В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"

"Възраждане" е фаворит и в Африка
12 юни 2024 13:08, Нели Христова
107
В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"
Снимка: БГНЕС

Партията на Костадин Костадинов "Възраждане" събира най-много гласове от гласувалите в Африка и в Русия, предаде  БГНЕС.

От Москва във вота за национален парламент партията взима 123 гласа. Бюлетини от секцията там са пуснати за ПП-ДБ – 14 на брой, за "Величие"– 12 и за БСП – 8 гласа.

В изборите за Европейски парламент от Москва идват 28 гласа за "Възраждане", 5 за "Величие" и 3 за БСП.

От секцията в Санкт Петербург за Народно събрание формацията на Костадинов събира 25 гласа, а ПП-ДБ – 8 гласа. При евровота „Възраждане“ получава 11 бюлетини.

В Африка на 9 юни бяха разкрити секции в Кейптаун, В Мидранд и Претория. "Възраждане" е фаворит и в трите места, като само в Претория са гласували и за европейски парламент.

От Кейптаун 27 гласа са за „Възраждане“, 18 за ПП-ДБ, 13 за „Величие“ и 3 за „Има такъв народ“.

От Мидранд „Възраждане“ са получили 90 гласа, ПП-ДБ и ГЕРБ – по 21 гласа, ДПС – 3, ИТН – 11, а ВМРО – 38. БСП, Левицата, Синя България и „Център“ на Васил Божков са взели само по един глас.

Гласувалите в Претория сънародници за национален парламент са гласували доверие за „Възраждане“ с 13 гласа и за "Величие" – 10 гласа. ПП-ДБ са получили 6 гласа от там, а ИТН и МЕЧ по един. При евровота подкрепата е за ПП-ДБ – с 5 гласа и за „Възраждане“ – 2 гласа.

Общият брой на неизползваните бюлетини от секциите в Африка е 988.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 месеца
До мнениеОт САЩ и другите западни страни, гласовете за "Величие" идват по линията на сциентологията. И "Възраждане" и "Величие" са много опасни антибългарски партии, защото са християни, а не тенгрияни, кат първите са хазаро-православни;))), а другите са сциентолози под православно прикритие.
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще е новина ако в Турция гласуват за тях.
30
4
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 месеца
Че ква дясна партия са ППДБ при положение,че техния *** електорат гласува един път за Мая Манолова на кметските и два пъти за Зеления Чорап на президентските?:):):)Уж десни ,а гласуват за разни пробити *** и то не веднъж:):):)
29
5
 
5
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 месеца
Абе защо хем всички от чужбина са гласували за Възраждане и Величие, хем като идваха протоколите от там само процентите на ГЕРБ се вдигаха? Сигурно аз нещо не разбирам.
28
3
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 3 месеца
Естествено - руските *** гласуват за българските такива !
27
2
 
2
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 месеца
До 25. Въобще не си прав. Процентът на ненормалните може да варира в много големи граници и доста общности, че и цели държави, го доказват.
26
3
 
14
 
! Отговори
Русофоб преди 3 месеца
Ау, каква изненада?
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До 19: Не може 30% да са "нормални хора". Нормалните хора са винаги болшинство, колкото и да не ти се иска да си го признаеш. Просто това е определението за нормалност.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е как? Я се опитай там да гласуваш за проевропейска партия и може да ти лепнат дежурното обвинение за дискредитация на нещо или някого.
23
2
 
15
 
! Отговори
мнение преди 3 месеца
За гласувалите в Русия и Африка все пак някакво обяснеие има за вота им. Но за гласувалите в Европа, Англия, САЩ и Канада??? и от там има доста гласове за тези партии
22
2
 
7
 
! Отговори
факт преди 3 месеца
където са създадени там гласуват за тях
21
5
 
18
 
! Отговори
Милчо преди 3 месеца
Щото Коцето мяса на руски комбайнер.Само кепето липсва
20
5
 
23
 
! Отговори
До 19 преди 3 месеца
Абсолютно си прав. Живея в Германия и мога да кажа, че 70% от българите тук са про руско настроени, мразят даже и ЕВРО-то което е най-парадоксалното. Останалите 30% са нормални хора.
19
3
 
21
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
30 русофила живеят в Москва. Останалите в НАТОвски държави.
18
5
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
....... От Москва във вота за национален парламент партията взима 123 гласа. Бюлетини от секцията там са пуснати за ПП-ДБ 14 на брой, за "Величие" 12 и за БСП 8 гласа..... Хахахааааа, ето ги руските слуги кои са. Копейката, ППДБ, Безразличие и БСП.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хората ги мързи да ходят до урните и да се редят на опашка с миризливите зелено-кафави. Но ако можеше по интернет да гласуват, с ПИК на НАП например да влизат там, с 5-6 клика през телефона и ще видите какъв е истинския вот на народа. Такива партийки ще останат под 1%.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не може да бъде!
15
3
 
13
 
! Отговори
... преди 3 месеца
Я виж ти броя на гласували от Москва е подобен на тези гласували от Мидранд Южна Африка. Явно много българи са решили да живеят в рая на земята Русия и за това гласуват за про руски партии, за да може и ние да живеем в рая като тях. Хвала на такива българи и родолюбци.
14
5
 
12
 
! Отговори
Електронно гласуване преди 3 месеца
Само то може да събори мафията,копейките и профаните
13
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 3 месеца
Случайно е :)