Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

Утре е обявен ден на отворените врати в институцията
Обновена: 15 сеп 2018 14:42 | 15 сеп 2018 12:34,
357
Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?
Снимка: Булфото, архив

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции.

Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

"Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО.

На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина.

Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook.

Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До троловете на Нинова и другите кърлежи и агнешки главички, пишете си каквото искате, оставате си ъгъли и язви на обществото.
254
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може Държавните служители в малка България да вземат 11 милиарда на година заплати ! И не ме питайте откъде знам защото го дадоха по новините или и те лъжат.
253
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До троловете на герб- зная че не си вярвате като пишете хвалебствията си за сегашното статукво. Но си заработвате тежък съдбовен грях за жълти стотинки. А промяната идва неудържимо въпрос на време е.
252
11
 
8
 
! Отговори
Янко преди 5 години
А тия фалшиви стъкмистики сега ли си ги измисляте или ви лъже някой? Някакви милиарди трилиони се били крали, пълна тъпащина. И ако е така, каква е гаранцията че новите граждани няма да крадат? Те са дори още по-гладни. Сега поне се случват нещата строи се, действа се. При тях пак ще спре всичко!!!
251
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Управляващите трябва да осигорят сигурност на гражданите не да е джунгла в която по силния печели както се получи с мен и 6 ромееи които ме рекетираха а полицията написа преписка до прокурора а тои каза, че няма престъпление защото сам съм им ги дал! Е Аз вече търся съмишленици за организиране на подобна банда за изнудване и рекет след като имам писмо от прокурора, че това не е престъпление а е доста доходна работа без да се плащат данъци и осигоровки.
250
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имало куп факти против ГЕРБ - всъщност измислени фалшиви новини, без нито едно доказателство. Вече е наистина смотано да се лъже, има лековерни наивници, но не всички! Тия смешните гастарбайтери само ще съсипят България, дано ги вкарат в затвора и да се свършва!
249
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние сме на 6 то място по смъртност а Румъния на 28 място !Там обаче направиха Революция и Убиха диктатора и слугите му от Полицията
248
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето пак се обижда на поразия, явно че австралопитеците се надъхват. Жалки сте, защото аз лично съм независим и не ми пука кой ще е там. Искам да видя, дали има други кадърни хора за там. Бъдете стабилна опозиция, без да се обижда. Дебелите от Англия са нелуцеприятни наистина, не желая да управляват такива калъчи, нито имат опит, нито визия!
247
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Орешарски и Станишев защо ги свалиха като ги давате непрекъснато за сравнение!При Станишев Здравната вноска на Самоосуряващ се беше 3 лв . СЕГА е 20.8 лв.Но вие на държавна служба не плащате осигуровки и не ви интересуват останалите а ние да не ви развалим рахата.
246
4
 
3
 
! Отговори
До Жоро преди 5 години
Ти се сети от кой сайт да гледаш - в уикипедията статиите се пишат от куцо и сакато и всеки си измисля разни неща. Добър опит, пробвай се пак!
245
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 262Има куп факти срещу ГЕРБ и то не в нашите платени а вчужди авторитетни медии достатъчно е да си грамотен и да можеш да четеш и да не се водиш от това, че си на хранилка ГЕРБ. Нацистите освен идеали са имали и високи доходи.
244
4
 
1
 
! Отговори
Нико преди 5 години
Параноя
243
7
 
4
 
! Отговори
Платен трол преди 5 години
По времето на Орешарски нямаше протести, защото системата не ги убиваше - просто нямаше система!
242
3
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Според Уикипедия по коефициент на смъртността в страните по света, подредени по последни данни, брой починали за една година на 1000 души от населението България е на 6 то място преди нея са Украйна и няколко Африкански държави!За какви провокатори говорите! МВР са надзиратели в концлагера България и да знаят за тази им престъпна работа рано или късно ще им бъде потърсена отговорност.
241
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някой против управлението може ли да каже нещо без да обижда и псува, без провокации и фалшиви новини. Аз не искам някакви арогантни и недъгави да управляват България, не е нормално. Такива диви селандурски изпълнения принадлежат към някоя необитаема пустош.
240
5
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Тия цял живот повече от 20 години ги убива системата, чак сега ли се сетиха? Смятай какви платени тролчета са това!! ***!!
239
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквун е способен и на по-зловещи сценарии,всичко в името на оцеляването. Все пак се е учил от т.ж
238
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви протести какви провокатори !? Трябват Саботажи само така може да се свали фашистко управление което се прави, че не вижда концлагера в които са превърнали държавата и унищожават народа с скорост каквато и Менгеле би им завидял. Народа мре без адекватна медицинска помощ.Системата ги убива инвалидите и пенсионерите а работещите концлагеристи гладуват с тези ниски заплати.На ПЪРВО МЯСТО сме по смъртност в Света не само в ЕС.
237
4
 
6
 
! Отговори
Wenata преди 5 години
Аз не желая някакви дебелясали бачкатори да управляват държавата много са грозни и ще се пръснат от лой и сланина!
236
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провокаторите ще са хора на ГЕРБ то е ясно.