Борисов: Няма по-подготмен от мен за премиер

Няколко са решенията за министър-председател
23 окт 2024 20:56, Нели Христова
159
Борисов: Няма по-подготмен от мен за премиер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в ефира на Дарик радио, че е готов отново да е премиер, при добър резултат на коалицията на изборите на 27 октомври.

"Представям си, че ГЕРБ ще даде максимума от себе си. Който спечели състезанието, има бонуса да предлага премиер и министри и да търси мнозинство. Предлагам успех на всички партии, да станат първи, защото тогава има смисъл от демокрацията", обяви лидерът ГЕРБ.

По думите му няколко са решенията за министър-председател.

"Ако сме първи и имаме добър резултат, това ще съм аз. Защото няма по-подготвен от мен. Ако резултатът не е толкова добър, трябват коалиционни формули. Аз се дърпам назад и предлагаме други формули. Предложих проф. Габровски, Мария Габриел и Денков намериха вариант, после предложихме Росен Желязков", отговори Борисов на въпрос кои са вариантите на ГЕРБ за премиер.

"За четири години, това е състезанието и който го спечели, той ще има право да предложи премиер и министри", категоричен беше лидерът на ГЕРБ. Ако резултатът на партията е добър, премиер ще бъде самият той. "Ако резултатът не е толкова добър, аз съм се доказал, дърпам се назад. Премиерът ни трябва да е отговорен и партията да стои зад него като монолит", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че конкретно към неговата партия не е постъпвало предложение от ПП-ДБ министърът-председателят да е равноотдалечен, което навява съмнения, че идеята може да е за друго мнозинство.

"Нека младите хора, които могат да боравят с интернет, да се върнат 18 години назад и да видят какво е било преди ГЕРБ, а след това да гласуват за нас", призова бившият премиер онези, които на тези избори ще имат право да дадат вота си за пръв път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Избори 2024
Петков: Не вярвам в честността на изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
А бе, преди 55 минути
...душички продажни, все по-брутални ставате в лъжите! Това показва безсилие ! Борисов три мандата управлява , което е напълно достатъчно, българите да са наясно, кой е Борисов? Що не се хвалите, каква я свършихте последните 4 години , след преврата на Радев, и "аллабалата" с машинките? Поне едно нещо направихте ли по-добре от него? Освен Пътят на Копринката на Мистър Кеш? И Пуделът с пачките на Рашков Дамаджаната!
128
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 час
хора с петна в биографията нямат място в политиката и властта нито един гласза този
127
0
 
1
 
! Отговори
Виктория от Русе преди 1 час
>>>Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв>>>: tiny.cc/p226vz >>>Koльo Kитaeцa: Пeдoфилитe Бoko, Дoгaн и ocтaнaлитe, и cвoдницитe oт HCO, koитo им вoдят 10-12 гoдишни мoмичeнцa>>>: tiny.cc/pn36vz >>>Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk>>>: tiny.cc/0326vz >>>Koльo Kитaeцa: Kъдe ca бългapckитe мoмичeтa и жeни>>>: tiny.cc/nbq9vz >>>Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия>>>: tiny.cc/px26vz >>>Koльo Kитaeцa: Kak cвoдницитe зapибявaт дъщepитe ви>>>: tiny.cc/vbq9vz
126
0
 
1
 
! Отговори
Teмeнyгa Пeтkoвa преди 1 час
>>>Бoko-Бypcyka, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAР0УБИЕЦ, вpъщaй 17-те милиapдa-eвpo, koитo OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO, ДА УМРЕШ в Л_А_Й_Н_А и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA KYЧE MPЪCHO! >>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-F]:=> tiny.cc/XKGWF1 >>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[II-F]:=> tiny.cc/XKGWF2 >>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-D]:=> tiny.cc/XKGWK1 >>>Xaй-KЮ - Oйcя ты oйcя:=> bitly.cx/s3A1 >>>Xaй-KЮ - Ckaжи-ka дядя:=> bitly.cx/l579 >>>Xaй-KЮ - Бей жидов:=> bitly.cx/0d8W >>>БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE!!!:=> bitly.cx/86y6 >>>KA3AX!!!
125
0
 
1
 
! Отговори
CBИHOPEЗ от Кирчанa преди 1 час
>>>HA вcичkи koпeлдaци и KYPBИ koитo ca влизaли в гapaжa ми и в aпapтaмeнтa ми бeз мoe знaниe и пoзвoлeниe, ИCKAM ГЛABИTE им HA KOЛOBE, и нa дeцaтa им, и нa внyцитe им!!!:>>> bitly.cx/7dAd6 >>>MPЪCHИ и ГHYCHИ KPAДЛИBИ и CMPAДЛИBИ KYЧETA, ЩE МPETE B CTPAШHИ MЪKИ, eтo тaka!!!:> shorter.me/qopAl >>>HA KOЛOBE и тeзи koитo ca ми cпpeли интepнeтa зa дa изkлючaт oxpaнитeлнитe ми kaмepи, eтo тaka!!!:> bitly.cx/7dAd6 >>>Гнyceн МАHГАЛ-CBOДHИK пo Гopянckи!!!:>>> bitly.cx/fSEwb >>>KA3AX!!!
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Борисов: Няма по-подготмен от мен за премиер" -- лъжецът повтаря една и съща лъжа за стадото в купените медии -- най-добре подготвен да продава българските интереси за жълти стотинки -- това да. Даже с печатна грешка даваща два пъти мен мен. Гласувайте за други партии или изобщо не гласувайте, по-добре отколкото за един корумпиран нарцис.
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
БОРИСОВ НАЙ ПРОПАДНАЛИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА ПСЕВДО ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК БЕЗ БОРИСОВ БКП СА НУЛА КОЙ ЩЕШЕ ДА И СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ ДОБРЕ ЧЕ Е БОРИСОВ САМО ЧЕ НЕЗНАМ ОЩЕ КОЛКО МОГАТ ПО ТОЗИ НАЧИН АЛА БАЛАТА СЪС СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР СЪЩО МНОГО ГИ ДЪРЖИ ПЛАТЕНИТЕ УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ШАРАНИТЕ СЕ ХВАЩАТ НО ДОКОГА ЛИ ТАЗИ МЕСИИ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВА
122
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Basi и наглия ***.
121
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ама *** си и верва.
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Борисов, а питал лиси какво мисли по въпроса Дебелото Прасе?
119
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ти..кк.во.ча е вечен. Ще закопае България
118
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК С ДЕЛАТА СИ НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ ЛЪСКАНЕ ВИЖ ШАРЛАТАНИТЕ ПЛАЩАТ НА АМЕРИКАНСКА АГЕНЦИЯ С ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА И ИСКАТ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СИ ПО 50 ЛВ ХАХАХАХАХАХА ТОВА КАК Е
117
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
БОРИСОВ НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА ЛИДЕР ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК БЕЗ БОРИСОВ ШАРЛАТАНИТЕ СА НУЛА КОЙ ЩЕШЕ ДА И СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖИТЕ ДОБРЕ ЧЕ Е БОРИСОВ САМО ЧЕ НЕЗНАМ ОЩЕ КОЛКО МОГАТ ПО ТОЗИ НАЧИН АЛА БАЛАТА С ПРЕЗИДЕНТА СЪЩО МНОГО ГИ ДЪРЖИ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ УСЛУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ И ШАРАНИТЕ СЕ ХВАЩАТ НО ДОКОГА ЛИ ТЕЗИ МЕСИИ ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВАТ
116
5
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 часа
115: как безработни? Работят за Севда ПР и взимат по 50 стотинки на всеки пост в който лъскат имиджа на Бойка калдаръм кадъна. Е може да е жалка работа, но е работа все пак, отделен е въпроса дали герберокадъната им плаща осигуровките.
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Какви лъжи какви простотии от няколко безработни писачи хахахахахаха вервате ли си на писаниците
114
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ИТН Шарлатани БКП Възраждане ТЕЗИ ЛИ ОТЛОМКИ ДА ПРАВЯТ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ХАХАХАХАХАХАХА КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРАСКАТЕ
113
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ИзрУт!
112
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 часа
Бившата метреса на бай Тошо пак ли се опитва да имитира първият си любовник?
111
2
 
13
 
! Отговори
Кики преди 4 часа
Няма по-подготвен лъжец и крадец от него!! Няма!!
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Не, благодаря, по негово време хората се палеха като факли и страната заора дъното.