Хекимян: Дано не гледаме сериала "Кметът беглец"

Има ли изобщо контрол над обекта на "Опълченска"?
23 окт 2024 13:52, Стела Стоянова
37
Хекимян: Дано не гледаме сериала "Кметът беглец"
Снимка БГНЕС

Изразяваме подкрепа и ще присъствам на извънредното съвместно заседание на трите комисии, които ще обсъждат темата за улица "Опълченска".

Темата е изключително важна, защото става въпрос за улицата и за съдбата на хората, които живеят там. Това заяви председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС) Антон Хекимян, предаде БГНЕС.

Хекимян подчерта, че от началото на този проект има протести и хората по никакъв начин не бяха изслушани.

Надявам се да не бъдем свидетели на сериала "Кметът беглец", каза общинският съветник. И отбеляза, че откакто започна протестът на хората, живеещи на улица "Опълченска", управляващи не са ходили там.

"Поискахме Терзиев да ни покаже нарочната заповед за изсичането на дърветата", припомни той и добави, че до момента няма никаква информация.

Още по темата

По думите на Хекимян има не само медийно затъмнение, а и липса на информация към контролния орган – СОС, пред който кметът на Столична община трябва да се отчита.

"Хората искат колите да не минават на един метър от техните входове и прозорци. Тези хора са заложници на строителството и едни истински мъченици. Те са поставени в ситуация, в която им се прави напук и на инат. Над този обект изобщо има ли контрол", попита общинският съветник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: СОСОпълченскаХекимян
Още от Балкани
България предлага общи туристически пакети за Балканите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Хекимян ,за "кмета беглец" незнам,но празника на тиквата наближава,можеш да му отидеш на гости и инструктаж.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Dupehimikijan Toj njmali koi da Pukne zorlata zlobar njma li koi da go bozne Toj groznik ti pobeknes or tam kadeto si doschyl
32
3
 
1
 
! Отговори
мен преди 4 часа
в софия партиата майка 15 години строи и ремонтира широки булеварди паркове и градинки. Сега новия кмет за 1 година презастрои всичко и разби тротоарите и жълтите павета.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ХАХАХАХАХАХАХА ГЛУПОСТИ ОБИДИ ГРОЗНО ОТ ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ ХАХАХАХАХАХА
30
4
 
9
 
! Отговори
хтрстфг преди 5 часа
Меката китка Вазелин Мъкимян рипа като див петел... сигурно има нещо в задния двор постоянно.
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Арменецът,този зъл копой на Борисов,се оказа и злопаметен тип,който още не може да приеме,че СОС се управлява не от Данка даскалицата, а от един интелигентен и умен българин.
28
4
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 часа
този чупи нагломера, досущ като борисов
27
4
 
7
 
! Отговори
Банкя преди 5 часа
Тоя беше закупен от днес за утре! И не млъкна, както му е казано! Той се продаде и беше закупен с държавни (откраднати) пари и изпълнява чинно! Шефа му върна България назад с десетилетия, оня от банкя! А, да, онова на брега на морето е хотел, не подпорна стена и е на мъжлето на Катето захариева. Това е само малка част от откраднатото
26
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Тоя , какъв фактор е БИЛ в медийното пространство , егати примитивизма излъчва ?За да изглежда ''ПО-ОРИГИНАЛЕН'' , ръси бисери , баш като вожда на герб !
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
А ''Беглецът Буда " , как ви се струва , къде ще има по-голяма посещаемост , г-н Хекимян !
24
3
 
14
 
! Отговори
Драг зритетел преди 6 часа
Не. От 15 години гледаме сериала ГЕРБ краде ли краде. И лъже от сутрин до вечер. По всички централни и периферни медии. То не да Хекимян и, то не са добревчета, то не са говорещи глави...
23
3
 
9
 
! Отговори
Въпрос преди 6 часа
Българи, виждали ли сте по-противна мутра от тази на нищожеството ГЕРБимян, пардон - Хекимян?! Ами, софиянци те отсвириха и не те искат за кмет бе, ГЕРБемяне, пародн, Хикимяне! Защо не го разбереш и не престанеш с тази твоя отвратителна злоба?! От злоба се хваща рак бе, ГЕРБимяне, пародн - Хекимяне! Теб сигурно скоро ще тее хване, няма начин! А дано тогава да млъкнеш, пък ако млъкнеш азивнаги, много добре ще стане!
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
ДАНО НЕ ГЛЕДАМЕ СЕРИАЛА "БЕГЛЕЦЪТ ХЕКИМЯН", ЧЕ МЯЗА НА МУДЖАХИДИН И ЩЕ ГО СБЪРКАТ С НЕКОЯ ХАНЪМА...
21
0
 
2
 
! Отговори
Бай... преди 6 часа
Егур, егур, чончон бидас !
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
АБЕ *** ОТКАКТО ГЕРБ ТЕ ИЗДИГНАХА НЕ СИ КАЗАЛ ЕДНО СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ТОВА ИЛИ НЕ ТИ РАБОТИ МОЗЪКА ПО РОЖДЕНИЕ.
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Ще гледаме сериал, ама той ще се казва Престъпникът на века с Методиев Борисов. Крадецът, Трафикантът, Агентът....сериал
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Не съм го виждал от година този, голям грозник е станал!
17
5
 
16
 
! Отговори
ВИЖТЕ ГО преди 6 часа
Вижте как изглежда този "голям журналист"-мисирка-озъбено свирепо куче!Трябва да си много късопаметен,за да забравиш 20-год.безобразия на герберите в София.Затова градът изглежда ужасно.Като чета какви далавери са правени в малки общини(ББ се хвали,че почти цялата страна е от негови кметове)предсатвете си какво е било в София,а и в цялата д-ва.Коко години ни трябват,за да се изрине гербеското наследство?Да си ходи в Ст.Загора!!!
16
5
 
17
 
! Отговори
&~~ преди 7 часа
Аз предлагам Хекима да вземе отрязаните дървета и да ги засади в задния двор на Тиквата. Той и без това е доста голям. Ей, няма ли кой да изрине тази крадлива герб...стка сг.н!!!!
15
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Хекимян прекалява, както и в БТВ навремето