Отново стрелби край Тръмп, той е в безопасност

Инцидентът е станал във Флорида
Обновена: 15 сеп 2024 22:18 | 15 сеп 2024 22:16, Красимир Ангелов
98
Отново стрелби край Тръмп, той е в безопасност
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп е в безопасност след изстрели в близост до него, се казва в изявление на кампанията му от днес, предаде Ройтерс.

В изявлението не се дават повече подробности.

Асошиейтед прес отбеляза, че инцидентът е станал във Флорида.

По предварителна информация стрелбата е станала близо до голф клуб в Уест Палм Бийч. Конгресменката и привърженичка на бившия президент Марджъри Тейлър-Грийн заяви, че срещу Доналд Тръмп е бил извършен още един опит за убийство. Според съобщения в медиите пред голф клуба е избухнала стрелба между двама неидентифицирани мъже.

Междувременно в. „Ню Йорк пост“, позовавайки се на свои източници, съобщи, че Доналд Тръмп „не е бил заплашван“. Според събеседниците на изданието стрелбата е станала извън голф клуба, а инициаторите ѝ са се целили един в друг, а не в бившия президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: стрелбаДоналд Тръмп
Още от За да се разбираме
Таро прогноза за 16 - 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 дни
Отишъл бай Тошо в Правец, но никой не го посрещнал. Той повикал пъдаря и му казал: гръмни един път. От кръчмата е подал един и попитал: лебо ли дойде? - не наш Тошо дойде. Оня се скрил в кръчмата, но никой не излиза. Гръмни още един път. Пъдаря гръмнал. Оня пак се подал. Лебо ли дойде? - не наш Тошо дойде... Е не можа ли да го убиеш първио път та гърмиш втори... Срам за демократите и американското оръжие.
87
0
 
7
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 дни
Ама нали Харис води с огромна преднина? Защо тогава отново се опитват да убият Тръмп?
86
6
 
1
 
! Отговори
йй преди 2 дни
Тръмп събра около себе си звезден отбор от олли.та. Хората ненапразно са казали, че краставите магарета се надушват от километри: Джей Ди Ванс, Илон Мъкс, Кенеди Джуниър, Тъкър Карлсон, няква онли фенс поррно звезда и тем подобно... въобще отбор правен в Рая на де.биллите.
85
1
 
11
 
! Отговори
тя преди 2 дни
Посочва се украинска следа !То не може и да е друга !Укрофашистите са най-големите терористи в Света !
84
0
 
7
 
! Отговори
Става лош преди 2 дни
Както е тръгнало, да се плюе всичко нормално, ще бъде предизвикана Съдбата, да въведе Светата Инквизиция, щото всички с джендърски наклонности, плювачи срещу Нормалноста, да бъдат обект на преследване и жигосване до тяхното изтребление.
83
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
интересно колко са смотани тия от сикрет сървиз щом 2 пъти допускат човек с снайпер на 60метра доколкото разбирам. и после стреляли по него но не го улучили и той избягал . само дето шерифите после го хванаха за нула време те хората си работят
82
0
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 2 дни
York new лАже ,стрелял е един от Хавайте Райан...който симпатизира на Азов и Укарйна ..а понатам вие сами ще се досетите защо лАжат от медията.Стрелял е по Тръмп ,но веднага са реагирали от охраната и започнала престрелка..по-натам джурналягите да пишат..просто не ми харесва лАжата ..та дори и да е от Америка,а те много ЛлАжат,както вече и нащите медии взимайки пример от тях.
81
2
 
4
 
! Отговори
Пеевски. преди 2 дни
Ние сме евроатлантици и искаме да подражаваме на евроатлантическия САЩ. Затова и ние почваме да се гърмим. Очаквайте ни в новините съвсем скоро.
80
0
 
15
 
! Отговори
емо преди 2 дни
прекрасната америка - всеки може да застреля президента или поне да постреля по него, защото това е много демократично, нали.
79
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Рейтингите сега ще се променят сега в полза на Тръмп.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До три пъти се правят опити
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пишман-стрелецът е бил украинец. Оръжието АК-47, произведен в Казанлък.
76
12
 
5
 
! Отговори
до 56 преди 2 дни
Не съм демократ, понеже демокрацията ми натресе да ме управляват хора, за които никога не съм гласувал. Пука ми за обикновения човек, мачкан от властта. Тръмп със сигурност не е такъв. Защо година и половина тоя мошеник блокира помощта за Украйна? Ей сега ще седна да роня сълзи за Тръмп...
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 68 - Личната карта на Путин ли е била?
74
1
 
4
 
! Отговори
За парко-място преди 2 дни
Чух митю очото бил в САЩ да се отчита на колумбииците.
73
0
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 2 дни
Нали ви казах, че пак ще го гърмят Тромпета.
72
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тръмп да превърже с бял паpцал лявото ухо, така ще си вдигне падналия до земята рейтинг.
71
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Що ни занимавате с тоя оранжев клоун. Той е от значение само за българските русофили. На клоуна се надяват всички руски имперци начело с Путин да им спаси империята на злото.
70
0
 
2
 
! Отговори
Урсула преди 2 дни
72, ами като иска, нека се бие. Някой да го спира? В Курск е пулно по поляните с такива като него...стига да са имали късмета да се измъкнат от сборните пунктове невредими.
69
1
 
3
 
! Отговори
Урсула преди 2 дни
Абе тролеи, вие да не пишите от Щатите през нощите, та сте напълнили коментарите с гллуппости?