Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота

След 6-часовият побой извергът взел 200 лв от портфейла ѝ и си тръгнал
4 юни 2024 12:16, Инна Ангелова
142
Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота
Снимка: Tom und Nicki Löschner от Pixabay

Жената, която беше зверски пребита от мъжа си, признава, че през цялото време се е молела някой да я потърси, за да може да се спаси от насилника си. Мъжът, който я подложи на брутален побой, продължил шест часа, накрая целунал ръцете ѝ и казал, че и подарява живота,

Още по темата
“Часове наред беше… Зверско и нечовешко отношение. Не си спомням всичко. Припадала съм. Знам, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода. Риташе ме много силно и ме удряше с юмруци“, казва през сълзи жертвата пред bTV.
 
Жената знае, че не е единствената жертва на домашно насилие - психическо или физиеско, и съветва жените да не чакат, а веднага да потърсят помощ. "Не бива да прощават на насилниците – случи ли се веднъж, ще се случи отново", казва още тя.

След жестокия побой на жената е направена спешна животоспасяваща операция. В момента тя е в болница и бавно се възстановява. Тя допълни, че след побоя, мъжът е взел от потрфейла ѝ двеста лева, след което си тръгнал.

В същото време продължава разследването на фрапиращия случай на домашно насилие. Извършителят вече е с постоянна мярка „задържане под стража“. Той е криминално проявен и след нападението е опитал да се укрие. Насилникът преди е “осъждан за управление на моторно превозно средство, без да притежава необходимата правоспособност. Осъждан е и за опит за палеж. Има също така висящо наказателно производство за грабеж“, казва зам.-районен прокурор на Враца Емилиян Костов.

Зам.-прокурорът допълва, че насилникът отрича съпричастност към деянието, но към него има достатъчно събрани доказателство.

Той е категоричен, че прокуратурата ще бъде безкомпромисна и ще пледира за максималните наказания. И посъветва всички жени, които са обект на такава насилие, веднага да се обръщат към органите на реда, за да не се стига до трагични инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: побойжертванасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
харесвате лоши момчета и престъпници после защо ме наряза и бие избирате си най-грозните и *** комплексари така че вината си е ваша познавам толкова свестни мъже дето ги подминавате и и м се подигравате Няма учител по география да е посегнал на жена моля не ни занимвайте с измета на обществото *** жени и комплесирани същества
74
10
 
12
 
! Отговори
Глория преди 3 месеца
Как може да защитавате един престъпник? И да обвинявате нас жените, извинявайте ама никога не знаеш какъв човек е срещу теб. Знаете ли какви страшни лицемери сте мъжете и как лъжете за да ви пуснем и после ни захвърляте или почвате да искате да контролирате!!! Не ни давате да се виждаме с приятелки, да излизаме, да зизкарваме повече пари от вас. Защото сте комплексирани повечето че една жена може да е повече от вас! И затова си го изкарвате като биете. Няма мъже в днешно време....
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Враца.
72
2
 
8
 
! Отговори
aaa преди 3 месеца
И какво е максималното наказание което ще му дадат? 3 години условно? Или може би 2 години затвор, но ще излезе след 1 за добро поведение. Няма как такова наказание да го уплаши.
71
2
 
3
 
! Отговори
До 71 преди 3 месеца
Прекалено са чести такива случаи за да ти е вярна теорията.
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като чета коментарите една голяма част от хората си заслужват да ги спукат от бой. И на никого да не му мигне окото за тях. Човек, който е обичан и обича, не може да пише такива работи.
69
6
 
10
 
! Отговори
хммм преди 3 месеца
Този е бил от интересните не е скучен като мен, такива като мен им обръщат внимание подобни лелки като минат 45 и имат 2 деца от двама различни играча. Не я съжалявам.
68
9
 
3
 
! Отговори
Дарина преди 3 месеца
Трябвало е накрая да и скочи на главата! Жалко.
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 73, еми не е :) Виждаш каквото искаш да виждаш. Това не означава, че във всяко семейство се изтрепват всеки ден. Ако обкръжението ти е такова.... това е твой балон.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Според мен мъжът и е поискал пари за алкохол или за казино. Тя е отказала и после той си ги е взел от портфейла и въпреки че ги е взел се е ядосал и е почнал да я бие.
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всеки се среща точно, с когото трябва. Няма нищо случайно.
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Във Враца насилието е ежедневие. Там трябва да се разхождат с пистолет ако минавате през махалата
63
3
 
0
 
! Отговори
До 72 преди 3 месеца
Е как да не е валидно като навсякъде виждаме само това?
62
4
 
2
 
! Отговори
Значи, първо, преди 3 месеца
всеки път оставам озадачен от тези жени, могат да зарежат гадже, защото е "лайкнал" коментар на непозната жена, но могат с години да търпят побой и унижение. Що за мазохизъм? Хубавото (ако може нещо положително да се каже) в случая, е че си е направила правилните изводи - да не стои във връзка, с човек, който я тормози. Лошото е, че чак прави изводите постфактум.
61
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 59, поредният, който не е виждал нормална жена. Извинявай, но съдиш за всички от обкръжението си. А това не е общовалидно! Явно *** е имала сбъркана представа и ти я е вменила и на. теб.
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 67, не са ти виновни жените, че си инсел. Не се пеняви толкова по форумите.
59
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом я бият има защо , тя се хване с такъв не е наред
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ся, кво се оказа, на смотан мъж, жените му криви.
57
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всяка пребита жена в живота си е отрязала десетки нормални мъже. Щото те са мухльовци нали. Друго си е си хване някоя татуирана анаболна мутра, алкохолик, наркоман и бияч. Някак престижно и секси изглежда това в болните женски мозъци.
56
4
 
16
 
! Отговори
eeee преди 3 месеца
До колкото виждам всички писачи оправдават насилника. Абе ***, ако беше на това място ***, сестра ти, дъщеря ти, пак ли щяхте така да разсъждавате? Няма значение човек ли е, куче ли е, никой няма право да бие, унижава и убива! Няма да се оправи тази държава с този манталитет докато е жив! Жалко, много жалко!