Последният разговор между Путин и Байдън: Суров и безкомпромисен

Америка не искаше да продължим диалога, заяви Песков
1 сеп 2024 22:40, Нели Христова
131
Последният разговор между Путин и Байдън: Суров и безкомпромисен
Снимка: БГНЕС

Видеоконферентният разговор между президентите на Русия и САЩ на 7 декември беше тежък, но от него стана ясно, че САЩ нямат намерение да продължат диалога, заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Това беше суров и безкомпромисен разговор и от двете страни", обяви Песков, цитиран от руските държавни медии.

Той каза, че "от американска страна е имало пълен дефицит на готовност за продължаване на диалога". По думите му е "станало ясно, че няма за какво да се говори с Вашингтон".

Песков подчерта, че Москва няма предпочитан кандидат за предстоящите президентски избори в САЩ, но уточни, че "Демократическата партия е по-предсказуема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от Русия
Украйна отново атакува Русия с дронове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
8
 
! Отговори
без упойка преди 2 седмици
Какво има да се говори?Това да не ви е контролираната от Вашингтон студена война.Сега света е неконтролируема безвкусна несловестна псевдо цивилизация.Това говорене тип Кисинджър умря и с него.В САЩ няма вече няма да има президенти ерудити като Никсън или дори религиозни консерватори като Рейгън и Буш младши.Нали ви казаха какво мислят за Русия.Не ви мислят изобщо в 21 век.Или някъде в Азия.А и вие така водите тази война, че не се вижда как ще излезете вече в Европа.Другото ще е Изкуствен интеле
1
21
 
7
 
! Отговори
Вин преди 2 седмици
В УСТАнкино на кулата, Песков! Ако НАТО кихне, крепостниците, които оцелеят ще се събудят в Сибир оакани, че да започнат да бачкат за китайски господари:))