Протестът: Вчера стотици, днес десетки, а утре?

Обявяват се против монопола в политиката и бизнеса
17 сеп 2018 14:45,
199

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Десетки граждани са се събрали на протест срещу правителството пред Народното събрание.

Още по темата

За втори ден те скандират и настояват за оставка на правителството и за свикване на Велико народно събрание, което да промени конституцията, за да може България да се управлява по швейцарски модел, се референдуми.

Протестиращите се обявяват и против монопола в политиката и бизнеса.

По техни думи, държавата граби по 7 млрд. лева годишно от народа.

Очаква се групата да тръгне на шествие към сградата на Министерския съвет, където да продължат с протестните си действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
6
 
19
 
! Отговори
месара преди 5 години
ами бсп нема пари за повече, кибапчита нема, чаши със снимка на сталин и другарката "истина" нинова нема, как да има посещение? поне другарката "истина" нинова да присъстваше, да маа гюбеци, или момето от бузлуджа с червеното бельо с надпис бсп е секси! защо ли на бсп_то не им се получава това с бутането на властта......?
143
9
 
19
 
! Отговори
пенсионер преди 5 години
вчера нямаше кебапчета , днес нямаше и утре мен ме няма . Мошеници...Да им се купят евтини билети от Райн ер и на летището да го чакат 5 дни и си правят митинги гладни.
142
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Слави ТрифунескуМалко си се престарал. Никой не споменава за гастарбайтерската ревалюция. Това че някакъв случаен канал я е отразил не означава, че държавата притежаваща канала има пръст в цялата работа. Оди пускай антируски постове на друго място. Даже може да се приеме обратното - има пълно медийно затъмнение.
141
10
 
18
 
! Отговори
Слави Трифунеску преди 5 години
А и още нещо , Проверете в YouTube, кой е отразил този гнил протест ! Разбира се руската прокремълска ТВ NewsFront, отразяваща руските интереси в Донбас и Сирия , хехехе е тука ако не е случайно вече !?! Значи дотук имаме хората на Нинова по чумовите протеси , хората на Учиндолеца - Дебелия англичанин и Слабия Дансаджия и Босия ---- Това ли е светлото бъдеще господа ---РАССИЯ ???
140
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 143Наистина е изключително примитивно. няма собствено медийно присъствие, вяма разговори с хората по градчета и села един вид няма комитети ако щете ли партии ако щете. Изведнъж юруш ще сваляме властта и сменяме системата с врякане на площада на незнайно откъде дошли незнайно какво искащи и още по-незнайно какво можещи. Това че първо не се говори с хората е брутална недомислица и цялата работа стана смешна.
139
6
 
15
 
! Отговори
Абе преди 5 години
тия не са ли ги разкарали още от площада и изнесли на сметището край Суходол???
138
7
 
16
 
! Отговори
Slavi Trifonesku преди 5 години
Дебелият се познава със Чалгаря от гостуванията му в Лондон, другият бивш Дансджия му пристана преди 7 години сам самичък , така че хич и двамата не са хора на Чалгаря хич, а това че не успяха сега беше нарочно , той сам използва по най-долен метод хората си , така че следващият път ше е силово .... но 100 % Учиндолецът стои зад Босия и тея останалите лумпенизирани маси...
137
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви са тия? много добре охранени и вечния Йоло
136
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеята, след като са си оправили зъбите и са починали по черноморието, между следобедната дрямка и вечерната кръчма, ей тъй да оправим и родината, може да се роди само в главата на професионален филмар от западна тайна служба.Толкоз повърхностно мислене, обижда древната Българска мъдрост, която е частично заложена в гена ни.Обаче от друга страна, действа мотивиращо на емигрантите. Понеже нищо не става с протести, ще се впрегнат, с още по голям ентусиазъм, да работят за благото на мащехите си.
135
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между двама умни, единият от които е българин има много повече общо, отколкото между двама българи, единият от които е умен.
134
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 138А кога ще дойде времето на антиБългарите, като тебе да висите от клоните :)
133
4
 
4
 
! Отговори
136 преди 5 години
Човек за човека е брат!Разбра ли, бе!:-)
132
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anonimenМи той Боку ги е организирал смешниците та на техния фон да изглежда още по-мъдър и велик. Ама много са изложиха като викаха герберти, че се очакват въоръжени провокации. Като кифладжии са изложиха герберястниците.
131
10
 
9
 
! Отговори
До 136 преди 5 години
Кога ли ще дойде времето фашистките г.ниди като теб да бъдат набутани в затворите?
130
12
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
тея смешници няма ли кой да ги разкара да не се излагатБойко много ги търпя за арест некви жалки старци изкуфели
129
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе спонтанен... колкото бяха спонтанни манифестациите и възторга на трудовите хора от мъдрото управление на тиквата от Правец.
128
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кво хууубаво беше при Бай Тошо!Нема корупция! Нема скандали!
127
21
 
23
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Логично е спонтанен протест да не бъде масов. По времето на Орешарски, когато ГЕБР плащаше на протестиращите беше друго. Заключваха с вериги вратите на СУ, спираха движението и с многото пари постигнаха целта си. Сложиха ни пожарникаря отново за премиер. Но и резултатите от некомпетентното управление не закъсняха. Държавата се тресе от корупция, от скандали, от неграмотни управляващи.
126
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За утре пари няма!
125
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все повече се убеждавам, че протеста беше герберастко мероприятие. Не може здравомислещ човек да се хване и да вика по площада и да си мисли, че по такъв начин падат всички правителства и се сменя системата на управление без да има връзка с населението на държавата. И после вече журналисти и герберасти викат стабиуни сме и т.н. щото разбира се "протестиращите" изглеждат смешно и неадекватно. Я кажете по колко им платихте на селфаджиите ?