде разрушена.
46
3
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 1 час
ей, льо-льо, знаеш ли че БРИКС е икономически съюз, нещо подобно на стария СИВ, там въпросите за война са между другото! и затова има толкова много членове и още ще има...чуй това-ИКОНОМИЧЕСКА ВЗАИМОПОМОЩ
45
2
 
6
 
! Отговори
До ада на че6урашкит преди 1 час
Ти природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено бе opк
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ако каниш мечка на вечеря е ок, но, ако мечка те кани то ти си вечерята.
43
3
 
5
 
! Отговори
абе преди 1 час
абе, те докато станат готови и киев ще хвръкне, а с него и цяла украйна!...какво чакаш от търтеи и нехранимайковци!
42
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Кореспондентът на Би Би Си имаше възможността да седи само на метри от президента Путин и да му задава нагли въпроси, докато нито един руски журналист няма право да работи така във Великобритания - членът на британския парламент Джордж Галоуей в разговор за SolovievLive с кореспондента Анна Бажайкина, беше възмутена от лицемерието на западните медии.
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ако сложиш дългът на сащ с пачки от 100 дплара и ги сложиш една върху друга е достатъчно да идеш до Луната бая пъти.
40
11
 
4
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 1 час
Срещата на БРИКС в Казан- грандиозни мечти на Путин, мижава реалност......Подкрепа за путинската война срещу Украйна - нулеваВ действителност обаче не се видя да са постигнати някакви значими политически решения. Специално по отношение на това, което най-силно вълнуваше руския диктатор - войната му срещу Украйна, партньорите му от БРИКС не заявиха никаква публична подкрепа.
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Тия САЩ може ли толкова да са затънали в дългове към евреите бе?
38
6
 
11
 
! Отговори
емо преди 1 час
Путин казва истината, докато наглият лъжец е украинският клоун Зеленски, който си играе на тука има, тука нема, но резултатите от тази игра са няколкостотин украински живота, за които рано или късно ще отговаря.
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Америка никога не спазва обещанието - и светът започва да се досеща за това.Президентът Джо Байдън управлява така, сякаш думата му означава нещо на световната сцена. Същото правеха и неговите предшественици. Тези неприятни неща за САЩ излага Майкъл Рубин от Американския институт по предприемачество. "Американските политици се държат така, сякаш историята започва отначало на всеки четири години", добавя Рубин, - "А междувременно светът добре помни лъжите".