Лена Бориславова оцени: Кабинетът "Главчев" е провокация към ПП-ДБ

Служебният премиер бил заел страната на ГЕРБ-СДС
279
Лена Бориславова оцени: Кабинетът "Главчев" е провокация към ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Този служебен кабинет е провокация към втората по големина политическа сила „Продължаваме промяната“, заяви пред bTV Лена Бориславова.

„Ако наистина е имал собствен избор при нареждането на този кабинет, Димитър Главчев избра страната на ГЕРБ-ДПС и остави в кабинета онези министри, които от наша гледна точка бяха силно критикувани заради съмнения в това, че те ще осигурят честни и независими избори. А именно министърът на електронното управление и вътрешният министър“, заяви Бориславова.

Още по темата

По думите ѝ съставът на този служебен кабинет е не само политически неприемлив за ПП, а е силно провокативен и повдига изключително много озадачаващи въпроси по отношение на трите големи скандала в момента.

„Първият голям скандал е свързан с „Турски поток“ и енергетиката, а другият е свързан със ситуацията в съдебната система", допълни тя.

За Лена Бориславова промените в Конституцията са добри и те постигат целта на ПП президентът да не може едностранно и без никакъв контрол да избира кой да бъде служебен премиер.

По отношение на Калин Стоянов тя заяви, че не може да има протести, да има критики спрямо неговата работа и да отказва да отговаря на въпросите на депутатите в НС и след това Димитър Главчев да го назначава.

Във връзката с оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев, Бориславова заяви, че не е нормално в европейска държава тя да се иска по този начин и да се подлага на натиск от прокуратурата.

„Прокуратурата извършва престъпление по този начин. Не може държавата да бъде завладяна от дълбоките структури на миналото по този начин“, допълни Лена Бориславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
14
 
! Отговори
Идиот с главно Е преди 2 месеца
Каква русия те гони бе мамин сладък??? Кой се интересува от теб, сглобката и лена с мустаците??? А и каква би било причината некой да се итересува от вас???
162
1
 
18
 
! Отговори
Ноби преди 2 месеца
ревете на умряло, няма да влезнете пак в парламента. довиждане
161
2
 
19
 
! Отговори
До Лена общата, преди 2 месеца
А на кой да вземе страна,на Кирчо фъфляка и на Кокорчо Гея ли,на Наско напушения ли,на кумо Лорер ли , на баджанака твоя мъж,трай си и си гледай на Киро детето
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой и парапета в гащите.
159
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парипета имали космета?
158
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За Лена Бориславова промените в Конституцията са добри и те постигат целта на ПП президентът да не може едностранно и без никакъв контрол да избира кой да бъде служебен премиер. ------....------- Иддийодка.... Президентът ТРЯБВА да е напълно независим при избора на служебен премиер. Това, че днеска президент е рузки иврик, не променя нищо. Сега като президентът е принуден да играе с някоя от партиите, в случая с ГЕРБ, по-добре ли е> Хем виждаш, че сте сбъркали, хем продължаваш да тьпееш...
157
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 месеца
Митниците им взеха и ревът на умряло, отидоха едни 100 милиона на година на калпак , една офшорка по малко.
156
0
 
14
 
! Отговори
Че Говада преди 2 месеца
Няма Алба-бала има попара.
155
0
 
21
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
А вашите ППДБ общински карат пияни/дрогирани катастрофират и бягат и отказват вашите ментеливи тестове...
154
1
 
12
 
! Отговори
ЩОМ КУРТИЗАНКИТЕ... преди 2 месеца
ТАА Я КАНЯТ ПРЕЗ ДЕН, А МАТА ХАРИ НА БАЦЕ ЩО НЕ Я КАНЯТ ДА ДАВА МНЕНИЕ ПО ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТИ??
153
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая глупавичка Лена не разбра, че ПП са провокация към самите себе си. Хора, които не знаят какво правят, не се чуват какво говорят, днес едно, а утре вече са срещу него, готови да протестират и да го обявят за провокация срещу тях. И Лена, и Киро и един куп още са щета за тая партия, а като цяло ПП е щета за България. Сигурно има свестни хора в ПП, много ми се ще да е така, но не могат да пробият глупостта на известните им лица.
152
2
 
22
 
! Отговори
Млъкни срамна жено преди 2 месеца
Млъкни бе блудлива мустаката жено развратна. Де сте мърсували с Киро по парапетите и ти пръснал халката кафява да тука неблагодарнице блудлива, Радев ви направи партия и благодарение на него станахте нещо и го ограничавате. Ще отидете на сметището а теб ще те запомнят като *** и срамна жена където Киро мърсувал с нея по парапетите.
151
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
както Денков, така и лена се хвърля публично да защитава подкупа, т. е. корупцията в МВР. Явно това е нормално за борците против корупцията. Така са истерясали, че са загубили всякаква престава за морал и достойнство. ала бала беше дотук.
150
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евтина жена!Вместо да се покрие,тя тръгнала да си развява ....Да си гледа отрочето на Киро и да не излагат с рогоносеца повече
149
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледах я тази за малко по тв днес. Как може говореше почти като дете, лигаво почти, не отива на такава длъжност да говори по детски. И казва на еди кой си- той не бил най- големият престъпник на лицето му го пишело, че не е. Пълен смях, то на лицето на хората/ престъпниците, ако пишеше какви са.
148
1
 
22
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 2 месеца
Лена е щета за ПП.С нейната "сглобка"заби още един пирон на колегите си.Тя излъга избирателите си,като се отказа от депутатското място,заявявайки че ще работи за кметските избори.Видяхме я какво направи-не можаха да имат мнозинство в Общ.съвет.Не разбраха ли тези хора,заедно с Тицин ще не сте толкова умни и способни и трябва да се вслушвате в гласа на нормални,знаещи хора извън вашите редици.Докато не търсите такива хора ще продължавате да пропадате.РР и ББ сак комбина-вече не може да се скрие.
147
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много противна тази. Змия!
146
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди 20 години Путин си назначи хора в редица бивши соц.държави . И никой не може да ги измести от власта. Всички избори ги печелят като топъл хляб
145
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хубаво е че показват тази . След всяка нейна изява с един процент пада поддръжката към ПП
144
2
 
36
 
! Отговори
ВЪН Джендъри преди 2 месеца
Втора политическа сила? Без АЛА-БАЛА сте макс 6,7 %