Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село

Служители на „Пътна полиция“ опитали да спрат автомобил
30 юни 2024 09:14, Елка Василева
125
Потрошиха патрулка и блъскаха полицаи в разградско село
Снимка: архив, БГНЕС

Патрулка е потрошена от жители на разградското село Ясеновец, а полицейски служители са блъскани и обиждани. Това съобщи говорителят на областната полиция в Разград Илияна Георгиева, цитирана от БТА.

До напрежението се стига, след като служители на „Пътна полиция“ опитват да спрат автомобил в селото. Водачът обаче ускорява, опитва да избяга и да се укрие. Последван е от полицейските служители, които подават светлинен сигнал за спиране. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой водачът излиза от пътя и се блъска последователно в контейнер и електрически стълб, посочи говорителят на полицията.

Установено е, че катастрофиралият автомобил се управлява от непълнолетен и неправоспособен 17-годишен от селото. Докато полицаите работят с него, около тях се събира тълпа от над 100 души, които започват да псуват, блъскат и обиждат служителите и да отправят закани, добави Георгиева.

За съдействие на място е изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее, коментира говорителят и добави, че е започнало и хвърляне на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола „Шкода Рапид“, деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият „Сеат“ е открит, водачът – също, уточни Илияна Гоергиева.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. Установени са лицата, съпричастни към извършените престъпления.

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" продължават да работят в Ясеновец. Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони. По разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР в Разград операцията ще продължи до отпадане на необходимостта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
24
 
! Отговори
Какво следва преди 4 дни
Какво следва сега? Прави се блокада 2 седмици от жандармерията. Покрай виновните се съветват и невинните за да разберат и те за какво иде реч. Респективно посъветваните пикаят кръв няколко седмици и страстите се успокояват докато отново не се забравят съветите. Цикълът се повтаря периодично. Иначе ще бъде много погрешно да се вкара жандармерия и да няма як кьотек.
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами стреляйте да ва *** и ченгетата , тва ако съм аз ще ги запаля после цвлото село много им стана време е да намалеят малко и да изчезнат
58
1
 
22
 
! Отговори
Атмаджа преди 4 дни
Полицията следва да действа по-твърдо срещу нарушители които представляват опасност за нея или обществото.Не може някой да застрашава други хора и да говори за права.
57
0
 
16
 
! Отговори
Samo minavam преди 4 дни
Опората им е Шиши, защото го купи на килограм и се опират на него.
56
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Нисша, примитивна, недоеволюирала, човекоподобна, плодяща се, вредна манга-ска раса, генетично лишена от способността да се очовечава и интегрира, поради което подлежи на премахване като плевелен вид!
55
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 дни
Нормален ден в светлата демокрация ;)
54
0
 
16
 
! Отговори
Василев преди 4 дни
Бият кметове,болни хора,лекари в бърза помощ,шофьори на автобуси,полицаи.Трошат наред.Чувстват са над закона.За тях той не съществува.Защото умственият им багаж е толкова. А и са основни избиратели на всички избори.Всички знаят за кого- първите две партии.
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Държавата допуска това поведение. Много станаха случаите на нападения над полицаи, лекари ....Лостовете са в държавата, но законотворците бездействат. Какво пречи да се впише в закона, че нямаш право да ДОКОСВАШ хора от определени професии. Не да се реве, че няма кадри. Никога няма да отида да работя на такива места, дори да харесвам тази професия.
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен123 преди 4 дни
До Анонимен 61, по скоро на "дпс и герб" ;) Нооо крайно време беше да влязат там полиция. И пак нищо няма да им направят... Това си ало-ало измамниците.
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Избирателите на ПП и ДБ в действие.
50
0
 
13
 
! Отговори
Така преди 4 дни
Са избирателите на дпс и герб от махалите, недосегаеми са
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Всички знаем от какъв етнос са нападателите, дори и без да ги споменавате
48
0
 
21
 
! Отговори
знаят как преди 4 дни
Казах ви, че те ще ни интегрират.
47
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бой по ченгелите, за да видят как живеят хората на село. Щото като се вдигнат българите, същите тия ченгели ходят да пазят индийците. Само бой за вас ушеви
46
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Точно така малко им е било на милиционерите хрантутници на държавата без покритие.
45
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 4 дни
Това са от хутите. Не са виновни те - виновни са тези дто го допускат. Белите сахиб.
44
0
 
31
 
! Отговори
Пиночет преди 4 дни
Мравките стават все повече и тези случаи ще зачестяват. На някои места се говори че ще се превземат цели градове от тези мравки , съветвам всеки да се въоражава!
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Чакаме с нетърпение изявление на държавата,че всичко е наред. Всичко е под контрол. И няма да има нито един ефективно осъден. А полицайте вече ще ги е страх да влизат там да ловят престъпници.
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен А пък бизнеса иска да внасяме още индийци, понеже тия са ни малко. А никакво оплакване шом глсуваме за ЕС НАТО инвеститори нали и ще ни оправат тогава. Кристалина поръча и нов генофон.
41
1
 
26
 
! Отговори
Интегриран преди 4 дни
Това са ония интегрираните от оня от банкя, който даде милиони да интегрира м.ангасарите! Това са престъпници, но ги пазят понеже са им гласоподаватели! Това залужава Ескорта, който носи също така и помощни средства!