Тригодишно дете загина след удар от кола

Инцидентът е станал в Бургаско
28 сеп 2024 20:45, Стела Стоянова
9
Тригодишно дете загина след удар от кола
Снимка БГНЕС, архив

3-годишно дете загина, след като беше блъснато от лек автомобил. Инцидентът е станал малко след 18:00 ч. в село Дебелт в Бургаско.

38-годишен бургазлия, при движение по неасфалтиран път в селото блъска момиченце. То е откарано в посока Бургас с автомобила на родителите си. По пътя те се засекли с идващия на сигнала екип на Спешна помощ.

Медицинският екип обаче констатирал смъртта на детето, като откарал тялото му за аутопсия към УМБАЛ Бургас, съобщава БНТ.

Водачът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Взета му е кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. І БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от Страната
Най-горещо днес бе в Добрич и Велико Търново
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
: преди 20 минути
Бати пропадналите *** коментират тук , тригодишно бебенце ...
6
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 54 минути
Коментиращите сте ужасни. Аз също не обичам ***, но това е невръстно дете. Нито е виновно, че се е родило ***, нито че родителите му са амеби. Бог да го прости!
5
2
 
7
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 час
Със сини венци или със синя кръв е било детето?Шегувам се разбира се.Знам отговора.Гнусно сanoливо цигaHee
4
0
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 1 час
Възможно е детето да е искало да премине от другата страна на пътя тичайки. То е много малко щом е 3 години и вероятно е изскочило на пътя. Наскоро имаше друг случай с блъснато малко дете от камион. Детето искало да отиде в къщата от другата страна на пътя след 22 часа. Не знам точно какво се случи тогава, но роднините празнували и детето изведнъж хукнало да бяга през пътя.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Айде сега социалните да проверят как фамилията се грижи за останалите седемнадесет деца в семейството . Пуснати да щъкат като пилци из незаконният им квартал и после друг им е виновен.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
до 1, на селска неасфалтирана улица как може да блъснеш дете, колите заради котки и кучета спират
1
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 2 часа
Защо в други новинарски сайтове пише, че пробата за наркотик е отчела канабис? И детето било на 2. Много противоречиви са ви новините.