Петков от Воден: Ще предоставим хранителна помощ на пострадалите

Ще съдействаме за доставянето на фургони, посочи съпредседателят на ПП
20 юли 2024 16:10, Красимир Ангелов
197
Петков от Воден: Ще предоставим хранителна помощ на пострадалите
Снимка: БГНЕС

Ще предоставим хранителна помощ и ще съдействаме за доставянето на фургони за настаняване на хората, останали без дом, обяви пред журналисти в боляровското село Воден съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, който посети селото заедно с акад. Николай Денков. Той разговаря с кмета и хора за тежката ситуация, която възникна там заради пожарите през последните дни.

Още по темата
"Вероятно в понеделник голяма хранителна верига ще достави пакетирани храни, консерви с дълъг срок на годност и вода за хората в тези първи дни. Успяхме да говорим с един от мобилните оператори и от там потвърдиха, че ще усилят сигнала най-късно до понеделник. Двамата с акад. Денков ще направим лично дарение, като средствата ще отидат по сметката на община Болярово, защото те имат най-добрия поглед за разпределението им. Разговаряхме със Столична община, както и с Министерството на вътрешните работи във връзка с необходимостта от фургони за хората, чиито къщи са изгорели."

Петков посочи, че ще предложат мерки за превенции чрез монтиране на термокамери на малки самолети, които да облитат районите в пожароопасните месеци.

По-рано днес в пострадалите села пристигна президентът Румен Радев, който предложи част от фургоните за временно настаняване от бежанските центрове в Любимец и Елхово да бъдат доставени за нуждите на пострадалите от пожарите места.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
11
 
! Отговори
термокамера преди 1 месец
Термокамерите ще регистрират всяка нагрята тенекия, всяка нагрята стъклвна бутилка
115
1
 
1
 
! Отговори
КултураМиЯнко преди 1 месец
https://youtu.be/95rNtTczAsM?si=YuUc5ph-8HUZ6CKW
114
2
 
25
 
! Отговори
киро преди 1 месец
Едно PR-рче искахве дамо да си направим , а тя каква стана . Никакво разбиране от страна на тия хора , а бяха такъв подходящ декор само , трагедия , мъка , изгорялото му имущество , а ние отпред с Денката по бели ризи , с торби обещания и празни глави .
113
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че имаме натовска техника, която да помага в гасенето на пожарите. Например : Ми - 17, БАТ- 1М, БТМ - 1М, ЗИЛ - 131, ЗИЛ - 130, УАЗ - 469, УАЗ - 452 - всички на 50+ години. Иначе ние сме в нато от 20 години (според една реклама по телевизора) ...
112
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
лиготий,навремето Кирил искаше по 1 брутна заплата за Украйна,сега що няма такъв призив.
111
1
 
19
 
! Отговори
От Старческия дом преди 1 месец
Воден - старческия дом изгоря. Добър ден, господин Денков, ще направите ли дарение за нашия старчески дом?- Разбира се, ето ви тъщата!
110
1
 
28
 
! Отговори
Киро преди 1 месец
А какво даде на зачерненото семейство, като уби бащата от ПТП и остави в тежко състояние майката!***.
109
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо вярно няма в думите на Петков,жителите направо ги изгониха от там цитирам думите им "махайте се на нас екскурзианти не ни трябват".
108
18
 
16
 
! Отговори
Коравото момче преди 1 месец
Интересно защо царя Тиквa не отиде при хората...а забравих той ходи само при случаи с подбрани предварително лакеи за да му слушат тъпотиите и лъжите и фалшиво да го възхваляват.Сигурно ако отиде без наредена публика някой може и да го поздрави с една лопата по лъжливата мутра.
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Нане Върза му се що народът е *** та му връзва , а властта е много пари и облаги срешу некадърността от тяхна страна , купони , круизи , всичко на държавна пара и пълнене на лични сметки , след което продължителна почивка от усилията на екзотичен остров .
106
0
 
19
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
кирчу и алхимика да дадът личен пример и да приберат по едно бхаратско многолюдно семейство за отглеждане при тях у дома си... ===)))
105
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей праадльо ,що не настанитуе Хората в хотели на Олинклузив ,с здравна помощ и по 1200лв кеш на калпак както правите с укрите ? А,гадове долни продажни ? с две кила ориз ли си тръгнал Бе ? оня па милиардера с два фургона .
104
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще черпел с фафли . Ама който гласува за пъпъ дъбъ .
103
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Огънят във Воден отново лумна. Голяма трагедия!
102
2
 
12
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
кирчу гулям кънадец порасна, а без разрешение от тати и едно кайве не мое пийне.... Как му се върза на акъла, кака лена.... ===)))
101
1
 
12
 
! Отговори
Да ги настанят преди 1 месец
В градски жилища
100
12
 
13
 
! Отговори
Свободен българин преди 1 месец
Тия с изгорелите домове да питат оня дебелия от Банкя и ортака му по кражби Шиши защо няма техника и машини за пожарната.12 години крадяха,като за последно и пари имаше само за милиционерите за да ги пазят,всъщност и сега с тяхната калинка Калинчо продължава същата политика.
99
4
 
12
 
! Отговори
Порно на Държава преди 1 месец
Кирето ще им достави пици с кристали. Ухаааа. А Химика ще им даде най чистите кристали.
98
4
 
15
 
! Отговори
киро преди 1 месец
С Найт Тицин сме луди , за това се разбираме и решихме да си направим едно предизборно селфи със страданието на хората , много е подходящо и ефектно , е за малко не ни биха , ама следващия път ще включим и такъв елемент ..
97
3
 
20
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
с това което открадна трябва и къщи да им направиш ***