Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота

След 6-часовият побой извергът взел 200 лв от портфейла ѝ и си тръгнал
4 юни 2024 12:16, Инна Ангелова
142
Проговори зверски битата жена от Враца: Целуна ме и каза, че ми подарява живота
Снимка: Tom und Nicki Löschner от Pixabay

Жената, която беше зверски пребита от мъжа си, признава, че през цялото време се е молела някой да я потърси, за да може да се спаси от насилника си. Мъжът, който я подложи на брутален побой, продължил шест часа, накрая целунал ръцете ѝ и казал, че и подарява живота,

Още по темата
“Часове наред беше… Зверско и нечовешко отношение. Не си спомням всичко. Припадала съм. Знам, че го молех да отвори прозореца и да ми даде вода. Риташе ме много силно и ме удряше с юмруци“, казва през сълзи жертвата пред bTV.
 
Жената знае, че не е единствената жертва на домашно насилие - психическо или физиеско, и съветва жените да не чакат, а веднага да потърсят помощ. "Не бива да прощават на насилниците – случи ли се веднъж, ще се случи отново", казва още тя.

След жестокия побой на жената е направена спешна животоспасяваща операция. В момента тя е в болница и бавно се възстановява. Тя допълни, че след побоя, мъжът е взел от потрфейла ѝ двеста лева, след което си тръгнал.

В същото време продължава разследването на фрапиращия случай на домашно насилие. Извършителят вече е с постоянна мярка „задържане под стража“. Той е криминално проявен и след нападението е опитал да се укрие. Насилникът преди е “осъждан за управление на моторно превозно средство, без да притежава необходимата правоспособност. Осъждан е и за опит за палеж. Има също така висящо наказателно производство за грабеж“, казва зам.-районен прокурор на Враца Емилиян Костов.

Зам.-прокурорът допълва, че насилникът отрича съпричастност към деянието, но към него има достатъчно събрани доказателство.

Той е категоричен, че прокуратурата ще бъде безкомпромисна и ще пледира за максималните наказания. И посъветва всички жени, които са обект на такава насилие, веднага да се обръщат към органите на реда, за да не се стига до трагични инциденти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: побойжертванасилие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Глория - Хората се променят. А това, че е мил и грижовн, не значи, че трябва му се качваш на главата .... АААА! ТО любов и грижи, ама всичко е с граници!
94
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 98 - Чакай, чакай, чакай ... Когато ние направим нещо - "ааа ууу виййй... варвари, варварщини, откачалници, конекрадци" ... Па после сълзи се леят, филми се правят. Ама га вий направите на 1/3 ... Ем то исторяита така, видиш лиии норамно било за времето ...
93
2
 
11
 
! Отговори
Глория преди 3 месеца
92 ами ти не разбираш какви манипулатори мъже има. Той ти се представя в една светлина и започвате връзка. Всичко е супер, много е мил и грижовен и прави всичко за теб.Ти се чувстваш най-щастливата жена на света.И този същя човек в един момент започва да се променя и да се показва какъв е, но го прави бавно с дребни неща в началото и ти му прощаваш,понеже ти вече си тотално хлътнала и го обичаш.Докато в един момент не си станала тотално зависима от него и психически срината и не смееш да избягаш
92
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
РЕЗУЛТАТ ОТ 12 ГОДИНИ "ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ" ПРИ ГЕРБ
91
3
 
0
 
! Отговори
до 98 преди 3 месеца
Нормално развитие на народите. И са ни клали и сме клали, и са ни ослепявали и сме ослепявали и са ни пребивали и сме пребивали. Какво толкова страно има? Твоя етнос да не е по специален? Ако твърдиш това, говори за тежки образователни дефицити.
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
РЕЦИДИВИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗТРЕПАНИ. ТОВА Е.
89
2
 
1
 
! Отговори
. преди 3 месеца
Коментар 84 на Глория е писан от мъж. Психопатщина.
88
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГОЛЕМИ ГЕРОИ СА ТОВА БЪЛГАРИТЕ, ХРАБРИ, ВЕЛИКОДУШНИ.. ЗАЩО ЛИ ТУРЦИТЕ СА ГИ КЛАЛИ, ГЪРЦИТЕ СА ГИ ОСЛЕПЯВАЛИ, А СЪРБИТЕ СА ГИ ПРЕБИВАЛИ?
87
0
 
0
 
! Отговори
до 95 преди 3 месеца
Нали сме съгласни, че изборът не е един и същ при 80% еди-какви си и при 20% от същите, да кажем. Та, не е много въпрос на избор.
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До баба мара, каквото и да има по ръцете не оправдава извергът и неговите действия. Поредния инсел си... пък и макар маскиран зад псевдоним "баба".
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 81, първо имаш предвид ТЕЗА, не ТЕОРИЯ. Научи каква е разликата между двете. Второ, пак говориш за твоя си балон. Не, не е често срещано. Напротив. Това са изключения. Имай предвид, че масово(80%) от хората са функционално неграмотни. Такива индивиди са на най-ниското ниво на пирамидата на Маслоу. А дали ти ще имаш обкръжение от тези индивиди.... си е твой избор :) Сега дали ти стана малко по-ясно?
84
9
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
по телевизията показаха ръцете на жената бяха целите в татуировки тази женаколко пъти се е омъжвала защо не се занимава с нещо сериозно а само с мъжесъжалявам за историята и но тя и маика и се отнасят несериозно с живота си
83
6
 
2
 
! Отговори
Пипо преди 3 месеца
Къде го намери тоя бе момиче, специално да търся такъв човек пак няма да намеря. Изцяло съм съгласен със 79 хммм.
82
5
 
6
 
! Отговори
До Глория, преди 3 месеца
не мисля, че някой защитава извършителя, по-скоро удивлението е как жените се поставят в такава ситуация? Как е възможно (според логиката от твоя коментар) жените да са хем по-компетентни, по-можещи и въобще "ПО", хем да бъдат толкова глупави, че да се забъркат с такива мъже? Тия жени нямат ли приятели или някой, които да им каже, че техния партньор е очевиден измамник? Възрастни хора сте, дръжте се като такива. Когато нещата не вървят - разделяте се, развеждайте се и т.н. - закони има.
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България се съди преди всякакви експертизи. Нормално! Не случайно сме на дъното на всичко.
80
6
 
7
 
! Отговори
Ицо преди 3 месеца
Ей това е българската жена. Осъждан няколко пъти и с текуща условна.... хмммм това дали не трябва да ти загатне нещо!??! Може би това не е най-добрата партия за теб? Плюс това щом се стигнало до 6 часов кютек, 100 процента и преди това е изяждала по някое шамарче. Тея жени са неспасяеми, но дано поне послужи за пример на останалите. И не не я съжалявам, пълнолетен човек, който прави своите избори в живота.
79
1
 
7
 
! Отговори
До Глория преди 3 месеца
Не поставяй всички мъже под общ знаменател! Мъже има, но ти не ги виждаш!!!
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Такива мъже поне ги вкарват в затвора, макар и да не са убили, докато убийците на Пейо са на свобода, защото са жени.
77
2
 
2
 
! Отговори
До лория преди 3 месеца
Къде видя че някой ги защитава ? Май ви е трудно да четете и разбирате.
76
5
 
6
 
! Отговори
Тиква преди 3 месеца
Забелязах че " супер мъж" татуиран, дебел,кара немска каруца, слуша чалга,може да посяга само на жена, това е, обаче когато му правиш забележка,слуша,а реално той комплексар,герой пред слабите.