Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!

Протест снощи можеше и да няма, ако от съюзът не провокираха така феновете
Обновена: 17 ное 2023 12:56 | 17 ное 2023 12:49, Красимир Ангелов
139
Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!
Снимка: Lap.bg

Шок за гражданите на София и очакван завършек за феновете на футбола у нас. В това се превърнаха снощните безпрецедентни протести в столицата срещу ръководството на Българския футболен съюз. Протести, които съвсем спокойно можеше да бъдат избегнати, ако от футболната федерация не решиха зорлем да надъхат ултрасите с безумното местене на срещата, затваряне на стадиони и правене на всичко възможно протест да няма. Е, протест в крайна сметка имаше.

Днес призивите за оставки ще валят. От една страна за очевидно несправилата се със задачата си полиция, която за компенсация на това превиши правомощията си в отделни случаи, а от друга – призивите за край на наглостта на трима от големите герои от САЩ 94, които отдавна са решили, че футболният им съюз им принадлежи пожизнено.

И докато оставките в полицията са политически въпрос, ситуацията с оставката на шефовете на БФС е... никаква. На фона на тежките безредици на метри от стадиона, шефът на БФС Борислав Михайлов се скри в миша дупка и до този момент не е коментирал нищо, а единият от легендарните му съотборници, благодарение на когото честваме датата 17 ноември като празник, се направи на неразбрал срещу кого е този протест.

Другият, известен в миналото като "Екзекутора на Германия" отчете, че от УЕФА му благодарили за отличната организация. Наглост. Абсолютна и безкрайна на фона на случилото се отвън.

Времето ви изтече, господа! Ясно е, че се чувствате като Сталин, защото на практика никой не може да ви бутне. Държавата няма право да се меси във футбола, феновете ще ги изкарат подстрекавани, а това че всеки мач ви псуват по стадионите единствено пълни касичката ви с измислените глоби за "нецензурни скандирания". И то с хиляди.

Но искате или не искате, вече видяхте кой ви иска оставката! Футболни специалисти, политици, общественици и хиляди фенове и почитатели на футбола. Сигурно и това ви е малко?

След като очевидно не сте искани (освен май от УЕФА, която незнайно или знайно защо си държи на вас?), отстъпете и запазете поне капчица от достойнството си. Защото някога бяхте герои. А днес сте единствено мразени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Първо се разберете: незабавно или веднага? Или моментално? Или пък одма по макЕдонски?
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А МВР......
104
0
 
14
 
! Отговори
До народа преди 5 месеца
Боби няма да падне лесно, той е потомствен хитрец и мерзавец.
103
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 5 месеца
И още нещо как така БФС е извън държавата с се финансира от нея като църквата уж е отделна институция а държавата отделя бюджети за нея цялата система трябва як репеър и ъпгрейт.
102
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 5 месеца
Стига усукване оставка на цялото ръководство,и изпълком на БФС и да не се допускат заместници посочени от перукан.
101
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой сравняват държавата с футбола.Нямат връзка.Сравнете държавата със шаха, волейбола, там имаме повече успехи и там държавата да помага. Футбола е бездънна корупционна фирма
100
9
 
3
 
! Отговори
БФС преди 5 месеца
На онова дрогирано нищо Бербатов няма да му се отвори парашута Ще си ходи безработен след като го изгониха и от Индия за некадърност
99
2
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 5 месеца
Решението е простичко. Държвата спира всякакво фининсиране на настоящото БФС и ги пренасочва към нов Спортен съюз, който да се грижи за детския и юношески футбол и се стреми да изгради нови футболни отбори, от които ще бъдатбъдещия футбол. Всички държавни лотарийни организации задължително да пренасочат средтвата си за новия спортен съюз,като същевременно печалбите на настоящия БФС се облагат с данък.
98
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Наглото Бербатче и оня раков-сървайвър Щелян Петров искат да грабнат те кокала от Перуката, без дори и да са помирисвали световно футболно първенство. Двамата тарикат-съзаклятници да бъдат подведени под съдебна отговорност, като главни организатори и подстрекатели на кървавите безредици! На Емо Кощадинов паметник да се издигне, без него нямаше да сме четвърти!
97
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И да ни е за урок, не всеки добър футболист става за ръководител.
96
3
 
15
 
! Отговори
VS преди 5 месеца
Не хранете човека! Има си заслуги! Нови начини за "танцуване" на чалга! Пиене, яко при това, придружено от ходене на работа и даване на интервюта в нетрезво състояние! Ай стига, да не мислите, че му е лесно!
95
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези са толкова нагли, защото зад тях до сега беше ДПС. Години наред се гавреха с футбола и обслужваща Делорманския проект. Нали не си мислите, че по редовен начин печелеха Конгресите. Още Любо Пенев и Ники Илиев пропищяха от наредени избор. Спомням си и къде бяха настанени делегатите от последния Конгрес и как Лечков обикаляте по масите с подаръци.
94
4
 
7
 
! Отговори
дедо от село преди 5 месеца
В България е време разделно и протестно защото никой не си знае мястото.Всеки разбира от всичко, протестира и дава акъл. Най-големите "експерти" по всичко са жупналистите и прокурорите...Сменяме министри и правителства-резултат нула, ще сменим хората в БФС-какво гарантира,че ще имаме футбол на световно ниво? Кои футболисти ще играят?
93
2
 
22
 
! Отговори
Пари преди 5 месеца
Аз незнам що за човек трябва да си, да се държиш толкпва нагло и безпардонно? Беше ясно че времето им свърши на Тия, ама защо не си тръгнаха като хора а трябваше да се из.с.е.р.ат на ореола който имаха като футболисти? Май задавам отговори? Защото не са ХОРА. Тия са се превърнали в ал.чни създания и сега ще си носят последствията и омразата завинаги. Баси гротеския край.
92
1
 
7
 
! Отговори
Кочо преди 5 месеца
Ае я го закрийте тоя съюз, че и футбола, та да миряса тая ***.
91
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"През януари 2017 г. става първият българин, член на структура на Световната федерация по футбол (ФИФА)"Това горе е причината за атаката по Боби Михайлов. И замисъла и е отвън, а наши продажници чоплят отвътре. И медии и политици пригласят. А реално по закон и справедливост, оставката на Боби може да се иска само от тези които имат право на глас в общото събрание на БФС. И няма бербовци, сираци и пр.
90
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Никаква оставка на УС на БФС и нейния председател.Нарушителите пред съд, и подстрекателите също. Извънредно събрание на БФС за изгонване на клубовете които подкрепят тези анти законни и манипулативни действия, извън базовия принцип за честна игрв, основа на всеки спорт. Такива нямат място въобще в спорта.
89
4
 
4
 
! Отговори
Курти Доколенков преди 5 месеца
1262, не е българска тази история. От времето на Исуса знаем "От Осанна да разпни го" А в случая "от Този фантастичен този невероятен Боби Михайлов до мразене, призиви за оставка, протести, освирквания и т.н."
88
3
 
33
 
! Отговори
Диктатурата на Боби преди 5 месеца
Най-брутално от всичко е наглостта която демонстрират Борислав Михайлов и Йордан Лечков. Чувстват се недосегаеми и се държат с хората като с ***. Защо Лечков в национален ефир каза: "Аз не знам кой ми иска оставката?" Какво им пречеше че няколко човека викат Оставка в 18-тата минута? на мачовете? Какво им пречеше да се организира мирен плотест с няколко плаката на мач на националния стадион?
87
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чужденците от 3-тия свят хубу айде, но поне да вдигаха нивото на А и на Б групата, но то не!! От всичките ни отбори едиствено Лудогорец що годе се справя в евротурнири. И то и там е спорно колко. С Борислав Михайлов начело ще видим българския шампион в ШЛ сигурно никога. Трагедия футбола е трагедия и ми троши нервите и живота!