В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"

"Възраждане" е фаворит и в Африка
12 юни 2024 13:08, Нели Христова
107
В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"
Снимка: БГНЕС

Партията на Костадин Костадинов "Възраждане" събира най-много гласове от гласувалите в Африка и в Русия, предаде  БГНЕС.

От Москва във вота за национален парламент партията взима 123 гласа. Бюлетини от секцията там са пуснати за ПП-ДБ – 14 на брой, за "Величие"– 12 и за БСП – 8 гласа.

В изборите за Европейски парламент от Москва идват 28 гласа за "Възраждане", 5 за "Величие" и 3 за БСП.

От секцията в Санкт Петербург за Народно събрание формацията на Костадинов събира 25 гласа, а ПП-ДБ – 8 гласа. При евровота „Възраждане“ получава 11 бюлетини.

В Африка на 9 юни бяха разкрити секции в Кейптаун, В Мидранд и Претория. "Възраждане" е фаворит и в трите места, като само в Претория са гласували и за европейски парламент.

От Кейптаун 27 гласа са за „Възраждане“, 18 за ПП-ДБ, 13 за „Величие“ и 3 за „Има такъв народ“.

От Мидранд „Възраждане“ са получили 90 гласа, ПП-ДБ и ГЕРБ – по 21 гласа, ДПС – 3, ИТН – 11, а ВМРО – 38. БСП, Левицата, Синя България и „Център“ на Васил Божков са взели само по един глас.

Гласувалите в Претория сънародници за национален парламент са гласували доверие за „Възраждане“ с 13 гласа и за "Величие" – 10 гласа. ПП-ДБ са получили 6 гласа от там, а ИТН и МЕЧ по един. При евровота подкрепата е за ПП-ДБ – с 5 гласа и за „Възраждане“ – 2 гласа.

Общият брой на неизползваните бюлетини от секциите в Африка е 988.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от Общество
Предлагат нов начин за образуване на цената на водата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
управляват ни хора които мислят само как да крадат
92
0
 
1
 
! Отговори
AS преди 1 седмица
Абе бате, то така много лесно бе!Живея си на Запад, карам си хубава кола, живея в подредена и модерна държава, бачкам, издържам в БГ синковци и татини принцеси, които работа не подхващат, но ме гони носталгията по младостта, когато ми ставаше патката и гласувам за ***.кин. Това не го разбирам???Как ще ни определят живота, които живеят в чужбина?Трябва последните 5 години да си живял тук и тогава ще гласуваш,важи и за ДПС.
91
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хайде, мъжаги, подкрепящи евроценностите, грабвайте вибраторитеи отивайте да се насладите на победата на любимия ви тиквун. и после , с песен при зеленото джудже да му направите едно фелацио.
90
1
 
1
 
! Отговори
Време без феодали! преди 1 седмица
Няма никакво значение как са гласували враговете на Европейска България, защото в края на краищата войната срещу Украйна ще приключи с погром за Примитивна русия. Пентагонът е могъщата космическа сила, която ще срази прими.тивните феодали и ще обяви 1 000-годишния мир, описан от Библията. А у нас политически слабо-грамот.ните нека си мечтаят за ТеКеЗеСе-тата.
89
1
 
3
 
! Отговори
sd преди 1 седмица
истината е че в по-голямата си част българите в чужбина са неудачници и затова искат да дойде путин и да им даде това, което не са способни да постигнат сами. но това, разбира се, са илюзии.
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нали Митрофанова каза да се гласува за Възраждане, ама това хич не е намеса във вътрешните работи.
87
3
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
И аз сэщо гласувах за Величие.
86
6
 
9
 
! Отговори
d преди 1 седмица
възраждане фаворит в най-големите дупки ... шок и ужас
85
8
 
9
 
! Отговори
Ренато преди 1 седмица
Не е само в Русия ...в целия свят е така .както и в България .но у нас манипулират резултатите.
84
8
 
8
 
! Отговори
гост преди 1 седмица
ВЪЗРАЖДАНЕ е на първо място за гласуване в Италия .
83
8
 
13
 
! Отговори
peter преди 1 седмица
ПОЧТИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПЕЧЕЛИ ВЪЗРАЖДАНЕ,,ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО.ХОРАТА КОИТО ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД ВИЖДАТ НА КАКВО Е ЗАПРИЛИЧАЛ ,,ЗАПАДА,,И Т.НАРЕЧЕНИЯ ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ..ВСИЧКО Е ЕДНА ЛЪЖА В ПОЛЗА НА АНГЛИЯ И САЩ.ОТНАСЯТ СЕ С ХОРАТА С 2.3 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ КАТО РОБИ.А ТЕ САМИТЕ СА ПО ПРОСТИ ОТ АФРИКАНЦИТЕ И АРАБИТЕ,И ТЕ ГО ЗНАЯТ.,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОПАГАНДАТА УСПЯХА ДА РАЗРУШЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РУШАТ СТРАНИТЕ ПО СВЕТА.НЕ Е СЛУЧАЙНО И ВЪЗРАЖДАНЕТО НА ПАТРИОТИЗМА И НАЦИОНАЛИЗМА В ЕВРОПА.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аре ходи се гръмни ,гласували били 100 човека при тая наша диаспора в Русия ,а за ДПС В ТУРЦИЯ колко са гласувалите бе помиарник.Не те е страм да лъжеш по саитовете
81
9
 
8
 
! Отговори
Калинков преди 1 седмица
И сега ли не вярвате че ВЪЗРАЖДАНЕТО Е СИЛНО ПРОРУСКА ПАРТИЯ - ОТВРАТ,ОТВРАТ, ОТВРАТ ! ВЪН ОТ ПАРЛАНЕНТА ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!
80
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От Русия да гласуват за Възраждане е разбираемо. Но от Великобритания да гласуват за тях, това не го разбирам. Обичаш Русия, отиваш в Русия. Но да си русифил, а да живееш назапад, нещо не е наред.
79
6
 
13
 
! Отговори
ВЕЛИЧИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ преди 2 седмици
РУСИЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, А РАБОТИ ЗА СЪРБИЯ....
78
7
 
7
 
! Отговори
morgan преди 2 седмици
тези не конвертируеми копеики от както са в парламента не са направили нищо за хората камоли за България само приказки диктувани от лелипутин и Митрофанова там са за броика за кворум и ако може нещо да облажат
77
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Величие" е поредното ярко доказателство за върховния ***.отизъм на част от българите !
76
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми като им е толкоз акъла да гласуват за Възраждане. Какво очакваш от бройлери - цял живот са им промивали между ушите.
75
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Африка и Русия!)))))). Знаех си, че страните от Третия свят са поклонници на Възраждане. Надяват се, че Костя ще ни направи като тях. Впрочем, той не го крие.
74
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гласовете от чужбина: 1/5 са на гастарбайтери, предимно бедни хора или необразовани хора, които са отишли за прехрана, но изборите са ги заварили там. Има и изключения. 2/5 са трайно емигриралите по икономически причини или от несъгласие с властта. Те гласуват "шарено" или както ги насочи българската им рода. 1/5 са интелигентите - заминали да учат и останали там. И има доста, поне 1/5, които преди или сега са преследвани от закона за различни престъпления и са забягнали. Те обичат анархията.