Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар

Той дори си удря главата в стълб
12 юни 2024 15:08, Нели Христова
38
Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар
Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион в тежка категория в бокса Тайсън Фюри беше заснет да лази пиян на тротоара пред бар.

На кадрите боксьорът, който е висок 2,06 м и тежи около 130 кг, дори си удря главата в стълб. Барът е прочут с евтиния си алкохол. Боксьорът е бил учтиво изведен от служители на заведението.

Фюри, чието богатство се оценява на около 400 милиона евро, загуби титлата си от украинеца Олександър Усик миналия месец. Двамата имат насрочен реванш за декември тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: боксТайсън Фюри
Още от Свободно време.
Ангел или дявол сте според вашата зодия?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 седмица
Дедо не те знам от кое монтанско село си,но си в голема грешка!Англичаните,ако отидеш да ги видиш на Слънчака какво количество алкохол изпиват ше ти стане лошо:):):)Пият и те като прасета на едно ниво с руснаците само къде руснаците ги нема:):):)
36
0
 
0
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
Те тия англичани от две бири се напиват така. Ако седне на сбор в някое монтанско село и пие наред с мъжете , до час ще е при Свети Петър.
35
1
 
0
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 седмица
кАпейки седайте от Петък пред екраните да гледате малко качествен футбол от ЕП по футбол в Германия!Да видите малко пълни стадиони и усмихнати хора които се забавляват докато вашите кашици ги бомбят из окопите в Украйна и ги трепат по 300/400 на ден:):):):)
34
0
 
0
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 седмица
Вовата Путин се отказа да прави алтернативни Олимпийски игри на тези в Париж с участието на Северна Корея,Сирия,Иран,Куба,Венецуела,Китай,Индия,Еритрея и още няколко Африкански страни,защото интересът за гледаемост е ниакъв:):):)
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 32 Хабиб Нурмагомедов преби не само Конър, но и всички най-добри бойци в неговата категория. Великият Хабиб Нурмагомедов, който остана непобеден докрая на кариерата си. Та той основа свой ММА клуб и го питат журналисти защо клубът му е единствения в света който не рекламира хазартни игри. И той каза: "Милиони семейства са разбити заради хазарта. Това е все едно да рекламирам наркотици. Това е хазарта- наркотик". Най-Големияяя!
32
3
 
2
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 2 седмици
Как ли пък нямат руснаците успешни състезатели в бойните спортове! Нивото на дискусия тук е много ниско. Хабиб Нурмагомедов победи без никакви проблеми считания за най-успешен и най-богат МММ боец - Конър Макгрегър. Сега Хабиб има най-добрата школа в света по МММ. В бокса само да споменем Дмитри Бивол, който технически е много по-добър от всички боксьори в момента, Бетербиев, който печели досега всички свои мачове само с нокаут. Много сте ограничени интелектуално.
31
0
 
1
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 седмици
До Фин: Явно тебе още в пети клас са те оперирали от чуство за хумор. Жалко за тебе, живот без хумор и смях е много празен.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
do 29 Всички знаем кой е Дългия, но Късия кой е?
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И аз ще се напия така, кохато обесят Късия...
28
2
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха- преди 2 седмици
А най-добрият американски боксьор в тежка категория бе нокаутиран преди няколко дена от китайски пенсионер на 41 години.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най малко 4 промила
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тежък алкохолен нокаут
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никола, той се е наквасил на мотика. Не е простооо е пиян. Той Фюри ако е само пиян ще избия цялата охрана. Той е мъртво пиян. Не знае къде се намира. Правиш ли разлика?
24
0
 
3
 
! Отговори
Никола преди 2 седмици
Прави ми впечатление обаче, че е добродушна пиянка. Я виж нашите аматьори-боксьори и мутропитеци, като изпият няколко питиета и се правят на богове, не можеш да ги пипнеш, ще те изядат с поглед и следват тупалките. Кефя му се, пияното състояние на човек говори много за Аза.
23
2
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 седмици
Абе кАпейки няма спорт на света къде руснаците да са номер1 освен в производството на бомби,ракети и разни други фишеци:):):)Ама и там май САЩ по количество не,но по качество ги бие отвсекъде:):):)
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
алкохола не прощава на никого, легална дрога
21
7
 
2
 
! Отговори
До келеша преди 2 седмици
Явно от бокс не разбираш. Най-добрият боксьор като качества в момента е руснак, сам си търси името му в интернет, аз не съм член на безплатна образователна програма. Гледай си пенцията и не се занимавай с неща, от които си нямаш никакво понятие.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Човека има проблеми с алкохола и наркотиците от десетина години, даже е бил на прага на самоубийство. Не виждам защо му се подиграват хора, които най-вероятно са също алкохолици, а всеки консумиращ редовно алкохол е алкохолик, колкото и да не ви се вярва. Явно е по-слаб боксьор от Усик, но това няма никаква връзка с изхода на войната в Украйна. Явно му е време да се откаже от бокса, да си намери сериозен психиатър/психолог и да си подреди живота, пари има предостатъчно, семейство и деца.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всички сме се правили на кирка, голяма работа.
18
0
 
3
 
! Отговори
селянин преди 2 седмици
те англичаните малко кат руснаците пият на екс примерно я пием половинка за 2-3 часа верно пиян съм но не залитам ако я пина тая половинка за 20 мин сигур и я ке маам главата от зидо