Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота

След 6-часовият побой извергът взел 200 лв от портфейла ѝ и си тръгнал
4 юни 2024 12:16, Инна Ангелова
142
Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота
Снимка: Tom und Nicki Löschner от Pixabay

Жената, която беше зверски пребита от мъжа си, признава, че през цялото време се е молела някой да я потърси, за да може да се спаси от насилника си. Мъжът, който я подложи на брутален побой, продължил шест часа, накрая целунал ръцете ѝ и казал, че и подарява живота,

Още по темата
“Часове наред беше… Зверско и нечовешко отношение. Не си спомням всичко. Припадала съм. Знам, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода. Риташе ме много силно и ме удряше с юмруци“, казва през сълзи жертвата пред bTV.
 
Жената знае, че не е единствената жертва на домашно насилие - психическо или физиеско, и съветва жените да не чакат, а веднага да потърсят помощ. "Не бива да прощават на насилниците – случи ли се веднъж, ще се случи отново", казва още тя.

След жестокия побой на жената е направена спешна животоспасяваща операция. В момента тя е в болница и бавно се възстановява. Тя допълни, че след побоя, мъжът е взел от потрфейла ѝ двеста лева, след което си тръгнал.

В същото време продължава разследването на фрапиращия случай на домашно насилие. Извършителят вече е с постоянна мярка „задържане под стража“. Той е криминално проявен и след нападението е опитал да се укрие. Насилникът преди е “осъждан за управление на моторно превозно средство, без да притежава необходимата правоспособност. Осъждан е и за опит за палеж. Има също така висящо наказателно производство за грабеж“, казва зам.-районен прокурор на Враца Емилиян Костов.

Зам.-прокурорът допълва, че насилникът отрича съпричастност към деянието, но към него има достатъчно събрани доказателство.

Той е категоричен, че прокуратурата ще бъде безкомпромисна и ще пледира за максималните наказания. И посъветва всички жени, които са обект на такава насилие, веднага да се обръщат към органите на реда, за да не се стига до трагични инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: побойжертванасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
1
 
! Отговори
До анонимна 39 преди 3 месеца
Е не вкупом, а 70-80% от вас, особено на по-млада възраст 20-25 години. След това вече ви идва акъла, ама си имате дете от ония.
34
1
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 3 месеца
ТЦ, съвсем не си падаме вкупом по лоши момчета, вие всички ли си падате по силиконови.......? Стига с кишетата! Има си насилници и всякакви варианти на поведение и от двете страни!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ИВАНПитай някоя жертва на насилие, колко е "лесно" да се отърве от такъв тираничен тип и не я преследва. На една такава, дори полицията не е успяла помогне преди време, полицаите са му казали, да стои на разстояние от нея, а той след време я е убил пред свидетели и семейството й, този случай е от преди няколко години, може да го намериш. Има и други подобни истории в Тубата.
32
1
 
11
 
! Отговори
една преди 3 месеца
Въпрос към всички мъже - защо избирате змии, и защо стоите при тях? Заслужили сте си го, има много скромни, обикновени, неатрактивни, работливи.....А, прикриват се, нали?
31
0
 
7
 
! Отговори
Такива престъпници преди 3 месеца
Им се прочитат правата и се освобождава към отвъдното.
30
5
 
4
 
! Отговори
тцтц преди 3 месеца
Тези мъже са за линч и затвор. Но да не забравяме и че жените сами са си виновни. Жените са *** и се вързват на приказки. Може да е грозен или злобен, но умее ли да им говори - жените му падат. Падат си по "лоши" момчета, а после реват. То за това има толкова самотни майки или друг, вече свестен, им отглежда децата. Мислете докато е време и сте млади. А не след това. Голяма част от вината е във вас, че сте се събрали с този мъж, въпреки че от далеч му личи какъв е.
29
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Иване, лъжеш се - моите познати по насилници не си падат, а и нерядко последните умело се прикриват. Направи си справка колко са пребитите след като са напуснали насилника. Това, че си мъж, не ти дава право да упрекваш само жените. Има и жени насилници.
28
4
 
11
 
! Отговори
Директно във преди 3 месеца
Белене за лечение с АК-47.
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По просто и елементарно нещо от българина няма. Животните са по хора от редовия българин.
26
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Сър Уилямс Симпатизант на тия дето си прикриват "традиционните ценности" по схемата на руските фашисти - правят се на жертва, за да си оправдаят престъпленията?
25
12
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 3 месеца
ТАКИВА ЖЕНИ КАТО ТАЯ ЗНАЯТ, ЧЕ СЕ ХВАЩАТ С ПСИ-ХОПАТ И НАСИЛНИК, НО ТЕ ТАКА ИСКАТ! ИСКАТ ДА ИМА ЕМОЦИИ, НА ТЯХ НЕ ИМ СТИГА НЯКОЙ "СКУЧЕН", ТЕ ИСКАТ ДА ИМА ТРЪПКА И ЕМОЦИЯ! ТАКИВА НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАМ! ИМА ТОЛКОВА СВЕСТНИ МОМЧЕТА, КОИТО СА САМИ!
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еми намерила си истински мъж пък сега вече реве. Не се знае колко неистински мъже са я харесвали и са щели да я носят на ръце, но те са скучни и не могат да я водят "да идат някъде".
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Въпрос към форума : кой е избрал ***, измежду всички други мъже?
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аааах, представителя на соцрежима отпреди 89та "подарявал" .... Образцов гражданин с традиоционни ценности....
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Наркотиците сътворяват чудеса.Съпругът(до колко и е бил съпруг е с порно)побойник взел парите от портмонето и им казал,че и подарява живота.А ако не е имало пари в портмонето сигурно не би я оставил жива.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До бате бате Неофашисти пребиха рома Асен Кисимов и почина.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 13 С ромски манталитет.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 16 Пък оная дет умори мъжа си с майка й я пуснаха да си гледа децата.
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сестро, това което се е случило е ужасно и трагично! Дано получи адекватно наказание за делата си! Но защо, за Бога, си се свързала и си поддържала някакви отношения с подобен престъпен тип!? Той си е бил такъв от самото начало...
16
7
 
14
 
! Отговори
ANON преди 3 месеца
нали си падате по лоши момчета...