Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи, заяви той
16 сеп 2024 12:58, Александър Попов
307
Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски реагира на думите на Румен Радев, който призова "политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет, да манипулират общественото мнение за катастрофата".

"Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкова за България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес.

Още по темата
Когато Пеевски и Плевнелиев  рискуват толкова живота си за България, колкото ген. Петров и ген. Русев, тогава да им искат оставките", заяви по-рано Радев.

Последва и отговорът на Пеевски.

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ. С поредната трагедия във ВВС,  в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му.

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи.

А ортаците му, с които той е обвързан и със семейни назначения и връзки - командващият ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза незабавно да подадат оставки, ако в тях е останала войнска чест и достойнство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Общество
За 17 години "Сребърният фонд" събра едва 4 млрд. лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тука вече Пеевски позна,обвързани са много!Но никой няма да поеме отговорност което е много жалко
244
2
 
10
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 дни
Давай Шиши ДПС избирателите,които си назначил ще си сменят и имената за да останат на работа.Не им се ходи пак на тютюна или подир овцете.
243
14
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 дни
ИСКАМ ПРОЗРАЧЕН ОТЧЕТ, КОЛКО ПАРИ РАДЕВ ХАРЧИ ПО ЧУЖБИНА!!!!!!ОСТАВКА РАДЕВ!!!
242
10
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 дни
Има един световен лидер в България, хорошутката Радев. Харчи на нощувка с Деса в чужбина в утралукс хотел по 3000 евро нощувката и стоя седмица плюс ресторанти спа, парфюми дрешки от Диор миор 100 хиляди евро от вашите пари. Толкова защото трябва да плати и на охраните хотелите, яденето джобните кафенца . Брау брау Радев свят да видиш.
241
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Егати и неприятника!
240
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Да подкрепяш пеевски , трябва да си попро ст от тези които подкрепат ти ква та
239
10
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 дни
Аууу разпиля го....Радев хорошутката се обръща от коремно в лицева опора .Ауууу съсипа го....Оставки....веднага и на тримата.
238
3
 
18
 
! Отговори
тъпомер преди 2 дни
Не мога да разбера матриала в България,да коментираш глупостите на един абсолютен и завършен мафиоз и да го сравняваш с Радев???
237
2
 
15
 
! Отговори
До прас4ООо преди 2 дни
Пеевски впрегна прасешки *** да пишат тук за защита. Но не ставааа прасчооо, ха хаха
236
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А шиши какво направи за хората нали е в парламента 20 г., защо милион и половина живеят с 500 лв., какво свършиха тези душмани. Те богатеят на гърба на хората.
235
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
А тези шефове които защитава Радев отдавна трябваше да са си подали останките Това са 3 българи тежат на тяхната съвест но да имаш луксозен живот е най важнотоза тези незаменими радеви протежета
234
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Като ми е Радев президент, това как ми е помогнало? На Русев сигурно му е помогнало.
233
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Булгартабак не е съсипан от Пеевски пишете лъжи небивалици измислици Например Плевен Булгартабак беше продаден още 2000 година Тогава какъв Пеевски търсите
232
2
 
7
 
! Отговори
Шопаро преди 3 дни
Грух,грух,грух.
231
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Само Пеевски има куражът да изрече истините Останалите мълчат
230
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
"Той със съсипването на Булгартабак взе поминъка на хората и те едвам оцеляват" - Aко не е бил той, щеше да е някой друг. То да не е само Булгартабак поминъка на цяла България? Радев като е бил шеф на ВВС а сега главнокомандващ, да не би да са цъфнали и вързали?
229
3
 
7
 
! Отговори
ДЗП преди 3 дни
ДаЗаколимПрасето
228
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Анонимния 225, първо виж какви са функциите на Президента и тогава си прави изводи, а какъв е Шиши и с какво е допринесъл за страната. Той със съсипването на Булгартабак взе поминъка на хората и те едвам оцеляват. За 35 г гледаме само разграбване на страната и как едно по едно изчезваха нещата. Единствените които дръпнаха много са политиците, тези които трябваше да се грижат за просперитета на хората, а не личния.
227
6
 
22
 
! Отговори
емо преди 3 дни
Радев не бива да обръща внимание на тази мутра . все едно, че не съществува, защото мафиота пеевскси е политически мъртвец - след изборите.
226
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Дай на п...родния власт и му гледай сеира. Грухчо рие, рие и сам си хвърля кал на гърба. За Радев са гласували повече хора отколкото за всички партии на последните избори. Може да не е китка, но е на светлинни години пред шиши.