Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници

Той заяви, че изборите за ЕП ще проверят подкрепата за традиционните ценности
7 юни 2024 22:52, Нели Христова
362
Путин: Европейската култура скоро ще изчезне напълно, ще останат само паметници
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че изборите за Европейски парламент ще проверят степента на подкрепа за "традиционните ценности" в западните страни.

В речта си на Международния икономически форум в Санкт Петербург Путин изрази съжаление, че "европейската култура" - или "християнската култура" - "е убита в (западно)европейските страни".

"Къде е тази европейска култура? Скоро тя ще изчезне напълно. Ще останат само архитектурни паметници", каза Путин и обвини "глобалния либерализъм".

Но Путин предположи, че ще има ответна реакция на изборите.

"Осъзнавайки това, много европейци се стремят към прогрес, основан именно на техните традиционни ценности", каза той, очевидно позовавайки се на възраждането на десните партии в някои страни от ЕС.

"Дали ще успеят да го направят или не, ще видим от резултатите от изборите за Европейски парламент", добави Путин.

Крайно десни политици водят в проучванията на общественото мнение във Франция и Италия преди основния изборен ден в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от Русия
Москва: Киев използва американски ракети, за да убива хора в Луганск
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Европа култура ще има винаги. Но не и Русия. С етнически руснаци 20% от населението предимно водкаджии.
174
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По ТВ манипулират че гласовете за изборите се продавали по50/100лв- хайде холан- АЗ МОЯ ГО ПРОДАВАМ СРЕЩУ 20 000 ЕВРО- ЩОТО ЧЕРВЕНИТЕ ПИРАТИ МАСКИРАНИ КАТО ВЪЗБУЖДАНЕ МЕЧТАЯТ ДА НИ ИЗБУТАТ В БРИКС- ТЕ МИЛИАРДЕРИ-НИЕ С ЖАЛКАТА РУСНАШКА МИН ЗАПЛАТА 360ЛВ- АМИ НЕ!
173
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Москва е столицата с най-много мюсюлмани в Европа, ислямисти колиха хора наред в центъра на Москва само преди няколко месеца, а в Русия има най-много разводи и извънбрачни деца на глава от населението в света. Нека Путин се огледа около себе си и руските "традиционни християнски семейни" ценности и после да оценява другите.
172
7
 
13
 
! Отговори
Бах мама му. преди 3 седмици
Те това вече е върха на сладоледа.Ти ли ще "изчезнеш " европейската култура бе , п-си-хар ? Остави Европа , а мисли как да се измъкнете от блатото , в което набута Русия.
171
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тя Европа все изчезва, САЩ все фалира, а НАТО се разпада...Това го слушаме вече десетилетия наред :) Поколения си отидоха от тази земя докато чакат това да стане :) А в същото време руската кочииииина все така си живее в мизерията и всяка година хиляди руски боклуцииии бягат в пропадналия запад :)
170
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До баба мара...Има всичко Бабо Маро- сложи си очилата и слушалките- имаме- повтаряй- знам че понякога старостта води до безумие и теб те е закачила.....
169
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
УТРЕ ОТИВАМЕ И ГЛАСУВАМЕ ЗА ДА НЕ НИ ТОРМОЗЯТ КОПЕЙКИНИ- НЕ ИСКАМЕ В БРИКС- ОЛИГАРСИТЕ НИ МИЛИАРДЕРИ А НИЕ ПО РАШИСТАНСКИ ОБРАЗЕЦ- 360ЛВ ЗАПЛАТА И С ПЕНСИИ КАТО В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛВ И 30 000 000 КИТАЙЦИ ЖИВЕЕЩИ В ДУПКИ И ПЕЩЕРИ- ИСКАМЕ В ЕС НЕЩЕМ В БРИКС- МЕЧТАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ НИ ОЛИГАРСКИ ОБРАЛИ НАРОДА НИ....ДНЕС ВЕЧЕ ПРОДАВАМЕ ГЛАСА СИ СРЕЩУ 20 000 ЕВРО- ЗАСТРАХОВАМЕ СЕ СРЕЩУ ИЗНЕНАДИ- ВИДЯХТЕ ГИ 2020Г- РЕВЯХМЕ СРЕЩУ ГЕРБ С ИНФЛАЦИЯ 0.6%, А ПОСЛЕ ЮМРУКОВИ- 30%ИНФЛАЦИЯ
168
6
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
в българия няма вече и култура и паметници
167
5
 
1
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 222. Не клечат ли още в храстите:)))))) А, май клечат за друго:))))))))
166
5
 
11
 
! Отговори
Путин е минало ! преди 3 седмици
Може да завлече много хора но часовника му тиктака на мооого бързи обороти,верно е,ще убие много хора може и ядрена война да подпали НО си заминава !
165
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КОПЕЙКИН РЕЧЕ- ОТИВАМЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ИСКАМЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА- ИСКАМЕ ЛИ В ЕС И ЕВРОЗОНАТА- ВОДЕЩА - В КАКВА ВАЛУТА ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ- В ЕВРО- В БРЮКСЕЛ НЯМА ПРОБЛЕМ- МОЛЯ ВИ НЕКА ИМ ПЛАЩАТ В КОПЕЙКИ И ТО В МИН ЗАПЛАТА НА РАШИСТАН- 360ЛВ!
164
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
МИНАВАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТИЯ ПРОТЕСТИ БЯХА ПЛАТЕНИ ОТ БГ ОЛИГАРСИТЕ РОЖБИ НА ДС- ОТДЕЛ НА КГБ И КРЕМЪЛ- СЪЩИТЕ ПРОТЕСТИ ГИ ИМАШЕ И В РАШИСТАН И ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ БИВШИЯ СОЦ...
163
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
АЗ ПЪК ИСКАМ ДА ПИТАМ КО СТАНА С ДАТЧАНИТЕ, КОИТО ЧАКАХА НА ГРАНИЦИТЕ НИ В ПОЛУСТАРТ ДА НИ ОТКРАДНАТ ДЕЦАТА?!
162
3
 
2
 
! Отговори
сашкУ suck dick преди 3 седмици
black по възможност!!!
161
15
 
9
 
! Отговори
Алексей преди 3 седмици
Русия изглежда като много силна държава и явно в действителност е. Щом президента на РФ казва така, значи Русия наистина може да избие зъбите на Запада.
160
10
 
12
 
! Отговори
Твърдо преди 3 седмици
Оставете копейките да се пенявят, те само това могат. Техният идол е ясен - ментален дефицитник! Какво очаквате от поддръжниците му. Пътят е ясен преди деескалация ще има контролирана ескалация, а после лилипутът в сибир, а всички останали ще добруваме! Копейките да му мислят, трудно ще им бъде да се конвертират в друга валута.
159
5
 
14
 
! Отговори
Хахахахах преди 3 седмици
Ще изчезнат музиката, книгите, архитектурата, картините? И ще остане казачок, яблани и круши. Хахахахаххахахахах
158
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
1918g Ленин нарежда ненадеждните елементи- врагове на революцията да бъдат затварени в лагери- Първият лагер е създаден на остров Соловки- 1921г има вече 84 лагера- така СССР за първи път в световната история отваря и подържа лагери за собственото си население в мирно време- до към 1987г изчислено е че през Гулаг са минали над 3 МИЛИОНА - смъртност20%- СЕГА РУСИЯ Е ОГРОМЕН ГУЛАГ,НО С НАД 500 МИЛИАРДЕРИ- ЦЕЛТА НА ПУТИН ДА ПРИОБЩИ КЪМ ГУЛАГ БРИКС ОЩЕ ''ВРАГОВЕ'' НА НАРОДА ОЛИГАРСИТЕ ДА СЕ УМНОЖАТ
157
10
 
6
 
! Отговори
До кpaвapopo6a преди 3 седмици
Хубаво е че няма да оставиш поколение което с npokажeния ти ген да мъpcи земята българска
156
7
 
10
 
! Отговори
рушофилЕ майка ви преди 3 седмици
по добре да ви беше глътнала.....