Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?

Президентството: Радев отказа среща, за която домакинът не бе готов
18 юни 2024 13:29, Елка Василева
253
Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно естествено е държавният глава да откаже среща, за която домакинът не е готов, коментираха за БТА от прессекретариата на президента несъстоялия се разговор с премиера на Черна гора Милойко Спаич.

Още по темата
Държавният глава Румен Радев пристигна на 16 юни на официално посещение в Черна гора. Радев бе в Черна гора по покана на черногорския си колега Яков Милатович. На 17 юни Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Яков Милатович и съпругата му Милена Милатович в президентския дворец „Плави дворац“ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Малко по-късно Румен Радев трябваше да се срещне и с министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич.

По-рано днес в. „Виести“, позовавайки се на черногорското правителство, съобщи, че планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла. Тя е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, но се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане. Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график, според изданието. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
12
 
5
 
! Отговори
Смешко преди 1 седмица
До Анонимен Ти си ***.Мужката е постъпило момчето, а обидената госпожица Рундьо Фатмаков да риве по тАлавизита.
29
4
 
14
 
! Отговори
черногорец преди 1 седмица
не е ба ва ни рундака, ни сърбака, ни рушняка.
28
7
 
11
 
! Отговори
що рундака преди 1 седмица
простатата го аламира...кат не пуска деса ***, що е пресъналааа
27
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки туроператор е по-важен от нашия ***
26
12
 
14
 
! Отговори
До Алекс преди 1 седмица
Плевнелиев не се кандидатирал за втори мандат, не манипулирай. И не се е занимавал с партийно строителство, с каквото се занима Радев и с партията на Янев и с променкаджиите. Разбира се, сега мълчи и плюе по следващите. Президентът трябва да е обединяваща фигура. Това е точно противоположното на Радев - разделящ и мразещ.
25
1
 
11
 
! Отговори
Ббб преди 1 седмица
Имал е желание монтенегреца, ама не достатъчно.. Какво да се прави.. А и немците от ТУЙ уж са точни, дрън дрън. То в тия балкани за малки грешки големи бели стават, като при ПСВ..
24
16
 
25
 
! Отговори
Никой не иска преди 1 седмица
българския Лукашенко oт Дондукова маала.
23
10
 
8
 
! Отговори
Черногорска копейка преди 1 седмица
Имах важна среща с туроператор, че жената ме натиска да организирм лятната отпуска, Рундьо можеше да изчака да се видим да пием кафе с торта сахер!
22
8
 
25
 
! Отговори
СКАНДАЛ преди 1 седмица
Това е Унижение за България .За Критиците - Радев е Президент на България . Премиера на черна гора е поканил Президента на България на Среща . Но тук се получава ФАЛ - Премиера на Черна Гора е бил на Обучение как се оправят Кревати след посещение на Туристи .СМР .Трябва да си подкрепим Държавата и НАС .
21
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защото когато си поканил някого на среща,трябва да си там и да го посрещнеш.И четири минути им бяха много на черногорците.Държавица колкото четвърт София,прави балкански номера на президента и това говори за лошо възпитание и неуважение.Майната им!
20
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защото в Дипломатическата среда има закон,който е длъжен всеки дипломат да го спазва! Уговореното време важи И за 2 те страни! Радев е постъпил Мъдро и си е тръгнал След Уговореното време и Непоявяването на Никой! И аз бих си тръгнал! Хайде стига под вола теле да търсите !
19
4
 
10
 
! Отговори
Черногорска копейка преди 1 седмица
Много исках да видя колегата ***, ама нямах желание!
18
3
 
12
 
! Отговори
Шегобиец преди 1 седмица
Щото премиерът много напъвал да се види с Радев, ама не сега :)
17
6
 
8
 
! Отговори
Ким преди 1 седмица
***, ела при мен в кореа. Само тук май си добре желан :)
16
11
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
До Констатация Плевнелиев с кого се среща не знам,но втория мандат остана мираж.Дори ББ видя,че е негоден и го отсвири.Радев си взе втория мандат с категорично мнозинство.
15
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да закъснееш за среща с президент на друга държава и то без предупреждение е много тъпо. Що за ле'ке е тоя премиер на Черна Гора? Поне Радев се е държал достойно и си е тръгнал.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нахални ***, жалки!
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Смятай, веднъж българин да е на време, а някой друг да закъснее и да се изцепи. Има и чо-балканци от нас.
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро Брейка онзи селски бек, който говори с ужасен, селски диалект. Фитнес ***, едвам завършил средно, от дълбоката провинция.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цензура?