Захарова оплю избора на Калас за шеф на дипломацията на ЕС

Западът изглежда търси най-лошото, а не най-доброто
18 сеп 2024 16:45, Гергана Попова
49
Захарова оплю избора на Калас за шеф на дипломацията на ЕС
Снимка: БГНЕС/ EPA

Предстоящото назначаване на бившия естонски премиер Кая Калас за ръководител на европейската дипломация подсказва, че Западът избира непрофесионални хора за високи постове. Това каза пред репортери официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в кулоарите на IV Евразийски форум на жените, съобщава ТАСС.

Още по темата


„Исторически е обичайно да се избират най-добрите за ръководни позиции, изглежда, че сега Западът избира хора, които очевидно не отговарят на професионалните изисквания, или са неморални“, отбеляза Захарова.

Според нея Западът изглежда „търси най-лошото, а не най-доброто“. „Това или трябва да са непрофесионалисти, или луди хора“, каза дипломатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: ЕКЗахароваКая Калас
Още от Русия
Руска депутатка иска "Движението без деца" да бъде забранено със закон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Пуделът е объркан преди 15 часа
Баси жената,на колко хиляди км плюе?
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Тази пак се е натряскала като казак.
39
0
 
3
 
! Отговори
Паню Баирски преди 17 часа
Тази жалка миризлива комунистическа мисирка си мисли, че някой се интересува от нейното мнение! ***!
38
7
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 ден
До Малко за политика === Моята истина е малко по-различна от твоята истина, другарю комсомолец, пенсионер и путюпитек. Моята истина се обосновава на фактите, а не на фантазиите и мечтите като теб :))) Мордор 2 пъти води война с Чечения, докато не сложи слугата Кадиров, Беларус с бидона Лукашенко си е чиста Мордорска територия. Войната с Украйна започна като Мордор я нападна, че не иска да стане част от СССР2 , манията на бакшиша. Ти разбира се си пиша каквото сънуваш и мечтаеш :)))
37
1
 
4
 
! Отговори
МНого странни заглав преди 1 ден
ия - оплю, скочи , зъби се и всякакви подобни .
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Интересно, мислех, че алкашката гълта. Такъв вид има. Но видно и тя, като цомчо, плюе. Стара руZZка традиция?
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До АнонименАз съм гражданин на ЕС и искам тази ограбваща пародия да приключва.
34
3
 
13
 
! Отговори
Gorskio преди 1 ден
Западът се продължава да загнива и разпада докато русняшката империя се разпадна 3 пъти...
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ееее, явно някой малки калинки се обидиха и започнаха да нареждат.., вършете си работата калинки, яжте листните въшки. Когато някой се яви по-голяма калинка природата ви е направила така, че да се изяждате един друг. Американците ви продават и замразени.Който мисли че това което се случва в Европа е нормално, значи е калинка или луд.
32
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Нещата вървят към унизително поражение на Запада и победа на Русия.
31
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
СССР няма нищо общо с ЕС (ЕССР както се подиграват). Точно обратното е. СССР имаше проблеми, но те бяха решими. Руснаците сами си разтуриха държавата заради дънки, касетофони хитачи, западни коли и лъскави западни стоки. А ЕС е точно обратното - гражданите на ЕС искат да си запазят Евросъюза и всички благинки с лъскавите стоки и колите и техниката, но икономическите и социалните проблеми на ЕС са нерешими, затова ЕС ще се разпадне по неволя с мъки и агонии, за разлика от СССР който се разпусна доброволно.
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Баща и е бил висш съветски функционер в СССР. Живеела е като принцеса в Естония.
29
8
 
8
 
! Отговори
Точно обратното преди 1 ден
До Анонимен 24: Путин е най-добрият избор за Русия и затова толкова го п'люят на Запад. Наивникът Горбачов и пияницата Елцин им бяха много удобни. Малко известно е, че САЩ дори са изпратили пиар-екип да помага на Елцин да бъде избран за втори мандат. Как няма да го харесват? По негово време Руската федерация беше пред разпад. Но дойде Путин и вдигна Русия на крака и им заседна като рибя кост на гърлото на западняците. ............. Но това е друга тема.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Кая Калас разказа за мракобесната руска окупация когато Естония беше окупирана - като дете не ядях нищо по-сладко от заквасена сметана със захар, защото "нямаше сладкиши".
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Кая Калас се готвеше да става председател на НАТО, там заплатата е много по висока от комисар.
26
4
 
2
 
! Отговори
Крундел преди 1 ден
добре, че запада е "мек" и се управлява от слаби политици, иначе "най-лошото" за калният психодиспансер, правещ се на империя на злото версия 2.0 щеше да е съвсем различно от малко санкции...
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
В Тверска област е зарегистрирано земетресение 3 по скалата на Рихтер.Eпизентърът за пръв път е над земята -склад за боеприпаси .
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
хаха, а ние, Западът, какво да кажем за вашия избор за цар :) н.в. Путин? че по-лош избор едва ли някой би могъл да направи. Но не го казваме, защото той си е ваш избор.
23
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 1 ден
Еми гледаме от твоята родина рашистан бря! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Видимо е че европейската практика е да се назначават калинки на ръководните места. В България най-големите ни политици са вчерашни мутри, подържани от западните първи за тяхно лично удобство. Права е, яко напудрени са западняците.., поне да бяха пияници, а те са си обикновени наркомани.