Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота

След 6-часовият побой извергът взел 200 лв от портфейла ѝ и си тръгнал
4 юни 2024 12:16, Инна Ангелова
142
Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота
Снимка: Tom und Nicki Löschner от Pixabay

Жената, която беше зверски пребита от мъжа си, признава, че през цялото време се е молела някой да я потърси, за да може да се спаси от насилника си. Мъжът, който я подложи на брутален побой, продължил шест часа, накрая целунал ръцете ѝ и казал, че и подарява живота,

Още по темата
“Часове наред беше… Зверско и нечовешко отношение. Не си спомням всичко. Припадала съм. Знам, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода. Риташе ме много силно и ме удряше с юмруци“, казва през сълзи жертвата пред bTV.
 
Жената знае, че не е единствената жертва на домашно насилие - психическо или физиеско, и съветва жените да не чакат, а веднага да потърсят помощ. "Не бива да прощават на насилниците – случи ли се веднъж, ще се случи отново", казва още тя.

След жестокия побой на жената е направена спешна животоспасяваща операция. В момента тя е в болница и бавно се възстановява. Тя допълни, че след побоя, мъжът е взел от потрфейла ѝ двеста лева, след което си тръгнал.

В същото време продължава разследването на фрапиращия случай на домашно насилие. Извършителят вече е с постоянна мярка „задържане под стража“. Той е криминално проявен и след нападението е опитал да се укрие. Насилникът преди е “осъждан за управление на моторно превозно средство, без да притежава необходимата правоспособност. Осъждан е и за опит за палеж. Има също така висящо наказателно производство за грабеж“, казва зам.-районен прокурор на Враца Емилиян Костов.

Зам.-прокурорът допълва, че насилникът отрича съпричастност към деянието, но към него има достатъчно събрани доказателство.

Той е категоричен, че прокуратурата ще бъде безкомпромисна и ще пледира за максималните наказания. И посъветва всички жени, които са обект на такава насилие, веднага да се обръщат към органите на реда, за да не се стига до трагични инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: побойжертванасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко с акъл да бяга от България. Не слушайте глупостите за запада, много си е добре. Оставете неандерталците да се самоизядат от злоба и тъпотия, с България заслужено е свършено, племето се оказа ялово
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жените искат мъжът хем да е такъв като тоя, хем САМО с тях да не е такъв. Е, това много рядко се получава, обикновено едното върви с другото.
53
5
 
3
 
! Отговори
Public enemies преди 3 месеца
На ден в Украйна има хиляди убити, тук ни занимават със с елтаци, които вместо да се ч.укат се бият.
52
9
 
9
 
! Отговори
До 58 преди 3 месеца
Нормалните мъже не са атрактивни за съвременните жени. Те най много харесват престъпници и мутри. Когато срещнат нормален мъж които прояви интерес към тях те го отрязват защото го мислят за *** понеже няма вид на мутра и бияч. За тях е важно да има мускули, татуси, скъпа немска кола, и гледа лошо.
51
2
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Събрали се 3 жени-немкиня,французойка и българка.Първата казва-аз като се омъжих казах на мъжа си че няма да пера и да готвя-цял ден не го видях,вечерта се върна с перални кухненски роботи.Французойката каза-аз на моя му казах същото и че няма да гледам деца!Ден не го видях,два дена минаха дойде си докара всички уреди и бавачка за децата!Българката казва-и аз така казах на моя Гришо-ден не го видях,два не го видях на третия ден почна леко полека да ми се отваря лявото око!
50
3
 
1
 
! Отговори
да питам преди 3 месеца
кво правиш при престъпник момеееее , нема нормални мъже ли ?!
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каквото и да е(ако има повод), този човек е отключил много силно психическо разстройство. Не мога да разбера някои мъже - като не е тая, ше е оная. Това са психарии. Нещо ставаме, като арабска джамахирия.
48
1
 
3
 
! Отговори
ъъъъъъъъ преди 3 месеца
интересно къде са ония от - нито една повече - , кво стана , в чужбина ли заминаха или вече не им е интересно да подскачат пред камерите ?!
47
3
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 3 месеца
Това една страна е добре за нас мъжете защото така лесно се ориентираме които жени не стават за нищо и не си губим времето с тях. Тези сами си го изписват на челото че са ***. Видиш ли жена с тунинг, татуирана, силикони, устни , нокти, прически, много грим и др. Знаеш че не нищо не става нея!
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това, разбира се, е ужасно, но...изборът на партньор не е ли ИЗБОР?
45
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жените в днешно време не искат нормален мъже. Те искат мутра, борец, наркоман, алкохолик и бияч. Това е истината.
44
7
 
9
 
! Отговори
То е от акъл! преди 3 месеца
Всички я видяха как е нашарена с татуировки. Какъв интелект да очакваш от подобно същество? Събрала се е със себеподобен и се е случило най-естественото и очаквано събитие. Форумните оплаквачки са от същият дол, дренки. Тези които се нашарихте с татуировки, следите ли тревожните новини по световните медицински сайтове, за главоломно увеличаващите се случаи на лимфом, при татуираните? Ами четете!
43
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Въпросът беше защо и мъжете избират змии, не преиначавайте. А щом оправдавате насилието, то и вас ще ви застигне, току виж някой не харесал как го гледате. Друг е начинът, разберете.
42
4
 
10
 
! Отговори
Един дол дренки са. преди 3 месеца
Няколко пъти ми се случва, излизам с млада жена която харесвам, докато на нея не и скимне че по добре било да сме само приятели. Естествено това за мен е задънена улица и прекратявам отношения. След време същите тия се проебават изведнъж със всеки срещнат и ги минават най големите ***. Едната с която излизах после забременя 2 пъти от наркомани и още няма мъж. Друга наскоро я видях и тя родила от някакъв батка който я зарязал. Накрая се хващат с някой алкохолик и бияч и оревават света.
41
1
 
2
 
! Отговори
До една преди 3 месеца
Много глупаvо и необосновано предположение изкара. То си пише - за насилниците линч и затвор. Мисли малко и чети преди да пишеш. Или и ти си от тия, която е имала връзка с "лошо" момче, ама не иска да си признае
40
0
 
4
 
! Отговори
една преди 3 месеца
До до една - а то и затова българките се скъсаха да се женят за вас, а не бягат като дявол от тамян от подобни?!
39
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 3 месеца
Само че аз съм по-млада и от посочената от вас възраст. очевидно сте от тези, за които де що женско щъка някъде, е виновно. То и майките ви имат огромна вина за подобно мислене.
38
8
 
1
 
! Отговори
До една преди 3 месеца
Ами като са змии значи си заслужават б.я. И не, няма скромни, просто на такива се правите докато ви вземем и родите. После си показвате изродщината и ядете пердах.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Сър УилямсА може и двамата да не се "държат като луди", а просто да се разделят. Това ще реши проблема и на двамата, без насилие.
36
1
 
3
 
! Отговори
една преди 3 месеца
ТЦТЦ предлага всъщност веднага битите в затвора, понеже те били повече виновни А БИЯЧИТЕ МОЖЕ БИ ДА ГИ НАГРАДИМ , А? Не предполагах, че е възможна подобна пррррросотия!