Захарова: Данъкоплатците от ЕС спонсорират бандитизма в Украйна

Разкрита е мрежа от телефонни измамници
25 ное 2023 18:00, Стела Стоянова
168
Захарова: Данъкоплатците от ЕС спонсорират бандитизма в Украйна
Снимка БГНЕС

Средствата на данъкоплатците от страните от Европейския съюз, предназначени за подкрепа на режима на украинския президент Владимир Зеленски, се използват за спонсориране на всички видове бандитизъм в Украйна. Това написа официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

Дипломатът обърна внимание на прессъобщение, публикувано от Европейската полицейска агенция, че е разкрита мрежа от украински телефонни измамници.

"Те се представиха за банкови служители по сигурността. Точно това, което тези престъпници практикуваха в Русия през последните пет-седем години, те сега правят на своите материални "доброжелатели", каза още Захарова.

Захарова добави още, че „сим карти, мобилни телефони и сървъри са конфискувани от украински бандити“, пише "Труд".

„Жертвите бяха предимно чехи, размерът на нанесените щети възлиза на десетки милиони долари. Между другото, говорихме и за това. Има данни от самите украинци по този въпрос”, добави Захарова.

„Точно за това отиват парите на данъкоплатците в ЕС – спонсориране на всички видове бандитизъм в Украйна, когато техните режими прехвърлят милиарди на Зеленски“, коментира Захарова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
7
 
7
 
! Отговори
Дацо преди 9 месеца
До 88 : Фалирала е баба ти , в тая държава има ресурси от цялата менделеева таблица ,що мислиш ,че чакат само на износа на газ ! Скоро ще фалира цяла Европа като има такива разбирачи като теб .Жалко ,че и почти целият европейски парламент и повечето правителства са пълни с кухи *** !
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А пък аз си мислех, че Рашките убиват и рушат в Украйна а Европа помага на Украйна да възстанови своите признати граници, защото Крим не е призната да е Рашка територия от никого- а ако убиваш рушиш и погубваш бъдещето на милиони ти си бандита.
81
4
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ МЛАТИ ПО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН КУКУВЦИ ТОЛКОВА ПО ЕВТИНА ЩЕ СТАВА ПРИРОДНАТА ГАЗ ЩОТО ТОВА ИМ Е ОСНОВНИЯ ИЗТОЧНИК НА ПАРИ И БЕЗ НЕГО СА ФАЛИРАЛИ!
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЕС, с парите на данъкоплатците, дефакто финансира частна армия в лицето на украинската армия.Малка група хора искаха война срещу Русия и ако може да не воюват и умират самите те понеже са страхливци. Е, успяха да намерят кои да воюват и умират вместо тях. Ако САЩ не спрат парите т.е. войната, тя ще се води до последния украинец. Този момент наближава ако се съди по новините за законите за мобилизацията в Украйна.В тази война на изтощение ресурсът, който ще се изчерпи пръв са украинските войници.
79
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ТОЧНО ЗАРАДИ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ СЕ ВДИГНА ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗ И В МОМЕНТА Е 2 ПЪТИ НАД МАКСИМАЛНАТА СИ ЦЕНА ЗА КОЙТО И ДА БИЛО ПЕРИОД ДО НАЧАЛОТО НА 2022-РА ГОДИНА! РЕЖИМА КОМУНИСТИЧЕСКО ПУТИНСКИ Е ВРЕДЕН ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЕ ПОМАГА ДОСТАТЪЧНО НА УКРАЙНА!
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Юруш към Одрин: Този път нашенци полудяха по тези 2 евтини стоки. - от бли царите. До къде се докара Бг. А Захарова да си гледа рашките, те тичат до чините.
77
6
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Предлагам мойте,и ваши сънародници арестувани в Англия за шпионаж в полза на РФ,и "кърмени" от нея да бъдат предадени са СБУ за следствени действия.
76
6
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ПРО ПУТИНСКИЯ РОСЕН СТОЙЧЕВ ИЗЧЕЗНА ОТ ДНЕС БГ И НА МЕН МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СТАНА ПО СПОКОЙНО И ПРИ МОДЕРИРАНЕТО И ПРИ СТАТИИТЕ :D ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРО ПУТИНСКИЯ ТРЬОЛ КОЙТО НИ ТОРМОЗИ С ГЛУПОСТИТЕ СИ В ТОЗИ САЙТ Е ОЩЕ ЖИВ ЗАСЕГА :D
75
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като данъкоплатец удобрявам това
74
4
 
6
 
! Отговори
Хохохо преди 9 месеца
А вашите данъкоплатци захарова не могат да си плащат данъците...
73
8
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
Е и? Той Тиквата още лани каза на европеидните про'с'таци, че само мачкане заслужават, но те не, та не, искаме Брюксел да ни мачка.
72
8
 
7
 
! Отговори
Малииии преди 9 месеца
Тази изтрезнява ли???
71
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Цяла Европа трябва да вземе пример от Финландия!
70
9
 
7
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 9 месеца
Най обичам рашки да вият на умрело. Трябваше сутрин да го пуснете, с кафето ми върви повече.
69
7
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Първо не са българи,а украинци с български корени(тескерето им е украйнско)! Второ щом помагат,съдействат,разкриват информация на сепаратисти спонсорирани от кремъл да горът,ако ще да са поданици на краля! Разумеш ли тавариш?
68
7
 
6
 
! Отговори
Мдаааам преди 9 месеца
Първата алкохоличка в разия пак глупости дрънка
67
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Винаги се вижда как нашие кравари са а защита на всичко украинско макар и да много виновни или просто жестоки към други нации ! Значи парите им са много от посолството на краварите
66
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е работа на ПресАлкаше Шекерова какво ще правим ние ." Нема цици " каза Божидар Димитров- бог да го прости .
65
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
69 напиши нещо за изгорените българи от твоите любими укри,през 2014г. Не пиши само ,какво е разрешено на Путин.
64
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами Права е! Нашето Американофилско " правителство"в България,се опитва да ни " вмени"! Че Петрола руски с който Нефтохим произвежда горива.С печалбата му се било"спонсорирана" войната в Украйна на Русия? Ами по същият начин бих казал,че " с печалбата на Кауфланд " примерно,която верига е немска.И понеже Германия си " изтегля" " печалбата" от Кауфланд в Германия Спонсорира Украйна! Германия продължава да " подарява" оръжие на Украйна! Е аз пазарувайки в Кауфланд, не"спонсорирам" ли Умрайна?-:(