Протестът: Вчера стотици, днес десетки, а утре?

Обявяват се против монопола в политиката и бизнеса
17 сеп 2018 14:45,
199

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Десетки граждани са се събрали на протест срещу правителството пред Народното събрание.

Още по темата

За втори ден те скандират и настояват за оставка на правителството и за свикване на Велико народно събрание, което да промени конституцията, за да може България да се управлява по швейцарски модел, се референдуми.

Протестиращите се обявяват и против монопола в политиката и бизнеса.

По техни думи, държавата граби по 7 млрд. лева годишно от народа.

Очаква се групата да тръгне на шествие към сградата на Министерския съвет, където да продължат с протестните си действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е все пак май са поне стотици. Остри пЕрото и започвай.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 98Швейцарците отдека ги имат тия много пАри ва ? Да не би щото бачкат ?
102
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Берачите на ягоди ли ще оправят държавата?
101
20
 
13
 
! Отговори
Гадни емигранти уууу преди 6 години
Емигрантите са гадни, плюят по държавата в която са се родили и хранили, това е все едно да плюеш по майка си и баща си....
100
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледал съм им Фейсбук излиянията на тия гастарбайтери, кой шофьор, кой строител, кой барман. Видяли са там подредена държава и работеща икономика, обаче хал хабер си нямат от история, култура, държавни финанси или образование, едва ли не като обесят ББ, България ще цъфне и завърже. Инфантилно мислене на нискообразовани хора които не могат да правят причинно-следствени връзки.
99
12
 
5
 
! Отговори
Нарастването.. преди 6 години
..на българския БВП и Бюджет явно вече е така голямо, че селските тарикати, миещи чинии по света виждат единствената възможност да постигнат мечтите си забогатяване в перспективата да се докопат до властта и да хапнат хубавичко за сметка на българските данъкоплатци. Не мисля, че ще се получи, ама кой знае...;)
98
8
 
11
 
! Отговори
Референдум BULLSHIT преди 6 години
Това с референдумите е най - голямата глупост която може да се измисли... То на някой утре може да му хрумне да направи референдум - дали в магазините да се продава от тънката тоалетна хартия или от дебелата.... И коя бърши по - добре ,..зад,ника,....
97
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да свали от власт ГЕРБ не само сега, а и в близките десетилетия.Просто те са корумпирали и превзели Държавата отвътре.Тя е тяхна - на мафиотските им фирми, а не на българите.Парите, които Европа дава, не стигат до българите, а попълват сметките на герберстките крадци и престъпници.
96
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой ще плаща всеки референдум? Швейцарците имат много пари! Не ни заблуждавайте само!
95
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 95Искаш да кажеш, че по времето на СССР сте били образовани ли ?:) хахахаха Че точно вие управлявате всипки сегменти в България. Набор 89 90 още не са толкова големи. Точно вашите поколения бездарници и агрономи сътвориха моделите на държавата. Сега пишете все едно всипки ядрени физици ств били :) Супер смешно.
94
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повели двама българи да ги бесят.Единият рекъл:- Дай се опитаме да избягаме на различни страни, така поне единия може да успее!Другият отвърнал:- Аз викам да си траем, да не стане по-лошо!
93
7
 
9
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Управление чрез референдум, когато имаш образована нация. Нашата отдавна не е такава. Когато 80% са необразовани и прости(следователно се имат за много знаеше справка Нора плейк.... а мейтката) само здрав ботуш иначе сме на сегашното дереже
92
7
 
23
 
! Отговори
niki преди 6 години
най-големият успех на герб беше именно че ни превърна в пра сета, които си харесват *** и нямат други амбиции, освен да грухтят в калта. Инцидентно някое се събуди и алармира останалите, че наближава коледа, но те групово го стъпкват, понеже им разваля рахата. Българи.
91
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да свали от власт ГЕРБ не само сега, а и в близките десетилетия.Просто те са корумпирали и превзели Държавата отвътре.Тя е тяхна - на мафиотските им фирми, а не на българите.Парите, които Европа дава, не стигат до българите, а попълват сметките на герберстките крадци и престъпниц
90
3
 
15
 
! Отговори
Баамама преди 6 години
Сещам се тук, колко много се каниха:На 16 ще изметем сганта! Няма повече да ги търпим! Да изчистим България за един ден и пр. Видими са резултатите. Проблема е, че това безразличие и овчеумие българите не е от вчера и затова може да свидетелстват записките по българските въстания на Захари Стоянов, които са прекрасен исторически извор за живота и бита на българите под турското иго. Там на всеки завой се срещат предателства, укор и хладен прием от страна на българите, въпреки че е за тяхно добр
89
10
 
9
 
! Отговори
niki преди 6 години
Абе какво стана с ония велосипедистите от съветския съюз, как им викаха, че все ги забравям?Нали щяха преврат да правят? Аз ли съм изтървал нещо, успешен ли беше?
88
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез ми надуха главата цял ден в офиса ама така не сме се смяли отдавна...
87
5
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Абе нека падне и го напрайми на ти.к.веник пък ора за власт че намерихме....
86
10
 
15
 
! Отговори
Хей ДЕМОКРАТ преди 6 години
10 години ГЕРБ 10 години диктатура колко залупен или психо трябва да си за да подкрепяш диктатор като Борисов и да се пишеш демократ при това в най бедната и корумпирана държава!?ужас
85
6
 
16
 
! Отговори
До тоя с данъците преди 6 години
Дето се чуди, колко данъци са внесли емигрантите. Данъици не са внесли. НО, от друга страна със сигурност са наляли много повече пари в България, от тея, дето се осигуряват на 420лв. Я ми кажи един такъв, колко данъци е внесъл? А я ми кажи колко данъци внясат, тея, дето си търсят правата, само щото били дискриминирани по етнос? М?