Полиция пред централата на ДПС, Чакъров и депутати я отвориха и влязоха

Улицата е блокирана от униформени, не пускат медиите вътре
Обновена: 19 юли 2024 13:43 | 19 юли 2024 13:41, Петър Бойчев
258

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Полиция пристигна пред централата на ДПС на бул. Александър Стамболийски", където Джевдет Чакъров, други депутати и привърженици отключиха входа й и влязоха вътре.

Най-отпред, докато вратата се отключваше, бяха Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров. Те носеха папка с актуалното състояние на партията, за да докажат, че Чакъров е председател и има право да влезе. Тук са и депутатите Фатме Рамадан, Рамадан Аталай, Павлин Кръстев, Левент Мемиш. Те също бяха допуснати вътре. Съпредседателите на МДПС Танзер Юсеинов и Избрани Зайденов също са тук, както и лидерът на младежкото ДПС в София.

Полицията пази входа и не пуска вътре медии и повече протестиращи. Улицата пред централата е блокирана от полицейски бус.

Още по темата
"Централата на партията е изпразнена. Цяла зима имаше ремонт. Ние работихме, защото е работното място на председателя, заместник-председателите, на шефа на контролната комисия, на служителите, счетоводство, архива, на всички в централата на ДПС", каза Джейхан Ибрямов, цитиран от "24 часа".   

По-рано близо 500 човека от цялата страна и структури, които стоят зад Ахмед Доган, поискаха оставка на Делян Пеевски и неговото обкръжение.

„Всички призоваха за ДПС без Пеевски. ДПС е в оздравителен процес и няма да се допусне подмяна в партията“, заяви Чакъров след срещата в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези от снимките всичките са за затвор за заговор срещу държавата и служба на чужда държава.
175
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дилян ще излезе прав, че докато деребеите на великия хидро-шарлатанин Султан Доган тънат като него в лукса на сараите, централата им мяза на коч.ина. Джевджет паша затова не ще атомни централи, защото опасал с обръчи от фотоволтаици цяла България.
174
7
 
11
 
! Отговори
Алиме преди 1 месец
Дилян ще излезе прав, че докато деребеите на великия хидро-шарлатанин Султан Доган тънат като него в лукса на сараите, централата им мяза на ***. Джевджет паша затова не ще атомни централи, защото опасал с обръчи от фотоволтаици цяла България.
173
2
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Башибозука мачка еничерите!Като ви разправях,че ДПС има собствена армия-не вервахте! За първи път се освети при Росенец,където за броени часове Доган мобилизира и превози няколко хиляди.Дори българската армия няма такава логистика!Прасето може да държи позиции в службите,прокуратурата и съда,НО военна сила НЯМА!Тъй че ще бъде опечено и ще изчезне на следващите избори.
172
9
 
15
 
! Отговори
Фикси преди 1 месец
Пеевски може да беше свинчо, но носеше много пари и нови избиратели на партията, сега ще се издигнат хора неспособни.... Доган го излъгаха...
171
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев и цялата му ченгеджийница да се изнасят за Москва имат 6 месеца само
170
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цирк е защото ДПС на Чакъров са знаели че вътре се прави ремонт и сградата е заключена . Събират се отвън , играят театъра , снимат празните стаи и внушават , че всичко е изнесено .Може и така да е .
169
5
 
16
 
! Отговори
Капитанът преди 1 месец
Ще има втора серия на култовия филм "Момчето си отива" , но ще се казва "Прас**ето си отива" в главната роля Делян Пеевски.
168
7
 
22
 
! Отговори
Varg преди 1 месец
Време е противоконституционната турска етническа партия дпс да бъде закрита
167
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се разделят на, башибозук и еничери!
166
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма лошо да чешете езиците, но при 70% избирателна активност ДПС нямаше дори да влезе в парламента. Ама ***- бедните бачкери не гласуват и се стига до тези неща. Да ги управляват турци. А парадоксът е, че бачкерът където и по света да се намира, все ще е беден слугинаж. Просто огромна част от населението у нас е слугинаж. Затова и избирателната активност е ниска. Повечето гласуващи бачкери избират Копейкин, разбира се.
165
5
 
17
 
! Отговори
До 172 преди 1 месец
Дето Пеевски щял да осветли цялата корупция през последните 34 години?А за корупцията на ГЕРБ и Борисов ще каже ли?А за собствените си корупционни сделки ,които никак не са малко?ВЕрвай МУ.
164
2
 
6
 
! Отговори
Ехо-13 преди 1 месец
Who Let The Dogs Out???...
163
0
 
12
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Ако Доган успее да махне Пигито ще сложи друг перач на негово място като Румен Вълка например - да се занимава с ромите и да им плаща...
162
1
 
5
 
! Отговори
шиши преди 1 месец
може и ц ирк да е това
161
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дъе Пъе Съе!
160
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Главния прокурор не е ли човек на Пеевски ? Да пуска доказателствата до него и той да повдига обвинения ако има доказателства
159
1
 
13
 
! Отговори
Доган преди 1 месец
Държи етническите турци,а Пеевски разклоненията в ромските махали.Но там трябва да се плаща,а и не може да им се има доверие.Колко време просъществува партия "Рома "?
158
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
До предсрочните избори ще има две депесенца с размери на Величие.
157
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски се закани битката му с Румен Радев тепърва да се разгърне и се зарече да разкрие всичко за кръга около него и кеша.