Нови драми за БДЖ: Пламна локомотив в Бургас

Бързият влак до София е пътувал със 130 мин. закъснение
5 сеп 2024 18:37, Нели Христова
34
Нови драми за БДЖ: Пламна локомотив в Бургас
Снимка: БГНЕС

Два противопожарни автомобила с шестима огнеборци са били изпратени до железопътната гара в Бургас около 14:15 ч. днес след получен сигнал за горящ локомотив. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Пристигналите на място пожарникари са започнали обливане на локомотива, от който е излизал гъст дим. Не е имало горене, посочиха от полицията. Няма данни за пострадали хора.  


Композицията е разкачена от теглещата машина, като е изпратен друг локомотив от Карнобат. От МВР уточниха, че влакът е пристигнал в Бургас от София.

В сайта си от БДЖ съобщиха, че бързият влак от Бургас за столицата, който е трябвало да потегли в 14:30 ч., е отпътувал със 130 минути закъснение. Около 15:00 ч. от железниците съобщиха, че бързият влак Бургас - София престоява на Гара Бургас поради изчакване на локомотив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: БургасБДЖпожар
Още от ЕС
Не е сигурно, че жилищата ще поскъпват след влизането в еврозоната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЕ ДОТИРАЙ, А ЗАКРИВААААААЙ!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ангелина 27 От много дотиране от държавата, прикриване на инцидентите и некадърността в БДЖ, стана най- безотговорния и ненадежден транспорт в Бг, заплашващ сигурността и здравето на хората. В БДЖ никога никой не носи отговорност. Това е недопустимо.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 9 Никой нищо не пали нарочно. Не са ви в изправност нито локомотивите, нито вагоните, нито нищо. През зимата- студ, през лятото- жега, всичко старо, вмиpиcaнo, зaхaбeно, закъсненията от ден на ден стават все по- продължителни. Кой го държи това БДЖ, защо не го закриват и да навлиза частен превозвач?! Докога ще търпим?
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 19 А ти искаш да се крият инцидентите в БДЖ, причинени от некадърност, както се криеше истината при социализма. А хората да страдат, когато пътуват с влак. Сами се провалихте от БДЖ. Никой друг не ви е виновен.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ангелина 27 На вас все другите са ви виновни. Постоянно прехвърляте вината на някой друг, а не виждате какво става вътре в БДЖ, причинено от самата управа и хората на терен. Адвокатите ви замазват всеки гаф, отричат нередните неща и се правят, че нищо няма. Плащате на адвокати да отхвърлят фактите, вместо да се заемете с проблемите. Над 200 инцидента за година имате. Това не го пишат тук.
27
3
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
БДЖ умишлено в продължение на 30 г. се води към пълен фалит и разграбване на държавна собственост от тези ,които са истинските собственици на автобусния транспорт ,а те са 2 - 3 човека в България и не искат да има по- евтин и комфортен транспорт ,чрез БДЖ .Същите отдавна "приватизираха " по доходоносния за тях бизнес на БДЖ- Товарни превози .БДЖ пътнически превози ,следва да се дотира от държавата БДЖ беше и най- сигурния транспорт.Дали ,само "техническите проблеми" са причина за инцидентите?!
26
0
 
2
 
! Отговори
Гвоздейкоолу : преди 1 седмица
През пирончето ми е,баце!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само БДЖ не беше фалирано през годините на криминалния преход, докато ДП не се сети, че и него може да сложи в джоба си!!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като са толкова стари, защо цените са като за влак-стрела, А???????
23
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Някой "умник",може би бившия министър Гвоздейков купи вагони втора употреба,които са толкова стари,че не могат да се теглят от съвременните локомотиви "Сименс".Затова се ползват древните "Шкода",които логично се палят.Добре,че му набиха шута.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тея Шкоди са като нищо вече на 45+ години и много милиони километри. Колко да търкалят още?!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 16 тоя Пиронков взе милиони комисиони от уж новите стари вагони ,голем мушеник а и технически преглед на колите също изигра далавера нафтовите коли минават преглед а бензиновите не ,или ако имаш стар катализатор е нужно да го сменил с нов ,с тия които нямат пак с нов гад ,мушеник
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В БДЖ драмите не свършват ,запалиха сега лукомотива утре и вагоните ,нарочно го правят БДЖ ,искат да го продадат мушетата
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
През ден тенденциозно пишат статии за запалени локомотиви и закъснели влакове то и досега си беше тека, но не се споменаваше. Явно искат да го продадат ....на някой за жълти стотинки разбира се
18
0
 
9
 
! Отговори
пак този преди 1 седмица
Напишете просто стар влак! Бързия влак, и БДЖ не се връзва просто!
17
2
 
7
 
! Отговори
Затваряй преди 1 седмица
Затваряй Боже Докарай ме Жив. Дайте го на някоя не българска фирма за 10 години да видим какво ще стане.
16
0
 
8
 
! Отговори
Изтърсачето на Герб преди 1 седмица
Когато уволниха Гвоздиков, аз ви писах, че тази новата нищо няма да промени, защото и тя е част от БДЖ мафията, щом е работила повече от 20 години! Не съм пророк, но познах!
15
2
 
4
 
! Отговори
Мафията в действие!4 преди 1 седмица
1000 пъти избори все тая!
14
8
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
Демократите горят комунистическите Локомотиви. Браво!
13
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пеевски плаща на мародери да палят вагони, защото е хвърлил око на БДЖ. Изкорми КТБ, Булгартабак и ДПС, сега наред е БДЖ. Докато не го застигне куршума няма да спре да съсипва бизнеси това прасе.