Ниагарският водопад отново с цветовете на знамето ни

Инициативата е на Генералното ни консулство в Торонто
24
Ниагарският водопад отново с цветовете на знамето ни
Снимка: Consulate General of the Republic of Bulgaria - Toronto във Facebook

Ниагарският водопад отново грейна с цветовете на българското знаме по повод Деня на Съединението, като инициативата е на Генералното консулство на България в Торонто.

„Идеите, които ни завещаха дейците на Съединението в продължение на заветите на Апостола на свободата Васил Левски, са наши ценности и днес, когато градим демократична европейска България. Уроците по родолюбие от решителните дни на 1885 г. ни задължават да помним, че „Съединението прави силата”. Честит празник!”, написаха от консулството.

Според генералния консул на страната ни в Торонто Велислава Попова целта на инициативата е да показваме българските традиции по всякакъв начин.

„За нас е истинско удоволствие и на официалните празници да покажем къде е България. Искам да благодаря на всички българи, които застават зад тези организирани от нас събития. Без тяхната помощ не бихме могли да правим това“, разказа тя пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ниагара
Още от Общество
Костадинов: Съединението е резултат от вярата на предците ни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Браво на Генералното консулство.Красиво се е получило.Осветени са и канадската,и американската част.По света ще научат за Съединението.
18
1
 
0
 
! Отговори
Сергей Бесскурин преди 1 седмица
Лично Владимир Владимирович Путин ми се обади, че днес щяли да осветят и Кремъл с цветовоте на болгарский трибагреник
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мерси,айде няма нужда от луци прожектория.
16
1
 
2
 
! Отговори
Сту преди 1 седмица
Този дето обяснява, че му били окрали златото е с iq на пластмасова чаша.Два пъти държавата се е опитвала да вади сама ресурси там и двата пъти предприятията фалираха, защото нямат технологии и не могат да го правят. Това са факти. Отделно доста учени вече са обяснявали защо се налага концесия. Ама *** си знае неговата, защото е невеж. Ти ако беше читав, можеше да си се оправил в тоя живот и да имаш капитал. Никой ме те е спрял да учиш, да ръководиш фирми или да правиш бизнес. Но ти не можеш.
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А могат и да направят нещо реално и смислено за българия, например да си вземат Киро и Минда обратно.
14
3
 
1
 
! Отговори
Троян преди 1 седмица
Сега Райското пръскало да го осветим със кленов лист. За истинсите американци, там е свещенно място, а не арена за пародии.
13
1
 
9
 
! Отговори
По-реалист преди 1 седмица
"но истината е, че канадците откраднаха златото" - Ако един познат ми даде днес торба с ябълки, а после почне да разказва, че истината било, че съм откраднал ябълките, това честно ли е? И реално ли е?
12
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Браво, това се казва уважение! А на крепостния мужик с болшевишки юмрук да му бръкнеш надълбоко, няма да признае ,че са взели нещо от нас! Иначе как ще се.почувстват ,че са велики"? На едно Ботоксово Жуже още му идва азбуката от ..."македонските земи "!
11
13
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
До 2-та коментара над моя: повтаряйте си опорките, може и някой да ви повярва, но истината е, че канадците откраднаха златото - това е истината и вие я знаете много добре! Естествено благодарение на слуги като вас.
10
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Дънgu Пpeшъc" нямa лu ga oтnycнe u мaлko oт злaтoтo, тa ga gokapaт u repбa?
9
6
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 1 седмица
Засега тонове.злато изнесе Русия, за Освобождението ! Което си е и заклужено! Но защо е трябвало Русия да е против Съединението, не е ясно ! И оттогава все си е против България, освен когато Сталин я окупира! Върхът на руската дипломация е създадената от Коминтерна Македония, в която и днес насажда омраза към ..."всичко българско и родно"
8
4
 
12
 
! Отговори
До Реалист преди 1 седмица
Кой викаш откраднал тонове злато от България?"Ний Александър I с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата конвенция за изплащане от България на Русия разноските по ОКУПАЦИЯТА на Княжеството от Руските Импер Войски, съгласно определението на Берлинский договор (32.5 т. злато)." - Указ 1144, публикуван в "Държавен вестник" - януари 1884 г.
7
18
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Стотици тонове злато откраднаха от колонията си, едно знаме ще покажат, за да покажат на робите си, че не са ги забравили!
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На днешния ден копейките много озлобени - всичко им е криво - отбелязване на празника от други държави - лошо, хората пътували из Европа - лошо, България отбелязва Съединението - лошо. Само русия им е в *** глави.
5
2
 
12
 
! Отговори
До Ццццц преди 1 седмица
Е като е населена с такива като теб каква да е бе тролей
4
10
 
6
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 седмица
И докато Ниагарския водопад е с цветоветен на българското знаме българите заминават да празнуват в Гърция! Бъл-га-ри! Ю-на-ци!
3
22
 
10
 
! Отговори
Ццццц преди 1 седмица
Наи пропадналата държава с наи мръсните политици ,наи бедния народ,наи богатите мафиоти ,наи отровната храна (50 годишно месо) и укро отровна храна.Наи американскияКенеф .
2
21
 
5
 
! Отговори
Г. Лoзaнoв преди 1 седмица
Гa нe e c цвeтoвeтe нa gъraтa, нe мu ro xвaлu!
1
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гa нe e c цвeтoвeтe нa gъraтa, нe мu ro xвaлu!