Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо

Те са дегизирани в руски униформи и действат под руско командване
24 окт 2024 11:55, Елка Василева
200
Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо
Снимка: архив, БГНЕС

Министърът на отбраната на Южна Корея Ким Йон Хьон заяви, че севернокорейските военни, разположени в Русия, са "наемници и пушечно месо", предадоха ДПА и Йонхап.

Още по темата
Той също така обвини лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, че експлоатира въоръжените си сили "за противозаконна агресивна война".

Южнокорейската разузнавателна служба вчера информира депутати, че Северна Корея е изпратила около 3000 войници в Русия, които да преминат обучение, преди да бъдат разположени на бойното поле в Украйна.

"Когато военни бъдат изпратени в чужбина, те обикновено са под командването на собствената си страна и гордо извършват дейностите си в своята военна униформа, със своите отличителни знаци и под своя флаг", заяви южнокорейският министър на отбраната на парламентарно изслушване. Севернокорейските военни обаче са дегизирани в руски униформи и действат под руско командване без каквито и да било оперативни правомощия, добави Ким.

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин вчера заяви, че Вашингтон е видял "доказателства", че в Русия има севернокорейски военни.

"Предстои да видим какво точно те правят там", каза той.

Ако намерението на военнослужещите на Пхенян обаче "е да участват в тази война на страната на Русия, това е много, много сериозен проблем", каза още Остин и добави, че това би довело до всеобхватни последици, без да дава повече подробности. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от Русия
Мария Захарова отново заплаши с ядрен сблъсък
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
1
 
! Отговори
Баба преди 18 минути
Приятели, какво е Шулц-88 и Русич, къде действат тия групировки? Браво на Зеленски, че денацифицира Курска област от русНАЦИ-те.
169
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До БабаПРАВИШ ЛИ ДЪЛБОКО ГЪРЛО?
168
1
 
3
 
! Отговори
А КОЛУМБИЙЦИТЕ В УКР преди 2 часа
През последните няколко месеца се наблюдава присъствие на латиноамерикански наемници, по-специално от Колумбия, в някои сектори на фронта. При прихващанията те се наричат "легионери". По правило те работят по три. Най-големият, гребенът, винаги е отпред, води ги като пилета до позицията и ги води назад. В тази ситуация гербът беше взривен на монтирания от нас помп2, като взе със себе си един от "легионерите". Вторият, очевидно в шок, реши да се скрие в десантната група на по-рано избития бронетранспортьор. Резултатът е на видео.
167
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Зеленски е чудесен говорняк, а до сега не се е сетил че цял свят му се присмива на емблемта. По дрехи, гашИкамизолки, коли и бобонки- ама на всякъде е лепнал по една вилица. Тоя Президент ли или Бакар?
166
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Долното което нарича пенсионерите джапанки дори не знае че им прави комплимент защото това значи японци. Много посредствени му е мнението като цяло.
165
1
 
4
 
! Отговори
Армия ВИЛИЦА??? преди 2 часа
СеКерето - Укерето тенис с бомби в един сет 6:0. Не са ни показвали как СКците воюват, не в ТВ видяхме как маршируват. . . Онея, другите, Укерйците облечни с фанелки на които имат изображена по една малка вилица без дръжка явно ни показват в какво състояние се на мура УКРската икономика след като щом нямат лъжици по фанелките илиза че с вилици ще кусат борша ли тарасчека булбщхаренчета?
164
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
СК дали помнят кой ги бомбандира след ВСВ
163
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Забравям нящо баби старост що да чиниш.
162
0
 
3
 
! Отговори
ТроцканоЗеленско с Ъ преди 2 часа
Статията "Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо" най-подло, коварно и нахално прикрива че мавторите така също наричат всички воюващи чужденци в смелите редици и колони на украинските спец поделение. Да всичките англичани, французи, поляци, гермнаци и тн са нареченипушечно месо. Тоя вестник е пълен с агенти на МеждународнияКомунистичесни Интернационал - ТРОЦКИ.
161
2
 
6
 
! Отговори
Мечока преди 3 часа
Брикс:36 световни лидери. Половината от населението на планетата. генерален секретар на ООН. Не виждам как Русия е напълно изолирана.А колкото до Тръмп и той ако го избират ще отиде на крака при Вовата да се договарят за Украйна.
160
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 3 часа
Относно СК войски. Хорица СК има едни от най-добрите бойни инжинерни военни подразделения в света. СК още от 1950 година до сега строи всиччко ценно под земята. СК персонал е помагал в изграждането на подземната инфраструктура на Хисбула и Хамас и това го казват с много голямо уважение евреите. СК военни е достатъчно като къртици да рият окопи и ДОТ за руските войски. Но по всяка вероятност ще участват в бойните рействия за да трупат опит.
159
2
 
2
 
! Отговори
ХАХА ХА ХА! преди 3 часа
не много умните натОвци още не могат да згреят майтапа!
158
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Мантрата за пушечното месо върви за насилствено събираните за фронта украинци, които никога не са искали да се бият за натовския и тясноамериканския интерес.
157
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 3 часа
Един ФАКТ за размисъл. Страните като Украйна ПРИЗНАВАТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ ДА СА С ПРЕДИМСТВО ПРЕД МЕСТНИТЕ ЗАКОНИ(За разлика от САЩ, Китай, Израел, Русия...) Украйна е член на ООН и трябва да спазва правилата на тази организация. Е в ООН има 'Неприкосновеност на границите' но и 'Право на смоопределение' Как умните глави от ООН са разрешили този ПАРАДОКС? Просто ако се спазват права на човека и законите - Неприкосновеност - Ако не както е в Украйна - ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ.
156
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 3 часа
До Баба 1. ВСУ контролира 1/30 от Курска област и практически нито един голям град. 2. Площа която ВСУ контролира е колкото половин София 3. Обстрелите на ВСУ са предимно ТЕРОРИСТИЧНИ - целенасочено се стреля по площи където практически има само граждански обекти. 4. След като няколко Милиона "Украинци сепаратисти" са в Русия и няколко Милиона "Украинци Майданци" са по света това е покзателно за реалната подкрепа за режима Киев.
155
5
 
2
 
! Отговори
Баба преди 3 часа
Приятели, какво е Шулц-88 и Русич, къде действат тия групировки? Браво на Зеленски, че денацифицира Курска област от русНАЦИ-те.
154
8
 
3
 
! Отговори
Баба преди 3 часа
"До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владея"Достатъчна да евакуират 200 000 руснаци от нея. Сега коренното украинско население в Курск може да диша, освободено от гнета на русофашистите от Шулц-88 и Русич.
153
6
 
5
 
! Отговори
Баба преди 3 часа
"Зеленски и бандата му ще бъдат обесени с главата надолу, както бяха обесени Мусолини и шайката му в края на втората световна война!"Путин и бандата му ще бъдат на съд в Хага, както щеше да се случи с Хитлер по време на Втората Световна Война, ако страхливецът не се беше скрил в бункер. Вече има килийка и призовка за Путин в Хага, така че първата стъпка е изпълнена.
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Баба Знаеш ли колко е голяма Курска област и какво територия в момента руснаците им позволяват да владеят. Като ти гледам драсканиците разбирам че не. Затова пак ти казвам не си компетентен, говори под въздействия на фобия и омраза!
151
3
 
1
 
! Отговори
Баба преди 3 часа
"До Баба Елементарен си, но ти си го знаеш и го пишеш това за твоите събратя в страха и злобата ви към Русия."Нчмам никаква злоба към Русия, само не одобрявам диктатора им дето 30 години си седи на поста и напада братски славянски държави, като убива хиляди от своите хора в процеса. При това и губи руска територия: Курска област. Това е лош държавник, обричащ държавата си на неуспехи, загуби, и посмешище. Ето, смеем се на ракетите сарми, смеем се на севернокрейците. Путин е позор.